Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(une @ 2008 04 04, 09:57)
jolaxus, as aisku maza patareja, bet zinau tiek, kad pelezirniai nemegsta persodinimo  schmoll.gif

žinau, todėl aš juos sodinau durpiniuose puodeliuose, taigi šaknų persodindama nejudinsiu smile.gif
tik va kaip su tuo grūdinimu ar apgyvendinimu lauke gal vistik atsiras išmanančių ar suidūrusių ax.gif
Atsakyti
katems is darzo isbaidyt yra panasus prietaisiukas kaip ir kurmiams mirksiukas.gif tik sakyciau brangokas g.gif cia galit pasiziuret
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 04, 10:39)
žinau, todėl aš juos sodinau durpiniuose puodeliuose, taigi šaknų persodindama nejudinsiu smile.gif
tik va kaip su tuo grūdinimu ar apgyvendinimu lauke gal vistik atsiras išmanančių ar suidūrusių ax.gif

Pelėžirnis auga greitai, todėl reiklus aplinkai. Mėgsta saulėtas vietas. bigsmile.gif Jei šiltos dienos aišku gali nešti į lauką ir pratinti, bet dabartinės naktys jiem per šaltos ir manyčiau, kad čia toks augalas kurį geriau sodinti tiesiai į dirvą. Vienais metais buvau pasisodinusi į didelį vazoną, sukaišiojau lazdelių, kad turėtų kur apsivyti. Bet vazone trumpiau žydėjo ir greičiau nudžiuvo negu sodinti dirvoje. schmoll.gif
Atsakyti
Buvau vakar nulekusi iki Soltros: jau kainos augalu blink.gif Bet jau magnoliju grozis, pupurai ant sprogimo ribos, uz kokios savaites reis nuvaziuot pasigeret wub.gif Gal zinot kaip sulanzo magnolijos pas mus ziemoja? Planuoju patvori vieta spygliuociu kompozicija nuo kaimynu atsitverti: vaizdo pagyvinimui ikist magnolija man visai tiktu bigsmile.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 03, 22:11)
Šuo šuniui nelygu  4u.gif  Be to, pioritetai ne visų vienodi. Man pirmiau šunys, o tik tada gėlytės  tongue.gif  be to, nėra viskas taip tragiška. Visokie gyvūnų fintai kaip tik "ištreniruoja" paprasčiau į gyvenimą žiūrėti ir neimti nereikšmingų dalykų "į plaučius"  mirksiukas.gif Bet čia kiekvienam savo...

thumbup.gif
Viska toms padauzoms atleidi… irnesakyk.gif Vilkiuke Oksi vakar dingo kazkur rodos tik minutelei: pasaukiu, o si atvaro juodu snukiu, ogi ji bijuna mano raudona iskasusi doh.gif Kai puoliau bart, uzsimojau trnkt per ausi tai ta krito man po kojom ir aplink apsliauze kokius 3 ratus Susileidau is juoko lotuliukas.gif kaimynas kuris viska mate irgi biggrin.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 03, 15:31)
- dėl kurmių. Aš tai girdėjau, kad kurmiai labai mėgsta mėšlą. Tai jeigu jūs dažnai jo vežatės tai gali būti viena iš priežaščių.

Pas mus buvo gyvas velnias tu kurmrausiu kol neleidom sunei po juos kapstytis… isssikrauste thumbup.gif Pastebejau musu gyvenvietej kas augina sunis – ten nera kurmrausiu
Bet kiek zinau su kurmiais yra dvi puses: kur nera kurmiu greit apsigyvena kurkliai unsure.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 08:38)
teko nuomotis, pernai su juo iškedenom veją. liux dalykas thumbup.gif ir šiemet kaip tik ateinančiam savaitgaliui planuojam šitą darbelį nuveikti, jei orai nepakiš kiaulės...

as skambinau i senius, sake isnuomotas, siandien gal jau atves; bandysiu pataikyt ir paimt si aparaciuka, mat si savaitgali turiu talkos, tai but gerai susitvarkyt veja. g.gif Jei as pataikysiu paimti pasinaudojus galetume pasidalinti (kiek zinau netoliese gyvenam); o jei tu gal ir ta pati padarytum mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
[quote=Boružėlė,2008 04 04, 11:38]
[quote=rena,2008 04 03, 17:20]
o mes vynuoges iskarpem sausuoklis, tai kokia plika paliko bigsmile.gif biggrin.gif

Va dar būčiau užmiršusi vynuogę. Ten tikras miškas. schmoll.gif Kol dar nevėlu reikia lėkti ten padirbėt. drinks_cheers.gif bigsmile.gif i
[/quote]

Sveikos merginos 4u.gif Apie tas vynuoges ir man labai aktuali tema. Sakykit, jas galima karpyti bele kaip ar yra kokios nors genjimo rekomendacijos? ax.gif Nes pas mus ji baaaisiai išsišakojusi...
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 04, 11:00)
Pelėžirnis auga greitai, todėl reiklus aplinkai. Mėgsta saulėtas vietas. bigsmile.gif  Jei šiltos dienos aišku gali nešti į lauką ir pratinti, bet dabartinės naktys jiem per šaltos ir manyčiau, kad čia toks augalas kurį geriau sodinti tiesiai į dirvą. Vienais metais buvau pasisodinusi į didelį vazoną, sukaišiojau lazdelių, kad turėtų kur apsivyti. Bet vazone trumpiau žydėjo ir greičiau nudžiuvo negu sodinti dirvoje. schmoll.gif

ačiū, Boružėle 4u.gif vadinasi mokysiuos iš savos patirties smile.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 04 04, 11:04)
...as skambinau i senius, sake isnuomotas, siandien gal jau atves; bandysiu pataikyt ir paimt si aparaciuka, mat si savaitgali turiu talkos, tai but gerai susitvarkyt veja.  g.gif Jei as pataikysiu paimti pasinaudojus galetume pasidalinti (kiek zinau netoliese gyvenam); o jei tu gal ir ta pati padarytum  mirksiukas.gif  cool.gif

turėsiu omenyje, jei ką, bet šiemet MB suuodė, kad netolimas kaimynas turi šį daiktą ir pažadėjo paskolinti, tad jei planas pavyks, gausim kaimynui dėkoti smile.gif
o tau viena konkurentė dėl nuomos beveik atkrito mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 04 balandžio 2008 - 10:42
QUOTE(_vetra_ @ 2008 04 04, 11:05)
Sveikos merginos  4u.gif  Apie tas vynuoges ir man labai aktuali tema. Sakykit, jas galima karpyti bele kaip ar yra kokios nors genjimo rekomendacijos?  ax.gif  Nes pas mus ji baaaisiai išsišakojusi...

Čia reikia klausti žinovių. Sako, kad reikia genėti kaip pomidorus, bet nelabai aš tikiu ten nesuprasi kur kas. g.gif Vienais metais taip išgenėjau kad nebuvo nei vienos vynuogės. Dabar tai eisiu tik sausas šakas išpjaustysiu. O gal kas žino: antri metai pūna vynuogės ant šakų. g.gif Koks čia biesas įsimetė? schmoll.gif
Atsakyti
jolaxus,gal tu galėtum patart kas tiktų blindei į kompaniją? 4u.gif
Atsakyti
Kazin o to zmogelio is Vilniaus, kur Jolaxus sermuksni pirko, nera parodoje?
Papildyta:
Situos turiu omeny:
http://www.sodinukai.lt/apie%20mus.htm
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2008 04 04, 11:32)
jolaxus,gal tu galėtum patart kas tiktų blindei į kompaniją? 4u.gif

po "kojomis" padėk akmenį, o šalia jo pasodink kokią nors stambialapę melsvę (lot. hosta jei norėtum pasigooglint kaip jos atrodo mirksiukas.gif ) ax.gif šiaip jau viskas yra skonio reikalas, o gal norėsi kokio įspūdingai žydinčio daikto, sunku kažką labai patarti ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 04 04, 11:36)
Kazin o to zmogelio is Vilniaus, kur Jolaxus sermuksni pirko, nera parodoje?
Papildyta:
Situos turiu omeny:
http://www.sodinukai.lt/apie%20mus.htm

o tu tiesiog skambtelėk - kontaktuose duotas mobilus tel., tad jei bus ir pasakys iš karto kur mirksiukas.gif

tiesa, dar dėl to aeratoriaus - vakar parvežiau Ermitažo lankstinuką, tai yra elektrinis AL-KO aeratorius su simboline nuolaida. Dabar kainuoja 349 Lt, anksčiau 369 smile.gif MB sakė, jei kartais su kaimynu kaip nors prasilenktumėm ir neišeitų pasiskolint, tai važiuosim į Ermitažą ir tą pačią dieną imsim šitą, kaip bepažiūrėsi, nors ir nedaug jo reikia, tačiau kartą pabandę kasmet nenorėsim su grėbliu vejos tvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 04 balandžio 2008 - 10:50
Super, Jolaxus thumbup.gif
Papildyta:
Nedalyvauja sad.gif
Papildyta:
Jolaxus, o tu gal domejaisi, gal kokie kiti augintojai sita tavo grozi turi? As jau matau kaip jis pas mane auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 04, 11:53)
Jolaxus, o tu gal domejaisi, gal kokie kiti augintojai sita tavo grozi turi? As jau matau kaip jis pas mane auga  doh.gif

kad nesidomėjau schmoll.gif aš tada planavau šio bei to į tą medelyną važiuoti ir dairiausi ką dar tuo pačiu prikabinti, vat ir užkliuvo už to šermukšnio, taigi nebereikėjo nieko daugiau ieškoti...
Atsakyti