Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

sos! sos! sos!

mano geliu daigelius verandoje uzpuole amaras [sviesiai zali vabaliukai ar ju kausineliai ten].

ka daryti??? [vienam bakopu krumeliui jau kaput verysad.gif ]

drauge sako: pilk medzio pelenu, ta ir darysiu. gal dar ka pasakysite, kaip gelbeti savo gelytes?

Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 07, 07:22)
ne, čia ne mano fotkė schmoll.gif ar tikrai aš ją buvau įdėjus? g.gif jei taip, tai matyt šiaip traukiau iš www platybių, bet gal kuri kita dėjo...
pas mane akmenukai takeliuose su trinkelėm komponuoti, tas fotkes esu dėjusi seniai seniai ax.gif

turiu nekuklų prašymą ax.gif anksčiau jau esi aprašius, kaip gaminote "užpildą" tarp akmenukų ir trinkelių, bet dabar nebesurandu. Ar netingėtum pakartoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 07, 10:22)
ne, čia ne mano fotkė schmoll.gif ar tikrai aš ją buvau įdėjus? g.gif jei taip, tai matyt šiaip traukiau iš www platybių, bet gal kuri kita dėjo...
pas mane akmenukai takeliuose su trinkelėm komponuoti, tas fotkes esu dėjusi seniai seniai ax.gif

aha, seniai seniai, prieš du metus, 2 temoj mirksiukas.gif jau būčiau klaususi, kaip ten reikia daryti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 07, 07:23)
sos! sos! sos!

mano geliu daigelius verandoje uzpuole amaras [sviesiai zali vabaliukai ar ju kausineliai ten].

drauge sako: pilk medzio pelenu, ta ir darysiu. gal dar ka pasakysite, kaip gelbeti savo gelytes?

Būtų vasara, siūlyčiau boružių prisigaudyti lotuliukas.gif O efektyviau turbūt būtų chemiją naudoti 4u.gif
dar ir čia galima pasiskaityti: http://www.rojaussod...i...f=56&t=1452
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 07 balandžio 2008 - 09:39
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 07, 10:25)
turiu nekuklų prašymą  ax.gif  anksčiau jau esi aprašius, kaip gaminote "užpildą" tarp akmenukų ir trinkelių, bet dabar nebesurandu. Ar netingėtum pakartoti  blush2.gif

QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 07, 10:26)
aha, seniai seniai, prieš du metus, 2 temoj  mirksiukas.gif  jau būčiau klaususi, kaip ten reikia daryti...  biggrin.gif

pabandysiu surasti tą savo postą, nes rašyt tingiu.... blush2.gif
radau bigsmile.gif štai čia žiūrėkite ir skaitykite, kaip mes akmenukus dėliojome mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 07 balandžio 2008 - 09:38
QUOTE(rokoko @ 2008 04 07, 10:23)
sos! sos! sos!

čiupk chemikalus ir purkšk. decis, faskas, aktara ir kiti
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 07, 07:31)
pabandysiu surasti tą savo postą, nes rašyt tingiu.... blush2.gif
radau bigsmile.gif štai čia žiūrėkite ir skaitykite, kaip mes akmenukus dėliojome mirksiukas.gif

Ačiū, išsisaugojau savo užrašuose didelėm raidėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 07, 10:23)
sos! sos! sos!

jei nori greitai ir be ypatingu pasiruosimu-nusipirk SHETELLING tiki dezodoranta-nuodytoja amarams-pakvepinai amariukus ir viskas rolleyes.gif

[COLOR=red]
Ale kodel ne viena man nepatariat,ka su suns nulauzytom tulpem daryt?????
Ar kelt i vazona galiu ar ne?????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 07 balandžio 2008 - 10:22
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 07, 08:21)
Ale kodel ne viena man nepatariat,ka su suns nulauzytom tulpem daryt?????
Ar kelt i vazona galiu ar ne?????????

drąsiai kelk ir statyk saugioj vietoj 4u.gif Tik su kuo daugiau žemių pasistenk persodint mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad jau apie vabaliukus kalba pradejo eiti, tai gal galit pasakyti nuo ko kambariniu geliu vazoneliuose atsiranda musyciu ir kaip jas panaikinti? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti