Labukai
kaip smagu cia ilindus vis pasiskaitineti, nors taip artejantis pavasaris jauciasi
Pas mane irgi palanges jau nukrautos daigeliais, vazoneliais einu kasdien ir ziuriu kas kiek paaugo Kieme pievuteje rudeni buvau prikaisiojusi kroku ant kalveles, ir geltonieji jau kiso lauk ziedelius, tai spekit: mano zarazos sunes butent ten pamego zaisti ir viska isgulejo Dabar jau aisq viskas po 15 cm sniego sluoksniu
Nezinau kas su zolynu bus: ziema buvo mazai sniego tai ir vaikai ir sunes istrype kelias vietas kapitaliai (kur kaupdavosi vanduo) Ziuresim ka cia reiks toliau daryti
Mane zavejo pavasari Senukuose parduodamos ivairiausios hortenzijos (pabludau as del ju ) - gal kas pirkot - kaip jos issiemojo?
QUOTE(rokoko @ 2008 03 26, 00:14)
*tai kaip suprantu, ne Lt cia kaip grazu
**mano purienos, uzgoztos melsves, vos nesunyko , persodinau kitur, tai laukiu buvusio grozio
**mano purienos, uzgoztos melsves, vos nesunyko , persodinau kitur, tai laukiu buvusio grozio
*teisingai supratai
**niekad nezavejo purienos, nu bet cia grazuoles - nesu net maciusi tokiu, ir is kur tokiu gavai ? Kokiu tik grozybiu pas tave nera...
pas zaneta75 sunys gelytes isgulejo, o pas mane ant palangiu kate isigudrino kapstytis po sodinukus, ex ....nedaug kas liko, o i stiklinta balkona pernest kol kas bijau, nes lyg penktadieni zada -10 salcio
QUOTE(vida777 @ 2008 03 26, 13:44)
*teisingai supratai
**niekad nezavejo purienos, nu bet cia grazuoles - nesu net maciusi tokiu, ir is kur tokiu gavai ? Kokiu tik grozybiu pas tave nera...
Turiu ir aš šitų gražuolių, jos mėgsta pavėsiuką arba drėgną žemę.
Papildyta:
QUOTE(Juro @ 2008 03 26, 13:44)
pas zaneta75 sunys gelytes isgulejo, o pas mane ant palangiu kate isigudrino kapstytis po sodinukus, ex ....nedaug kas liko, o i stiklinta balkona pernest kol kas bijau, nes lyg penktadieni zada -10 salcio
Koks -10, jau +7 bus, o nuo sekmadienio +12 ir naktimis pliusinė temperatūra.
Gal jau pavasaris ateis. Niekaip nesulaukiu.
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 26, 13:12)
vaje
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 03 26, 13:19)
...Nezinau kas su zolynu bus: ziema buvo mazai sniego tai ir vaikai ir sunes istrype kelias vietas kapitaliai (kur kaupdavosi vanduo) Ziuresim ka cia reiks toliau daryti
mūsų meškinas maždaug nuo naujamečio kieme nebesiautėja, yra uždarytas voljere ir išvedamas tik pora kartų per dieną į miškelį prasilakstyt. O tai paršas per pirmą žiemos pusę tokią trapą numynė palei tvorą palydėdamas kiekvieną mašiną, kad reikėjo kažko imtis, tai va ir ėmėmės. Pagailo man savo laiko ir pastangų gražiai susitvarkyti, kai tas meškius negailestingai ėmė įvedinėti savo tvarką
o dėl vejos, tai planuojam kaip ir pernai pavasarį pradžiūvus žemei išsinuomoti Senukuose aeratorių, iškedenti ir išgrėbti seną žolę, aeratoriaus dantukai gerai prašukuoja ir jei matysis kažkur pliktelėjusios vietos tiesiog pabarstysiu sėklų ir tikiuosi susitvarkys. Manau ir tau, Zaneta75, tiktų tokie vaistai jei vejoje rastum plikšių
oi gerai, kad as tokiu meskiuku neturiu
o mes siemet visa zolyna naujai sesim nes jau grybai augo ir samanu pilna buvo, apie kiaulpienes patyliu bet kiek zliugiu per ziema pridygo kur buvo zeme paruosta zoles sejimui
oi laukia didmeninis uzsipirkimas rondapo
o mes siemet visa zolyna naujai sesim nes jau grybai augo ir samanu pilna buvo, apie kiaulpienes patyliu bet kiek zliugiu per ziema pridygo kur buvo zeme paruosta zoles sejimui
oi laukia didmeninis uzsipirkimas rondapo
QUOTE(rena @ 2008 03 26, 14:53)
o mes siemet visa zolyna naujai sesim
oi, tai gražiai darbinga vasara laukia lauksim nauja sodria žaluma išpuoštų vaizdelių
oi manes laukia didziuliai darbai, bet kol namas nebaigtas tvarkyti tai aplinka tik minimaliai tvarkiau
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 26, 13:55)
oi, tai gražiai darbinga vasara laukia lauksim nauja sodria žaluma išpuoštų vaizdelių
aha, tik dar reikia nuravet senaja zole ir dar siltnami perkelt i kampa, juk reikia kazkaip uzdengt kaimynu sabakstynus o dar noriu kad kur buvo sulinys, padarytu is akmenu tekancia vandens srove, zibintus sudetu ir pavesines noriu, tik nzn kaip cia viskas pasidarys
QUOTE(aneizza @ 2008 03 26, 13:58)
oi manes laukia didziuliai darbai, bet kol namas nebaigtas tvarkyti tai aplinka tik minimaliai tvarkiau
pas mus tai dabar name remontai o tuoj reiks varyt kiema tvarkyt, dar obelu neapsigenejom zo nieko nespejam
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 26, 14:29)
maciau, kad prmadieni ir antradieni +13 labai smagu jei jau pavasaris ateis