Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 03, 22:11)
Šuo šuniui nelygu  4u.gif  Be to, pioritetai ne visų vienodi. Man pirmiau šunys, o tik tada gėlytės  tongue.gif  be to, nėra viskas taip tragiška. Visokie gyvūnų fintai kaip tik "ištreniruoja" paprasčiau į gyvenimą žiūrėti ir neimti nereikšmingų dalykų "į plaučius"  mirksiukas.gif Bet čia kiekvienam savo...

drinks_cheers.gif kol neturėjom savo gauriko atrodė nesuderinami dalykai, o dabar vaikai, šuo ir gėlytės puikiausiai draugauja, aišku būna nulaužo ar nugraužia, bet lygiai taip pat ir vaikas nuskina tą ko negalima ar šaknelių paieško lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Gal kuri turėsit tos stebūklingos žolytės Klaipėdos mugėj ?
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 03, 21:03)
schmoll.gif Toloka man...

labai gaila

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 03, 21:11)
Šuo šuniui nelygu  4u.gif  Be to, pioritetai ne visų vienodi. Man pirmiau šunys, o tik tada gėlytės  tongue.gif  be to, nėra viskas taip tragiška. Visokie gyvūnų fintai kaip tik "ištreniruoja" paprasčiau į gyvenimą žiūrėti ir neimti nereikšmingų dalykų "į plaučius"  mirksiukas.gif Bet čia kiekvienam savo...

Uošviai turėjo koli veislės kalytę. Tai buvo išmokyta tik takeliais vaikščiot darže tarp lysvių. Bet ant žmonių su kvapeliu nepult niekaip neišėjo uždraust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 04 03, 21:55)
vaziavau ir as siandien i paroda, bet "pusiaukelej" apsisukau supratusi, kad vien kol privaziuosiu ir prisparkint rasiu kur praeis kelios valandos  doh.gif

Tai tiek daug žmonių doh.gif doh.gif Kelintą valandą buvai? Turėjau mintį ryt iš ryto ten nukeliaut, bet turiu ribotą laiką 8.30-10.30, tai spėju, kad net neverta važiuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 03, 21:41)
Na va, o aš mugėje dalyvavau ir tos "žolytės" turėjau  tongue.gif Rytoj vėl būsiu ax.gif

QUOTE(crocus @ 2008 04 03, 21:46)
Gal ir Klaipėdoje  mugėje 18 d. dalyvausi su žolyte? tongue.gif

gerai skamba čia mūsų blevyzgos su ta "žolyte" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 03, 21:24)
Uošviai turėjo koli veislės kalytę. Tai buvo išmokyta tik takeliais vaikščiot darže tarp lysvių. Bet ant žmonių su kvapeliu nepult niekaip neišėjo uždraust smile.gif

thumbup.gif Mano visi trys (vilkšunis, taksiukė ir dvarniaška) šiltnamy vaikšto tik siaurais takeliais ir neužlipa ant gėlių schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 04 03, 21:34)
Tai tiek daug žmonių doh.gif  doh.gif Kelintą valandą buvai? Turėjau mintį ryt iš ryto ten nukeliaut, bet turiu ribotą laiką 8.30-10.30, tai spėju, kad net neverta važiuot doh.gif

Nuo 8 manau kad dar nebus daug lankytojų (bent jau šiandien taip buvo).
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 21:42)
gerai skamba čia mūsų blevyzgos su ta "žolyte" thumbup.gif

Naujas vardas biggrin.gif - svarbu, kad visos žinom apie ką kalba eina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 04 03, 21:14)
vajei kaip buciau dekinga  4u.gif
pala, o gal as galeciau pati paskambinti?  blush2.gif

Žinoma drinks_cheers.gif Atsiunčiau jo telefoną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 03, 22:46)
Nuo 8 manau kad dar nebus daug lankytojų (bent jau šiandien taip buvo).

Na, tai reikės bandyti, nes po pietų tikriausiai be šansų ten papult. Ir dar vienas klausimas buvusiom parodoj, ar eismas kaip nors ribojamas? Kur geriau pasistatyti auto, kad nereiktų ratais be reikalo važinėt blush2.gif
Atsakyti
Labanakt mergaitės, lūžtu - labai pavargau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 04 03, 21:51)
Na, tai reikės bandyti, nes po pietų tikriausiai be šansų ten papult. Ir dar vienas klausimas buvusiom parodoj, ar eismas kaip nors ribojamas? Kur geriau pasistatyti auto, kad nereiktų ratais be reikalo važinėt blush2.gif

Šito aš nežinau, nes mes atvažiuojam labai anksti.
Atsakyti

QUOTE(rena @ 2008 04 03, 16:20)
o mes vynuoges iskarpem sausuoklis, tai kokia plika paliko
rokoko, vat ir mes vis mastom, kad reik pasiskolint orinuka, tai greit tas kaiminkas - siknes ir myznes is savo sklypo iskrapstysim

oi, vynuoges labai greit sulapos! 4u.gif

na jei sautuva i rankas paimsi lotuliukas.gif ..... pries pora metu ginklu pardeje isigijom pistoleta orini [rusyje i taikinius miklinames], ~150lt, sunkokas moteriai, bet vis tiek patogiau ji ''lauzti'' nei sautuva.

del efekto - tai visai neblogai thumbup.gif , kai per paradinius langus pamatau ta bjaurybe, uztenka lango atidarymo girgztelejimo - sprunka kiek ikabindamas mirksiukas.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 16:23)
uuups, ginkluotis pradėjom

visai nejuokinga! ax.gif [ lotuliukas.gif moteru pokalbiuose]

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 19:59)
ech, darbymetis prasidėjo  jau įrašiau į sąrašą

tuoj nebus laiko augaleliams lotuliukas.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 03, 20:41)
Na va, o aš mugėje dalyvavau ir tos "žolytės" turėjau 

kokia tiksli jusu vieta? bigsmile.gif [atsimenu berods skaiciu 68, ar teisingai?]
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 10:21)
kiek žinau būna elektriniai ir benzininiai, mes nuomavomės elektrinį

Dekui Jolaxus, o tai jau galvojau uzklausiau kaip kokia blonde doh.gif

Ar teisingai girdejau, kad si savaitgali Kaune prie Senuku taip pat muge? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 04 03, 21:34)
Tai tiek daug žmonių doh.gif  doh.gif Kelintą valandą buvai? Turėjau mintį ryt iš ryto ten nukeliaut, bet turiu ribotą laiką 8.30-10.30, tai spėju, kad net neverta važiuot doh.gif

vyras pro ten vaziavo apie 12.30, as apie 15.30 - kamsciai buvo ties ciurlionio tiltu net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2008 04 03, 14:37)
VIDA 777,o kas dar dserėtų prie tos blindės?nu kad tokia mini kompozicija gautusi?nes ant tos pievelės,daugiau nieko nebus,tik pievelė ir ta blindė g.gif

oi kad man labai fantazijos tokiu atveju truksta verysad.gif. As tai pasisodinciau blinde, po to ziureciau ko dar reikia, o siaip nemaciom, tai schmoll.gif .

QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 03, 20:41)
Na va, o aš mugėje dalyvavau ir tos "žolytės" turėjau  tongue.gif Rytoj vėl būsiu ax.gif

tu ten su "zolyte" atsargiai, kad neparishtu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 balandžio 2008 - 23:07
QUOTE(ilja @ 2008 04 03, 22:51)

eisma riboja pats eismas- zodziu naturalia eiga,tik pacioj LZUA reguliuojama pagal tai,kas esi- lankytojas,dalyvis ar VIPas,lankytojams-tai vietos laukuos lotuliukas.gif Prisiperki ir eini eini huh.gif taip ir kyla mintys apie paspirtuku ir karuciu nuoma bicycle.gif
Bandyk brautis link centriniu rumu- kadangi visi galvoja,kad vietu nebus ir nevaziuoja,tai kaip tik ten ir rasi mirksiukas.gif
Atsakyti