Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

Mergaitės,norėjau paklausti dėl kobėjos lipikės ax.gif
Rokoko,tu ten man rodei lyg tai savo nuotrauką,kur ji buvo prieš žydėjimą nufotografuota g.gif .Tai va,norėjau paklausti,kiek ten daigelių gal pameni buvai susodinusi unsure.gif .
Nes,vakar matai,pagalvijau vieną dalyką,kad mes vistiek matai žadam vieną dar seną obelę pašalint,tai sakau jos nenupjaučiau visos,palikt ją su keletą storų šakų ir ten pasodint savo du daigelius ir padaryt tą medį kaip atramą kobėjai lipti.Bet aš galvoju,ar nebus per mažai tų dviejų daigelių g.gif doh.gif ,gal man tada geriau iškart sėt toj vietoj pelėžirnius g.gif
Niu tai va tokios tos mano mintys unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Nu susinervinau dabatr, kad sestadieni paroda jau prasta buna. Bet darbo dienom kas gali i ja ateit? unsure.gif Manau daugumai tai neimanoma...
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 03, 09:09)
o tai jeigu ten visa sena žolė? ar jos palieka kiek nors?  lotuliukas.gif  o tai išaeravus, gal dar galima ant viršaus ir žolytės šiek tiek pasėt?  blush2.gif

palieka palieka, rezultatas panašus, kaip su vėduokliniu grėbliu pragrėbstytum, tik dar geriau biggrin.gif pasėti irgi galima, nes ir žemę lengvai pagrėbsto tas aeratorius, taigi sėklytės nutūptų į visai palankią terpę smile.gif

QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 03, 09:26)
Jolaxus, o tą aeratorių stumdyt vyriškas darbas? ar ir moteriškė pajėgtų?  biggrin.gif

jei paėgi pastumdyt žoliapjovę, tai pajėgsi ir aeratorių, išoriškai jis mažai nuo žoliapjovės tesiskiria, o ir darbas toks pats - tu važiuoji o jis kedena mirksiukas.gif
Atsakyti
O jis elektra, benzinu ar rankomis varomas?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 03, 09:30)
Nu susinervinau dabatr, kad sestadieni paroda jau prasta buna. Bet darbo dienom kas gali i ja ateit?  unsure.gif Manau daugumai tai neimanoma...

Matyt,kad įmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 09:31)
palieka palieka, rezultatas panašus, kaip su vėduokliniu grėbliu pragrėbstytum, tik dar geriau biggrin.gif pasėti irgi galima, nes ir žemę lengvai pagrėbsto tas aeratorius, taigi sėklytės nutūptų į visai palankią terpę smile.gif
jei paėgi pastumdyt žoliapjovę, tai pajėgsi ir aeratorių, išoriškai jis mažai nuo žoliapjovės tesiskiria, o ir darbas toks pats - tu važiuoji o jis kedena  mirksiukas.gif

Pasiskaičiau apie jį senesnėse temose, na ir ką...reikia man jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2008 04 03, 10:12)
Sveikutės  4u.gif

Labai daug naudingos informacijos iš jūsų diskusijų randu - ačiū, kad dalinatės  4u.gif

Norėjau paklausti, kaip kovojate su kurmiais? Aš neturiu jau jėgų ir fantazijos, kaip juos "uždubasinti", nes viskas - ir pieva, ir šiltadaržis, ir gėlynai - nusėti išraustais kupsteliais... jei būtų vienas kitas, neverkčiau, bet čia jau ne sodas, o kurmynas gaunasi sad.gif

Tie kurmiai per ziema sugadino man visa veja, ismeginau praktiskai viska, dumsaske, ultragarsa nelabai ka padeda. Tad siulo man toki (mano samdomi gerbuvio tvarkytojai) eksperimenta na paskaiciavo brangokas bet jei nepasiteisins pinigus man grazis tai as nieko neprarandu. per visa sklypa planuoju deti metalini tinkla ir ikasti ji po zeme apie 1m. Manau tai geriausias budas nuo kurmiu. zinoma brangokas.
Atsakyti
QUOTE(aliona40 @ 2008 04 03, 10:00)
Tie kurmiai per ziema sugadino man visa veja, ismeginau praktiskai viska, dumsaske, ultragarsa nelabai ka padeda. Tad siulo man toki (mano samdomi gerbuvio tvarkytojai) eksperimenta na paskaiciavo brangokas bet jei nepasiteisins pinigus man grazis tai as nieko neprarandu. per visa sklypa planuoju deti metalini tinkla ir ikasti ji po zeme apie 1m. Manau tai geriausias budas nuo kurmiu. zinoma brangokas.

Bet tai kad kurmiai daug aukščiau nei 1 m. rausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 03, 09:04)
Bet tai kad kurmiai daug aukščiau nei 1 m. rausia g.gif

tą patį pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 03, 09:36)
O jis elektra, benzinu ar rankomis varomas?

kiek žinau būna elektriniai ir benzininiai, mes nuomavomės elektrinį
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Prisiskaičiau pas jus visko, nors man dar labai toli iki gėlynų ar krūmelių... biggrin.gif
Ar pas ką nors sklype yra serbinių eglučių? Mes praeitą rudenį pasodinom 50, kad uždengtų sklypą nuo kelio... tikimės, kad žalią gražią sieną turėsim, kai užaugs. wink.gif Jei kas turit, tai kaip prižiūrit mažytes? Ar reikėtų patręšti pavasarį šį? Bijau, kad skurdžios ir nugeltę neaugtų jos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 03, 10:21)
kiek žinau būna elektriniai ir benzininiai, mes nuomavomės elektrinį

Labutis darbštuolytės 4u.gif

Gal kuri nuo pajūrio esat , gal Klaipėdoj kas nuomoja tą aeratorių doh.gif baigiu rankas atplakt su grėbliu doh.gif ir galo nematyt. Užvakar pritrūkau kantrybės ir užvariau trąšas nuo samanų, laukiu kol pradės gelst, gal lengviau šukuosis doh.gif

Dar noriu vieną dalyką paklaust. Jeigu sugalvojau nesamonę pasakykit tiesai šviesiai blush2.gif . Keliam sklypo aukštį jeigu senosios vejos nevarpant ant viršaus užpiltume 10-15 cm žemės ir užsėtume naują ar senoji nepradėtų kilnoti žemės ? Na kažko nekyla noras visą vėl išsidraskyt ir išsipurtyt , o gal prieš užvežant žemes kuom nupūsti, kad nebeaugtų senoji ?

Soryy jeigu kvailas klausimas, bet ieškau sau pasilengvinimo blush2.gif
Atsakyti