Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 06, 09:16)
šiaip tai galima, tik kad šiek tiek jau nepatogu - gali ne taip gerai išpešioti seną žolę, nes ji sunki sudrėkusi, va ir mes vakar šiek tiek jau nespėjom surinkti, sutemo, tai šįryt sugrėbėm, bet jau nepalyginamai sunkesnė, nei vakar sausa buvo. Na palyginimui tai kaip šienas sausas ir sulytas unsure.gif O dar pernai kai buvom išsinuomavę, tai tas aeratorius toks padrožtas buvo, kai kurie dantukai išsiklaipę, tai jaučiu su tokiu tikrai nelabai kokybiškai išsipeštų šlapiu oru... betgi niekur nedingsi, reikės ir mums šiandien užbaigti kažkaip rolleyes.gif

Na jo, geriau, kai sausiau doh.gif
Atsakyti
žinokit atsiuntė man Vyšniauskai šių metų katalogą augalų užsakymui paštu, nes Vilniuje mugėse jie šiemet neplanuoja dalyvauti, o mano tolimesnio judėjimo galimybės šiemet ribotos... ir kaip man ten visko norisi doh.gif buvau beveik apsisprendusi tą savo įvažiavimą apsodinti tokias įdomesniais šilokais su baltai apvedžiotais lapais, kad ir vasarą gražiai atrodytų kol nežydi sedum Frosty Morn vadinasi, bet kai pradėjau žiūrinėti ir pagal pavadinimus vaizdelius googlinti, tai galva apsisuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 06, 09:52)
kol tu darbavaisi- mes tiesiog maloniai leidome laika nail.gif  gathering.gif
O dabar konkretus klausimas apie trasas- nusipirkau tu ilgalaikio poveikio trasu-tai jomis patresiu ir pamirstu? g.gif

Jas reikėtų truputį įterpti į žemę, veikimas nuo metų iki dviejų, turėtų būti nurodyta ant pakelio.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 06, 08:52)
O dabar konkretus klausimas apie trasas- nusipirkau tu ilgalaikio poveikio trasu-tai jomis patresiu ir pamirstu? g.gif

Žiūrint kokias pirkot ax.gif žydinčiom gėlėm skirtos veikia vienos 4, o kitos 6 mėnesius.
Atsakyti
Aš matai apie daugiametes gėles daugiau išmanau, tai ir trašos daugiametės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kokio tipo trasos tinka sidabrakrumiams?
Atsakyti
arba netankia tvorele, kad praleistu sviesa
ant tvoreles galima pakabinti vazoneliu su gelemis, priklausomai nuo stilistikos kokiu asociu ir pan
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2008 04 04, 07:51)
Dėkui rokoko už patarimus

ner uz ka 4u.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 04, 08:05)
nagi šiek tiek prie pelėžirnių sugrįžkim, kuriuos aš šiemet pirmą kartą auginu
pelėžirniai lyg nebijo šalnų, tai ir galvoju kaip su manaisiais patalpoj augintais geriau daryti, ar juos kažkaip grūdinti ar jau galima lauke įkurdinti ir ramiai leisti augti 

mano patirtis: irgi vesioje veranduje daiginau, gal kiek siltesnej nei tavo. I lauka as juos perkeliau geguzi [i dirva], bet uzklupo salnos. nakciai uzmesdavau agroplevele. bet jie tu salnu nepajuto. siaip tie pirmieji stiebeliai tokie patyse buvo, ir jie nebesivyste, uztad is pagrindo nauji tvirti stiebeliai eme augti, kurie ir suformavo visa augala. 4u.gif

QUOTE(une @ 2008 04 04, 09:33)
paprasciausiai neikada neatkreipiau demesio... pas mane krokai is vieno svogunelio po du, tris isauge  taip ir turi buti? kiti po viena ziedeli... nuo ko cia priklauso?
siandien jau du dryzuoti savo grozi atskleide 

taip ir turi buti, nes svogunelis dauginasi po zeme. 4u.gif
ir maniskiai jau visi paeiliui savo grozi parode, turiu 5 rusiu kroku, db dryzuoti visame grazume ir balti wub.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 04 05, 20:10)
Nu visai proto neturėjimas tiek prirašyti per tris dienas, grįžti žmogus pavargęs, tai vietoj to, kad eitum ilsėtis, reikia dar tiek ilgai akis varginti. sekantį savaitgalį prašom lėčiau user posted image

tikiuos muge buvo sekminga, ir nuovargis malonus 4u.gif

sivakar leksiu i gretima kaima pas padruske ''kompensacines'' zolytes paimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agrastiskaaronija @ 2008 04 05, 22:14)
Sveikos gyvos, aplinkos puoseletojos, prasau Jusu patarimo - kaip atskirti zaliaja zona nuo darzo zonos. Gal galite pasidalinti patirtimi ir patarimais.

Pas mane minidarziukas atskirtas normalia tinkline zalia tvora (cia nuo suns-griozdo) ir is vejos puses pasodinau buksmedziu. Bet kai as ne kokia augintoja, tai jie antri ar treti metai vis dar maziukai... ax.gif Tikriausiai, as jau nesulauksiu, kol jie i gyvatvoriuke suaugs... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 06, 16:39)
Pas mane minidarziukas atskirtas normalia tinkline zalia tvora (cia nuo suns-griozdo) ir is vejos puses pasodinau buksmedziu. Bet kai as ne kokia augintoja, tai jie antri ar treti metai vis dar maziukai... ax.gif  Tikriausiai, as jau nesulauksiu, kol jie i gyvatvoriuke suaugs...  lotuliukas.gif

kokia augintoja babūtum, buksmedžių labai greit neužauginsi, jie tikrai lėtai auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 06, 15:39)
Pas mane minidarziukas atskirtas normalia tinkline zalia tvora (cia nuo suns-griozdo) ir is vejos puses pasodinau buksmedziu. Bet kai as ne kokia augintoja, tai jie antri ar treti metai vis dar maziukai... ax.gif  Tikriausiai, as jau nesulauksiu, kol jie i gyvatvoriuke suaugs...  lotuliukas.gif

Svarbu palaistyk vis,patręšk ir pamatysi per gegužę, birželį kiek ūgtelės.
Atsakyti
QUOTE(agrastiskaaronija @ 2008 04 05, 22:14)
Sveikos gyvos, aplinkos puoseletojos, prasau Jusu patarimo - kaip atskirti zaliaja zona nuo darzo zonos. Gal galite pasidalinti patirtimi ir patarimais.

apie šitą vaietą paskaitinėk, kaip tik tas klausimas aptarinėtas mirksiukas.gif
Atsakyti