QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 03, 06:32)
Kad nuo trinkelių smėlį gali nušluoti - privalumas. Turim ir mes plastikinę su dangčiu, tiksliau - dvi vienodas. Vienoje smėlis, kitoje - vanduo (kad purvo galima būtų pasigaminti.
Bet pas mus šunų yra ne vienas ir jie dideli, mėgsta tuos dangčius pasinešioti (jau kiek žaisliukų iš smėlio dėžės yra prisivogę ir sugriaužę ). Arba dar jiems patinka ant viršaus užsikerėplinti ir pamiegoti "kur aukščiau" (tada gali dangtis įlūžti), todėl smėliadėžes tenka nuo jų saugoti ir transportuoti pirmyn-atgal namo, o tai jau nusibodo. Šiemet užsisakiau medinę dėžę su dangčiu iš Vaivorykštės. Tikiuosi pasiteisins
na sekmes
gal as ir nesveika, bet man nesuderinama mazi vaikai ir dideli palaidi sunys kartu
O ir zemeles grozybes su palaidais sunimis nelabai dera.... buvo cia jau istoriju paviesintu
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 07:38)
taigi ten kažkur link vasaros galima bus pagalvoti apie dalybas
QUOTE(nikitaL @ 2008 04 03, 08:30)
Rokoko,tu ten man rodei lyg tai savo nuotrauką,kur ji buvo prieš žydėjimą nufotografuota .Tai va,norėjau paklausti,kiek ten daigelių gal pameni buvai susodinusi .
Nes,vakar matai,pagalvijau vieną dalyką,kad mes vistiek matai žadam vieną dar seną obelę pašalint,tai sakau jos nenupjaučiau visos,palikt ją su keletą storų šakų ir ten pasodint savo du daigelius ir padaryt tą medį kaip atramą kobėjai lipti.Bet aš galvoju,ar nebus per mažai tų dviejų daigelių ,gal man tada geriau iškart sėt toj vietoj pelėžirnius
Niu tai va tokios tos mano mintys
buvo 2 ar 3 daigeliai. keletas bambuku ilgu su virvemis atramai. [''stulpas'']
Nei kobeja, nei pelezirniai nelips kamienu [cia gi ne gebene], reikia daugiau ko ''kabintis'', tai prie to kamieno sugalvok ka nors.
o ta medi su keliom sakom apkabinek svyranciais, ypac smulkiais [bakopa, sv. lobelijos, kt], ant grandineliu ar virviu kabink, tada sukinesis graziai.
QUOTE(Nanda @ 2008 04 03, 09:56)
Ar pas ką nors sklype yra serbinių eglučių? Mes praeitą rudenį pasodinom 50, kad uždengtų sklypą nuo kelio... tikimės, kad žalią gražią sieną turėsim, kai užaugs. Jei kas turit, tai kaip prižiūrit mažytes? Ar reikėtų patręšti pavasarį šį? Bijau, kad skurdžios ir nugeltę neaugtų jos..
yra senukuose ir kitur biriu trasu spygliuociams dezutese. as naudoju, efektas
, tresiu pavasari ir rudeni, ten bus aprasas, kaip daryti, nu pabarstai su sauja ir viskas...
Žiauroka,bet jei kokius nuodus naudot tas pat
palaikau
[zinotumet, kaip as su slyksciu baltu katinu svetimu kovoju, kuris visa kiema myz... mano hobi saudymas, tai orinukas 3mm pasiteisina ]
QUOTE(meskule @ 2008 04 03, 10:32)
sveikalapis karklas va dar gražus...toks su ružavais lapukais ir žaliais... ..niu patarkit kas prašau...važiuosiu į parodą...reik pirkt
na pas mus toks kaip sermuksnio lapais svyrantis medelis, pavasari idomiais geltonais ziedeliais zydi...
bet kuriame gausesniame medelyne gausi ka nors, ten papasakos...
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 03, 12:11)
Merginos, turiu tokią idėją, bandysiu aprašyti ir būtų smagu sulaukti jūsų komentarų.
Tai va, praeitais metais pirkau mažą rožių krūmelį vazonėlyje ir labai smagiai ji pas mane žydėjo. O kai nužydėjo, aš tą kerą padalinau į kelias dalis ir prieš rudenį pasodinau į vejos pakraštį prie tvoros. Su rožėm patirties neturiu, tai bijau prasidėti... tai va, tos rožės puikia peržiemojo ir dabar jau atsigauna. Galvoju, kad reiketų palei jas veją nulupti ir išdėlioti kelis stambesnius akmenukus, o likusį plota smulkiai akmenim užbert. Gal dar tarpuose kokių perkūnrožių įkišt?
Kaip manot, ar bus gerai?
Ar geriau medžio žievė?
bijau sumeluot, bet mano uosvis sako, kad rozem zemeles turi buti bent truputi aplink kruma...
QUOTE(Juro @ 2008 04 03, 12:46)
mergaites kaina 40 lt, o jeigu musu sklypas 12 a, o mes turim du vadinasi 1 a vienas pypsiukas
fantastika...
as stebiuos 5 metus - visi sklypai aplink su kaubureliais, o pas mus ne vieno....
bet zinosiu jei ka, kokiu priemoniu yra
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 03, 13:05)
,tai ir likau be brukniu ,kur rokoko gailejau
nereikejo gailet
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 03, 13:52)
Jolaxus, STOJU i Eile , baisiai reikia to auksinio daigelio
jetus...
nu as antra paprasiau, jei ka...
[zinot, man su tom eilem siand
, vaiko i darza neima, per toli eileje, tai i ta zodi taip jautriai reaguoju dabar...
]