Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 02, 13:06)
Bet kol žolė užaugs, net nežinau, kaip reiks saugoti, kad patinai kampų nenusiusiotų  g.gif

įkalk kur kampe kokį "kuolą-tualetą" ir vedžiok prie jo sisinti kol įpras, kad čia yra kojos pakėlimo vieta lotuliukas.gif
na čia aš šiaip fantazuoju, žinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 02, 10:11)
įkalk kur kampe kokį "kuolą-tualetą" ir vedžiok prie jo sisinti kol įpras, kad čia yra kojos pakėlimo vieta lotuliukas.gif
na čia aš šiaip fantazuoju, žinoma ax.gif

Tai kad jie geru oru praktiškai visą dieną palaidi laksto, nesukontroliuosi. Gaila man juos kažkur užtverti, nors proto balsas sako, kad reikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 04 02, 13:11)
Planuojam zema tvoryte tverti gelynus, bet gal si augaleli ir verta pabandyti  g.gif bent jau aktyviausiai tranzitinese zonose  doh.gif Jei turetum lycna daigeli - mielai nupirkciau  mirksiukas.gif

reikės "susiskaičiuoti", kaip ten laikosi po žiemos, gal kai atsigaus labiau pavasarėjant tai parašysiu kai jau galėsiu plačiau padalinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 04 02, 13:13)
nors proto balsas sako, kad reikėtų  rolleyes.gif

tas pats proto balsas ir mus į vietą pastatė, na mes gal dar pasekmes ryškiau pamatėm, kai puoselėtą veją nužymėjo, obelaitę apgraužė ir pan. išdaigų prikrėtė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 04 02, 11:57)
o žemkė - tai Lietuvos Žemės Ūkio Universitetas, kuris yra šalia Kauno Noreikiškėse mirksiukas.gif

Ačiūūūūūū!
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 02, 09:49)
Knifofija, mano drauge greiciausiai vaziuos sestadieni [nedid. tikimybe kad penktadieni].
tai jei paliktumet man ta ''brukne'' aethionema rotundifolia, buciau labai labai dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,
ikomponuociau ja i savo spygliuociu sodeli  blush2.gif

Būtinai paliksiu, tik tegu prisistato nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 04 02, 07:01)
Na rašo vokiškai: gėlių svogūnėliai, iris hollandica, žydėjimo laikas birželis, aukštis 60cm, bet jau reikėjo sodinti rugsėjį-lapkritį  doh.gif , tai jau nelabai ko gero aš iš jų ir tikiuosi  doh.gif ale vis tiek sukišiu kur  hihihi.gif

jei svoguneliai geri (bet kokiu atveju pabandyk)gali sodinti dabar, tai zydes kitamet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 balandžio 2008 - 13:01
Knifofija, o tu sestadieni iki keliu planuoji buti?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 02, 14:05)
Knifofija, o tu sestadieni iki keliu planuoji buti?

Maždaug iki 17val, nors būna, kad dar anksčiau pabėgam, tai priklauso nuo oro, nuo pirkimo ir t.t.
Atsakyti
Reiks man bandyt apie kokia 12 val. atsidurt tenais.
Atsakyti

pries iekant savo paskutinio posto [koks tempas doh.gif ] vel grisiu prie pelezirniu temos ax.gif
Gavau mandru seklu - ne zirniuku, o kaip is konkorezio kokio, ploksciu 2-3mm skersmens blink.gif . vokiska pakuote, ''eccremocarpus scaber''. ziedeliai neiprasti kvapiesiems, tokie vamzdeliai ... g.gif , paveikslely vyrauja oranzine spalva bigsmile.gif
ketinau seti i dirva uz kokios savaites, bet tas seklu neiprastumas pristabde - pasejau i loveli verandoje. Gal yra bandziusiu tokiu pelezirniu auginti? [kvapiuosius jau bandziau]

Ir dar. rudeni vaikstinedama po sodu bendrija nuo patvorio nusirinkau tokiu ciklameno sp. pelezirniu seklu. Jie ten auga toje vietoje bent 4metai is eiles - tai sakau gal ant daugiameciu pelezirniu uzsiroviau? bigsmile.gif [zirniukai truputi skiriasi nuo kvapiuju], bandysiu ir juos, bet jau i dirva uz kokios savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 04 02, 12:58)
Labuka,
klausyk o jeigu as tokia zole pasodinciau gelyno pakrasciuose, tai gal mano shunes i gelyna neliptu  g.gif Uzkniso jau jos mane - velyvius ir narcizus atgal i zeme jau sukisho  doh.gif Retrivere dar pagedyta aplink laksto, o vokietukei didelis DZIN  doh.gif

Mūsų vokietukas taip pat visiškai nekreipia dėmesio į mano gėlynus doh.gif Visus aptvėrėm tvorele, bet jei kamuoliukas įrieda, tai ir tvorelė negelbsti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 04 02, 12:57)
Būtinai paliksiu, tik tegu prisistato nuo ko.

zinoma 4u.gif , bus nuo Rokoko is Traku
Atsakyti