Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

Labukai 4u.gif
kaip smagu cia ilindus vis pasiskaitineti, nors taip artejantis pavasaris jauciasi thumbup.gif
Pas mane irgi palanges jau nukrautos daigeliais, vazoneliais smile.gif einu kasdien ir ziuriu kas kiek paaugo smile.gif Kieme pievuteje rudeni buvau prikaisiojusi kroku ant kalveles, ir geltonieji jau kiso lauk ziedelius, tai spekit: mano zarazos sunes butent ten pamego zaisti ir viska isgulejo doh.gif Dabar jau aisq viskas po 15 cm sniego sluoksniu blink.gif
Nezinau kas su zolynu bus: ziema buvo mazai sniego tai ir vaikai ir sunes istrype kelias vietas kapitaliai (kur kaupdavosi vanduo) doh.gif Ziuresim ka cia reiks toliau daryti g.gif
Mane zavejo pavasari Senukuose parduodamos ivairiausios hortenzijos (pabludau as del ju doh.gif ) - gal kas pirkot - kaip jos issiemojo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 26, 00:14)
*tai kaip suprantu, ne Lt cia  g.gif kaip grazu wub.gif

**mano purienos, uzgoztos melsves, vos nesunyko verysad.gif , persodinau kitur, tai laukiu buvusio grozio
user posted image

*teisingai supratai biggrin.gif
**niekad nezavejo purienos, nu bet cia grazuoles - nesu net maciusi tokiu, ir is kur tokiu gavai bigsmile.gif ? Kokiu tik grozybiu pas tave nera...
Atsakyti
pas zaneta75 sunys gelytes isgulejo, o pas mane ant palangiu kate isigudrino kapstytis po sodinukus, ex ....nedaug kas liko, o i stiklinta balkona pernest kol kas bijau, nes lyg penktadieni zada -10 salcio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 26, 13:44)
*teisingai supratai  biggrin.gif
**niekad nezavejo purienos, nu bet cia grazuoles - nesu net maciusi tokiu, ir is kur tokiu gavai  bigsmile.gif ? Kokiu tik grozybiu pas tave nera...

Turiu ir aš šitų gražuolių, jos mėgsta pavėsiuką arba drėgną žemę.
Papildyta:
QUOTE(Juro @ 2008 03 26, 13:44)
pas zaneta75 sunys gelytes isgulejo, o pas mane ant palangiu kate isigudrino kapstytis po sodinukus, ex ....nedaug kas liko, o i stiklinta balkona pernest kol kas bijau, nes lyg penktadieni zada -10 salcio rolleyes.gif

Koks -10, jau +7 bus, o nuo sekmadienio +12 ir naktimis pliusinė temperatūra.
Atsakyti

Gal jau pavasaris ateis. bigsmile.gif Niekaip nesulaukiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 26, 13:12)

vaje user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 03 26, 13:19)
...Nezinau kas su zolynu bus: ziema buvo mazai sniego tai ir vaikai ir sunes istrype kelias vietas kapitaliai (kur kaupdavosi vanduo)  doh.gif Ziuresim ka cia reiks toliau daryti  g.gif

mūsų meškinas maždaug nuo naujamečio kieme nebesiautėja, yra uždarytas voljere ir išvedamas tik pora kartų per dieną į miškelį prasilakstyt. O tai paršas per pirmą žiemos pusę tokią trapą numynė palei tvorą palydėdamas kiekvieną mašiną, kad reikėjo kažko imtis, tai va ir ėmėmės. Pagailo man savo laiko ir pastangų gražiai susitvarkyti, kai tas meškius negailestingai ėmė įvedinėti savo tvarką ax.gif
o dėl vejos, tai planuojam kaip ir pernai pavasarį pradžiūvus žemei išsinuomoti Senukuose aeratorių, iškedenti ir išgrėbti seną žolę, aeratoriaus dantukai gerai prašukuoja ir jei matysis kažkur pliktelėjusios vietos tiesiog pabarstysiu sėklų ir tikiuosi susitvarkys. Manau ir tau, Zaneta75, tiktų tokie vaistai jei vejoje rastum plikšių mirksiukas.gif
Atsakyti
oi gerai, kad as tokiu meskiuku neturiu rolleyes.gif
o mes siemet visa zolyna naujai sesim doh.gif nes jau grybai augo ir samanu pilna buvo, apie kiaulpienes patyliu doh.gif bet kiek zliugiu per ziema pridygo blink.gif kur buvo zeme paruosta zoles sejimui g.gif
oi laukia didmeninis uzsipirkimas rondapo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 26, 14:53)
o mes siemet visa zolyna naujai sesim doh.gif

oi, tai gražiai darbinga vasara laukia thumbup.gif lauksim nauja sodria žaluma išpuoštų vaizdelių mirksiukas.gif
Atsakyti
oi manes laukia didziuliai darbai, bet kol namas nebaigtas tvarkyti tai aplinka tik minimaliai tvarkiau
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 26, 13:55)
oi, tai gražiai darbinga vasara laukia thumbup.gif lauksim nauja sodria žaluma išpuoštų vaizdelių mirksiukas.gif

aha, tik dar reikia nuravet senaja zole doh.gif ir dar siltnami perkelt i kampa, juk reikia kazkaip uzdengt kaimynu sabakstynus biggrin.gif o dar noriu kad kur buvo sulinys, padarytu is akmenu tekancia vandens srove, zibintus sudetu ir pavesines noriu, tik nzn kaip cia viskas pasidarys blush2.gif mastau.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 03 26, 13:58)
oi manes laukia didziuliai darbai, bet kol namas nebaigtas tvarkyti tai aplinka tik minimaliai tvarkiau

pas mus tai dabar name remontai doh.gif o tuoj reiks varyt kiema tvarkyt, dar obelu neapsigenejom doh.gif zo nieko nespejam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 26, 14:29)

Gal jau pavasaris ateis. bigsmile.gif Niekaip nesulaukiu.  g.gif

maciau, kad prmadieni ir antradieni +13 clap.gif yahoo.gif labai smagu jei jau pavasaris ateis
Atsakyti