Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 03, 11:55)
o kokiu atstumu veikia jis?

mergaites kaina 40 lt, o jeigu musu sklypas 12 a, o mes turim du vadinasi 1 a vienas pypsiukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 08:38)
ačiū už info apie putoklius 4u.gif
o dėl tos žolytės nuo kačių, tai reikia man pradėti daryti sąrašiuką, kas domisi, nes dabar tai jau apipešiota ji, reikia palaukti kol išsodinsiu į lauką ir atsigaus, tada bus vėl galima dauginti ax.gif taigi ten kažkur link vasaros galima bus pagalvoti apie dalybas mirksiukas.gif
teko nuomotis, pernai su juo iškedenom veją. liux dalykas thumbup.gif ir šiemet kaip tik ateinančiam savaitgaliui planuojam šitą darbelį nuveikti, jei orai nepakiš kiaulės...
kažkurioj iš pernykščių senų pavasarinių temų dalinausi įspūdžiais smile.gif aparačiuks labai primena žoliapjovę o veikimo principas toks, kad ten sukasi ne peilis, o toks volelis su dantukais, kuriais yra iššukuojama ir iškedenama sena žolė, samanos ir pan. belieka viską sugrėbti ir išvežti.
štai Kaune aptikau kas dar nuomoja

labai tau dekui ,as nors ir ne vilniske,bet galiu prisiblatinti ir iki sostines atlekt, prasom mane i sarasus itraukti stebuklingai zolytei isigyti.
Siandien is pat ryto LZUA mugeje sudalyvavau,pilnais krepsiais parlekiau,tik va Knifofijos neradau- keliu motereliu paklausiau kuris cia sektorius C skaitosi,tos nezinojo,tai ir likau be brukniu ,kur rokoko gailejau cry.gif
Atsakyti

o dėl tos žolytės nuo kačių, tai reikia man pradėti daryti sąrašiuką, kas domisi, nes dabar tai jau apipešiota ji, reikia palaukti kol išsodinsiu į lauką ir atsigaus, tada bus vėl galima dauginti ax.gif taigi ten kažkur link vasaros galima bus pagalvoti apie dalybas mirksiukas.gif

Jolaxus, STOJU i Eile 4u.gif , baisiai reikia to auksinio daigelio yu.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2008 04 03, 10:29)
nu dar kartą paskaičiau,nu taip...tas pats.na bet vistiek ji man graži,o kito kur gražus medelis nežinau pavadinimo...

svyrancioji blinde (Salix caprea pendula) ir sveikalapis gluosnis (Salix integra "Hakuro Nishiki") skiriasi savo lajos forma, lapu spalva, suzaliavimo (geras issireiskimas blush2.gif ) ankstumu.
Gluosniai buna apvaliu, nuolat karpomu (dazniausiai) vainiku, margais lapeliais, kurie ilgai laikosi rudeni, suzaliuoja anksti pavasari (kaip ir visi "zilviciai").
Blindes pavasari ilgiau uz gluosnius buna be lapu, apkimba kaciukais, po to tik suzaliuoja.
Jei nori, kad kaiminka nematytu is kokio puodelio kava geri tongue.gif, tai labiau tiks blinde, nes jos sakos buna nusvirusios beveik iki zemes.

Siu medeliu aukstis priklauso nuo kamieno aukscio, i kuri yra iskiepyti, ir aukstesni nebeaugs, taigi is karto numatyk kokio aukscio medeli nori turet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 balandžio 2008 - 14:11
Ten po gluosniu pasodinta tikrai šalavijas. Žydi liepa ir rugpjūtį. nupjovus stiebus greitai atželia.Nebijo šalčio ir vienoje vietoje gali augti ilgai.Rašo aukštis nuo 20 iki 60.Aš kaip tik tokios ir ieškau gelytės. labiau norėtūsi žemesnės.Va dar ,varpotoji veronika bus įtraukta norimų augalų sąrašą(beje panaši į šalaviją)Mane kažkodeltai "veža" tokios geles,turiu dar levandų, juozažolę,kaži ar ne per daug aš čia vienodų gelių prisisodinsiu:D
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif šiandien ir aš truputį prisijungiu. Vakar visą dienelę knisausi darže. Šlavinėjau, purenau žemę (kaifavau), medelius genėjau. Pačios žinot, darbų pilna. thumbup.gif
Ojūs žiūriu didžiausiais šuoliais puslapius vartot. clap_1.gif

Deta - dėl kurmių. Aš tai girdėjau, kad kurmiai labai mėgsta mėšlą. Tai jeigu jūs dažnai jo vežatės tai gali būti viena iš priežaščių.

Iškarpiau sausas šakas svyrančios blindės, tai dabar tokia reta... g.gif Ir išsprogusių "katiniukų" tik ant galų šakelių. schmoll.gif Kaži kodėl? unsure.gif

jolaxus, kaip ir man reikėtų tos šuninės cimžiedos. ax.gif O tai užkniso tie keturkojai gun_bandana.gif Nor ir turiu namie cuckį, bet jo niekas nepaleidžia po daržą. Bet tokį jei paleistum tai tiek ir bematytum. lotuliukas.gif
Atsakyti
VIDA 777,o kas dar dserėtų prie tos blindės?nu kad tokia mini kompozicija gautusi?nes ant tos pievelės,daugiau nieko nebus,tik pievelė ir ta blindė g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 03, 06:32)
Kad nuo trinkelių smėlį gali nušluoti - privalumas. Turim ir mes plastikinę su dangčiu, tiksliau - dvi vienodas. Vienoje smėlis, kitoje - vanduo (kad purvo galima būtų pasigaminti. Bet pas mus šunų yra ne vienas ir jie dideli, mėgsta tuos dangčius pasinešioti (jau kiek žaisliukų iš smėlio dėžės yra prisivogę ir sugriaužę  ). Arba dar jiems patinka ant viršaus užsikerėplinti ir pamiegoti "kur aukščiau" (tada gali dangtis įlūžti), todėl smėliadėžes tenka nuo jų saugoti ir transportuoti pirmyn-atgal namo, o tai jau nusibodo. Šiemet užsisakiau medinę dėžę su dangčiu iš Vaivorykštės. Tikiuosi pasiteisins

na sekmes 4u.gif
gal as ir nesveika, bet man nesuderinama mazi vaikai ir dideli palaidi sunys kartu schmoll.gif
O ir zemeles grozybes su palaidais sunimis nelabai dera.... buvo cia jau istoriju paviesintu doh.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 07:38)
taigi ten kažkur link vasaros galima bus pagalvoti apie dalybas

thumbup.gif

QUOTE(nikitaL @ 2008 04 03, 08:30)
Rokoko,tu ten man rodei lyg tai savo nuotrauką,kur ji buvo prieš žydėjimą nufotografuota .Tai va,norėjau paklausti,kiek ten daigelių gal pameni buvai susodinusi .
Nes,vakar matai,pagalvijau vieną dalyką,kad mes vistiek matai žadam vieną dar seną obelę pašalint,tai sakau jos nenupjaučiau visos,palikt ją su keletą  storų šakų ir ten pasodint savo du daigelius ir padaryt tą medį kaip atramą kobėjai lipti.Bet aš galvoju,ar nebus per mažai tų dviejų daigelių ,gal man tada geriau iškart sėt toj vietoj pelėžirnius 
Niu tai va tokios tos mano mintys unsure.gif  ax.gif

buvo 2 ar 3 daigeliai. keletas bambuku ilgu su virvemis atramai. [''stulpas'']
Nei kobeja, nei pelezirniai nelips kamienu [cia gi ne gebene], reikia daugiau ko ''kabintis'', tai prie to kamieno sugalvok ka nors.
o ta medi su keliom sakom apkabinek svyranciais, ypac smulkiais [bakopa, sv. lobelijos, kt], ant grandineliu ar virviu kabink, tada sukinesis graziai. 4u.gif

QUOTE(Nanda @ 2008 04 03, 09:56)
Ar pas ką nors sklype yra serbinių eglučių? Mes praeitą rudenį pasodinom 50, kad uždengtų sklypą nuo kelio... tikimės, kad žalią gražią sieną turėsim, kai užaugs.  Jei kas turit, tai kaip prižiūrit mažytes? Ar reikėtų patręšti pavasarį šį? Bijau, kad skurdžios ir nugeltę neaugtų jos.. 

yra senukuose ir kitur biriu trasu spygliuociams dezutese. as naudoju, efektas thumbup.gif , tresiu pavasari ir rudeni, ten bus aprasas, kaip daryti, nu pabarstai su sauja ir viskas...

Žiauroka,bet jei kokius nuodus naudot tas pat

palaikau 4u.gif
[zinotumet, kaip as su slyksciu baltu katinu svetimu kovoju, kuris visa kiema myz... mano hobi saudymas, tai orinukas 3mm pasiteisina cool.gif ]

QUOTE(meskule @ 2008 04 03, 10:32)
sveikalapis karklas va dar gražus...toks su ružavais lapukais ir žaliais...  ..niu patarkit kas prašau...važiuosiu į parodą...reik pirkt

na pas mus toks kaip sermuksnio lapais svyrantis medelis, pavasari idomiais geltonais ziedeliais zydi...
bet kuriame gausesniame medelyne gausi ka nors, ten papasakos...

QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 03, 12:11)
Merginos, turiu tokią idėją, bandysiu aprašyti ir būtų smagu sulaukti jūsų komentarų.
Tai va, praeitais metais pirkau mažą rožių krūmelį vazonėlyje ir labai smagiai ji pas mane žydėjo. O kai nužydėjo, aš tą kerą padalinau į kelias dalis ir prieš rudenį pasodinau į vejos pakraštį prie tvoros. Su rožėm patirties neturiu, tai bijau prasidėti... tai va, tos rožės puikia peržiemojo ir dabar jau atsigauna. Galvoju, kad reiketų palei jas veją nulupti ir išdėlioti kelis stambesnius akmenukus, o likusį plota smulkiai akmenim užbert. Gal dar tarpuose kokių perkūnrožių įkišt?
Kaip manot, ar bus gerai?
Ar geriau medžio žievė?

bijau sumeluot, bet mano uosvis sako, kad rozem zemeles turi buti bent truputi aplink kruma... unsure.gif

QUOTE(Juro @ 2008 04 03, 12:46)
mergaites kaina 40 lt, o jeigu musu sklypas 12 a, o mes turim du vadinasi 1 a vienas pypsiukas

blink.gif fantastika... thumbup.gif
as stebiuos 5 metus - visi sklypai aplink su kaubureliais, o pas mus ne vieno.... unsure.gif
bet zinosiu jei ka, kokiu priemoniu yra

QUOTE(rozamunda @ 2008 04 03, 13:05)
,tai ir likau be brukniu ,kur rokoko gailejau 

nereikejo gailet 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2008 04 03, 13:52)
Jolaxus, STOJU i Eile  , baisiai reikia to auksinio daigelio

jetus... unsure.gif nu as antra paprasiau, jei ka... lotuliukas.gif
[zinot, man su tom eilem siand doh.gif , vaiko i darza neima, per toli eileje, tai i ta zodi taip jautriai reaguoju dabar... blush2.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 04 03, 13:11)
Gal dar tarpuose kokių perkūnrožių įkišt?
Kaip manot, ar bus gerai?
Ar geriau medžio žievė?

Gal perkūnropių?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 03, 14:52)
o dėl tos žolytės nuo kačių, ...
Jolaxus, STOJU i Eile 4u.gif , baisiai reikia to auksinio daigelio  yu.gif

užfiksuota mirksiukas.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 03, 15:31)
...jolaxus, kaip ir man reikėtų tos šuninės cimžiedos. ax.gif  ..

taip pat užfiksuota mirksiukas.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 04 03, 15:44)
...
jetus... unsure.gif  nu as antra paprasiau, jei ka...  lotuliukas.gif
[zinot, man su tom eilem siand doh.gif , vaiko i darza neima, per toli eileje, tai i ta zodi taip jautriai reaguoju dabar... blush2.gif ]

užfiksuota ir tu, nepergyvenk mirksiukas.gif
kai puolėt taip visos, tai žiūriu, kad mano smegeninės atminties plokštė tiek nebeišneš, lotuliukas.gif
tai tikrai puoliau užsirašinėt, dabar turiu tokią kompaniją:
kasiopėja
Zaneta75
rokoko
rozamunda
Bijuna
Boružėlė

kasiopėjai buvau seniai įsipareigojusi, tai jei tik atrasi kelią pas mane tai iš karto ir atsirokuočiau biggrin.gif
o kitoms duosiu žinią link vasaros ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 03 balandžio 2008 - 15:59
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 03, 15:31)
Iškarpiau sausas šakas svyrančios blindės, tai dabar tokia reta... g.gif Ir išsprogusių "katiniukų" tik ant galų šakelių. schmoll.gif Kaži kodėl? unsure.gif

o mes vynuoges iskarpem sausuoklis, tai kokia plika paliko bigsmile.gif biggrin.gif

rokoko, vat ir mes vis mastom, kad reik pasiskolint orinuka, tai greit tas kaiminkas - siknes ir myznes is savo sklypo iskrapstysim ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 03, 17:20)
rokoko, vat ir mes vis mastom, kad reik pasiskolint orinuka, tai greit tas kaiminkas - siknes ir myznes is savo sklypo iskrapstysim ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uuups, ginkluotis pradėjom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti