Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(rena @ 2008 04 03, 11:09)
tai ta blinde ir kaciukas tas pats g.gif

Tikrai tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 03, 16:44)
yra senukuose ir kitur biriu trasu spygliuociams dezutese. as naudoju, efektas thumbup.gif , tresiu pavasari ir rudeni, ten bus aprasas, kaip daryti, nu pabarstai su sauja ir viskas...

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE]jolaxus Paskelbta Šiandien, 17:59
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 03, 14:52)
o dėl tos žolytės nuo kačių,[/QUOTE

Jolaxele, priimkit ir mane į tą sąrašą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veronika1 @ 2008 04 03, 18:33)
o dėl tos žolytės nuo kačių...
Jolaxele, priimkit ir mane į tą sąrašą. ax.gif

ech, darbymetis prasidėjo karsta.gif jau įrašiau į sąrašą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 03, 13:05)
labai tau dekui ,as nors ir ne vilniske,bet galiu prisiblatinti ir iki sostines atlekt, prasom mane i sarasus itraukti stebuklingai zolytei isigyti.
Siandien is pat ryto LZUA mugeje sudalyvavau,pilnais krepsiais parlekiau,tik va Knifofijos neradau- keliu motereliu paklausiau kuris cia sektorius C skaitosi,tos nezinojo,tai ir likau be brukniu ,kur rokoko gailejau    cry.gif

Na va, o aš mugėje dalyvavau ir tos "žolytės" turėjau tongue.gif Rytoj vėl būsiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 03, 14:44)
gal as ir nesveika, bet man nesuderinama mazi vaikai ir dideli palaidi sunys kartu schmoll.gif
O ir zemeles grozybes su palaidais sunimis nelabai dera.... buvo cia jau istoriju paviesintu doh.gif

O man visai suderinama ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 04 03, 14:44)
o ta medi su keliom sakom apkabinek svyranciais, ypac smulkiais [bakopa, sv. lobelijos, kt], ant grandineliu ar virviu kabink, tada sukinesis graziai. 4u.gif

thumbup.gif Ne tik gražiai sukinėsis, bet ir vėjas nenulaužys.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 03, 20:41)
Na va, o aš mugėje dalyvavau ir tos "žolytės" turėjau  tongue.gif Rytoj vėl būsiu ax.gif
Papildyta:

Gal ir Klaipėdoje mugėje 18 d. dalyvausi su žolyte? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 12:11)

Neryški nuotrauka, bet man atrodo kad veronikos ten g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal jau minėjote savo temoje smile.gif Gal žinote kada Vilniuje greičiusiai nusimato sodinukų mugė??
Atsakyti
nu as jau cia nusibosiu su toms savo naslaitem, bet gal kuri uzmate po kiek ir nemazai ju buvo? blush2.gif

vaziavau ir as siandien i paroda, bet "pusiaukelej" apsisukau supratusi, kad vien kol privaziuosiu ir prisparkint rasiu kur praeis kelios valandos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 04 03, 20:46)
Gal ir Klaipėdoje  mugėje 18 d. dalyvausi su žolyte? tongue.gif

schmoll.gif Toloka man...
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 04 03, 20:55)
nu as jau cia nusibosiu su toms savo naslaitem, bet gal kuri uzmate po kiek ir nemazai ju buvo?  blush2.gif

Mano kolega Ringauduose augina, bet nežinau kainos g.gif Jei nepamiršiu - rytoj paskambinsiu. Šiandien jo mašiną mačiau mugėje, bet kur stovi - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 03, 12:44)
na sekmes 4u.gif
gal as ir nesveika, bet man nesuderinama mazi vaikai ir dideli palaidi sunys kartu schmoll.gif
O ir zemeles grozybes su palaidais sunimis nelabai dera.... buvo cia jau istoriju paviesintu doh.gif

Šuo šuniui nelygu 4u.gif Be to, pioritetai ne visų vienodi. Man pirmiau šunys, o tik tada gėlytės tongue.gif be to, nėra viskas taip tragiška. Visokie gyvūnų fintai kaip tik "ištreniruoja" paprasčiau į gyvenimą žiūrėti ir neimti nereikšmingų dalykų "į plaučius" mirksiukas.gif Bet čia kiekvienam savo...
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 04 03, 21:03)
schmoll.gif Toloka man...
Papildyta:

Mano kolega Ringauduose augina, bet nežinau kainos g.gif  Jei nepamiršiu - rytoj paskambinsiu. Šiandien jo mašiną mačiau mugėje, bet kur stovi - nežinau.

vajei kaip buciau dekinga 4u.gif
pala, o gal as galeciau pati paskambinti? blush2.gif
Atsakyti