Buvau vakar nulekusi iki Soltros: jau kainos augalu
Bet jau magnoliju grozis, pupurai ant sprogimo ribos, uz kokios savaites reis nuvaziuot pasigeret
Gal zinot kaip sulanzo magnolijos pas mus ziemoja? Planuoju patvori vieta spygliuociu kompozicija nuo kaimynu atsitverti: vaizdo pagyvinimui ikist magnolija man visai tiktu
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 03, 22:11)
Šuo šuniui nelygu
Be to, pioritetai ne visų vienodi. Man pirmiau šunys, o tik tada gėlytės
be to, nėra viskas taip tragiška. Visokie gyvūnų fintai kaip tik "ištreniruoja" paprasčiau į gyvenimą žiūrėti ir neimti nereikšmingų dalykų "į plaučius"
Bet čia kiekvienam savo...
Viska toms padauzoms atleidi
Vilkiuke Oksi vakar dingo kazkur rodos tik minutelei: pasaukiu, o si atvaro juodu snukiu, ogi ji bijuna mano raudona iskasusi
Kai puoliau bart, uzsimojau trnkt per ausi tai ta krito man po kojom ir aplink apsliauze kokius 3 ratus Susileidau is juoko
kaimynas kuris viska mate irgi
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 03, 15:31)
- dėl kurmių. Aš tai girdėjau, kad kurmiai labai mėgsta mėšlą. Tai jeigu jūs dažnai jo vežatės tai gali būti viena iš priežaščių.
Pas mus buvo gyvas velnias tu kurmrausiu kol neleidom sunei po juos kapstytis
isssikrauste
Pastebejau musu gyvenvietej kas augina sunis ten nera kurmrausiu
Bet kiek zinau su kurmiais yra dvi puses: kur nera kurmiu greit apsigyvena kurkliai
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 08:38)
teko nuomotis, pernai su juo iškedenom veją. liux dalykas
ir šiemet kaip tik ateinančiam savaitgaliui planuojam šitą darbelį nuveikti, jei orai nepakiš kiaulės...
as skambinau i senius, sake isnuomotas, siandien gal jau atves; bandysiu pataikyt ir paimt si aparaciuka, mat si savaitgali turiu talkos, tai but gerai susitvarkyt veja.
Jei as pataikysiu paimti pasinaudojus galetume pasidalinti (kiek zinau netoliese gyvenam); o jei tu gal ir ta pati padarytum