Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(vida777 @ 2008 03 25, 10:08)
tai krokai ir siaip vieni truputi velyvesni, kiti ankstyvesni, bet tai dar geriau - gaunasi ilgesnis zydejimo laikas  thumbup.gif .

siaip tai jo, jei jie kruvoj auga, o pas mane kaip tarp akmenu vienos spalvos vienoj kruvoj kitos spalvos kitoj kruvoj, tai poto kazkaip ne tas vaizdelis g.gif
irnesakyk.gif bet svarbiausia, kad zydi bigsmile.gif wub.gif

norejau paklaust, kazkaip daug info radau apie kambarines begonijas, o kaip tos lauko is gumbu, nusipirkau svyranciu ir mastau kokia jos megsta vieta g.gif jos turbut ne tokios patvarios saulei g.gif kaip palergonijos g.gif
Atsakyti
Sita ziurejau, gaila, kad neziemoja... Nors prisiskaiciau, kad tai invazinis augalas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 25, 15:02)
*siaip tai jo, jei jie kruvoj auga, o pas mane kaip tarp akmenu vienos spalvos vienoj kruvoj kitos spalvos kitoj kruvoj, tai poto kazkaip ne tas vaizdelis g.gif
**norejau paklaust, kazkaip daug info radau apie kambarines begonijas, o kaip tos lauko is gumbu, nusipirkau svyranciu ir mastau kokia jos megsta vieta g.gif jos turbut ne tokios patvarios saulei g.gif kaip palergonijos g.gif

*tai tu siais metais pamaisyk po viena kita svoguneli kitokiu spalvu, kad nebutu vienos spalvos lopai, tik pasizymek kurioj vietoj kokia spalva zydejo ax.gif
**begonijoms idealiausia siaurine puse, pietines nepakencia visai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 25 kovo 2008 - 19:36
Visas sveikinu su praėjusiom šventėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai nuostabūs jūsų margučiai thumbup.gif Aš marginu gal lengviausiu būdu, su lukštais.
O begonijos pas mane puikiai auga rytinėje, vakarinėje ir šiaurinėje pusėse. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 25, 21:56)
O begonijos pas mane puikiai auga rytinėje, vakarinėje ir šiaurinėje pusėse. drinks_cheers.gif

reiks tada siemet paeksperementuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 25, 23:11)
reiks tada siemet paeksperementuot g.gif

Tikrai bandykit, nesigailėsit. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 17:00)
dar vienas "fotomontazas" , va kokios pas mus siemet Velykos (eidama pro shali nufotkinau), ir siandien vis dar tas pats .

O stai pries savaite kokie vaizdai mano darzely buvo

tai kaip suprantu, ne Lt cia g.gif kaip grazu wub.gif
Mes Trakuose vel rogutes isstraukem doh.gif , ir besmegenis stovi...
O krokai ir leukojos - po sniegu 10cm...

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 24, 20:08)
Nemanau, kad atsigaus. Bet jei išgyvens, tai vaizdą įgaus tik po kokiu 3-4 metų.

QUOTE(JuzTea @ 2008 03 24, 20:20)
Velnias..  Na, bet žinosiu dabar..

is jusu pokalbio supratau, kad praejusia ziema man nusalo kiparisas, o mes kaimas manem sunys nusisiojo.... liko 1 sveika sakele, kuri per sia ziema issilaike, bet jei cia musuose neziemojantis augalas, tai lauk ji mesiu!
user posted image

QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 23:27)
"nori auk, nenori - dvesk!"

lotuliukas.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 25, 11:02)
Visi geltonžiedžiai augalai žydi anksčiau už kitos spalvos žiedus. Pirmieji pražysta erančiai, hammamelis, krokai, adonis, purienos.

mano purienos, uzgoztos melsves, vos nesunyko verysad.gif , persodinau kitur, tai laukiu buvusio grozio
user posted image

QUOTE(vida777 @ 2008 03 25, 19:35)
**begonijoms idealiausia siaurine puse, pietines nepakencia visai .

mano viena nesvyranti zydejo ant grynos saules puikiai, kaip isprotejusi thumbup.gif
user posted image

user posted image
buciau be galo dekinga, jei kas pasakytumete jos rusi, ir kur ja butu galima gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 26, 01:14)
...is jusu pokalbio supratau, kad praejusia ziema man nusalo kiparisas, o mes kaimas manem sunys nusisiojo.... liko 1 sveika sakele, kuri per sia ziema issilaike, bet jei cia musuose neziemojantis augalas, tai lauk ji mesiu!
user posted image...

jei tai apie šitą augalą, tai man atrodo, kad čia ne kiparisas, o rytinė tuja g.gif jei ji nurudavo, tai greičiausiai ne nušalo, o nudegė nuo pavasarinės saulės, nes šios tujos prisibijo saulės ir augančias atviroje vietoje pavasarį jas rekomenduoja aprišti, kad saulė nenudegintų...
Atsakyti
Idomu, o Maxima simet rododendru neuzves? g.gif pernai tai jau buvo gerio...
Atsakyti
norejau paklaust, o lobelijas auginant (pirma karta ta darau rolleyes.gif ) nereikia paskabyt ar pns? jos pas mane dabar gero sprindzio dydzio...
ir dar -nusipirkau kruminiu chrizantemu(paveikslelyje atrode grynai kaip ramunytes) kelis daigelius senukuose-paaugo jau graziai, bet pamirsau info kokia ten apie jas buvo-koks aukstis, augimviete ir pns doh.gif o -nete niekur nerandu... gal kas zino ir patartu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 26, 01:14)
is jusu pokalbio supratau, kad praejusia ziema man nusalo kiparisas, o mes kaimas manem sunys nusisiojo.... liko 1 sveika sakele, kuri per sia ziema issilaike, bet jei cia musuose neziemojantis augalas, tai lauk ji mesiu!
user posted image

Čia pas tave ne kiparisas ir ne rytinė tuja, o lausono puskiparisis, jis gali truputį apšalti, bet pernai buvo per šilta, greičiausiai tai šuniukų darbeliai.
Atsakyti
Mane taip pat vilioja tie Senuku daigeliai.
Atsakyti