galvosukis agronomems
vienam zurnale raso : "Sunkiai molio dirvai kalkiu reikia daugiau, smelio - maziau. Jei jusu sode vyrauja smelis, dolomitmilcius barstykite kas 3-4 metai, priesmelio ..., o molio ir priemolio - kas 5-6 metai."
Skaiciau gal 3 kartus - ne tiek svarbu, kiek idomu pasidare ..., nu nesuprantu niekaip - nors molio dirvai kalkiu reikia daugiau, bet kalkinti kazkodel reikia reciau ????
QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 23:15)
galvosukis agronomems
vienam zurnale raso : "Sunkiai molio dirvai kalkiu reikia daugiau, smelio - maziau. Jei jusu sode vyrauja smelis, dolomitmilcius barstykite kas 3-4 metai, priesmelio ..., o molio ir priemolio - kas 5-6 metai."
Skaiciau gal 3 kartus - ne tiek svarbu, kiek idomu pasidare ..., nu nesuprantu niekaip - nors molio dirvai kalkiu reikia daugiau, bet kalkinti kazkodel reikia reciau ????
Šiaip jau praktiškai smėlis būna rūgštesnis, o molis šarmingesnis. Bet dolomitmilčiai molį padaro biresnį, bet jei į molingą dirvą dažnai bersi dolomitmilčius jie pasidarys per daug šarminis, čia kaip tam užburtam rate...
QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 17:00)
dar vienas "fotomontazas" , va kokios pas mus siemet Velykos (eidama pro shali nufotkinau), ir siandien vis dar tas pats .
O stai pries savaite kokie vaizdai mano darzely buvo :
O stai pries savaite kokie vaizdai mano darzely buvo :
ali ir netingi su fotomontazu uzsiimineti
koks grazus vaizdelis kada pas mane jau pasirodis toks vaizdelis
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 24, 22:25)
Šiaip jau praktiškai smėlis būna rūgštesnis, o molis šarmingesnis. Bet dolomitmilčiai molį padaro biresnį, bet jei į molingą dirvą dažnai bersi dolomitmilčius jie pasidarys per daug šarminis, čia kaip tam užburtam rate...
cia jau aukstasis pilatazas , nieko kito nebelieka, kaip tik vadovautis tavo topiniu devizu - "nori auk, nenori - dvesk!" .
QUOTE(rena @ 2008 03 24, 22:44)
ali ir netingi su fotomontazu uzsiimineti
pasirodys pasirodys , mat kad siemet orui protas pasimaise.
QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 23:27)
mat kad siemet orui protas pasimaise.
tas tai tiesa
mane tai nervina, kai krokai geltoni tai jau zydet ruosias, o kiti dar jokiu ziedu nerodo
Visas su praėjusiomis šv.velykomis
Kai pažiūrėjau į jūsųs margučius,tai net ,kokie gražūs .Ir aš norėčiau,taip mokėti nusimarginti su tokiais gražiais ornamentais .
Čia su ta kobėja gavosi nesusipratimas ,pamaniau,kad jūs apie ją kalbėjot
vida777,kiek žiedelių pas tave ,bet dabar kaip tyčia,tas snaiegas
Kai pažiūrėjau į jūsųs margučius,tai net ,kokie gražūs .Ir aš norėčiau,taip mokėti nusimarginti su tokiais gražiais ornamentais .
Čia su ta kobėja gavosi nesusipratimas ,pamaniau,kad jūs apie ją kalbėjot
vida777,kiek žiedelių pas tave ,bet dabar kaip tyčia,tas snaiegas
QUOTE(rena @ 2008 03 24, 23:40)
mane tai nervina, kai krokai geltoni tai jau zydet ruosias, o kiti dar jokiu ziedu nerodo
tai krokai ir siaip vieni truputi velyvesni, kiti ankstyvesni, bet tai dar geriau - gaunasi ilgesnis zydejimo laikas .
QUOTE(vida777 @ 2008 03 25, 11:08)
tai krokai ir siaip vieni truputi velyvesni, kiti ankstyvesni, bet tai dar geriau - gaunasi ilgesnis zydejimo laikas .
Visi geltonžiedžiai augalai žydi anksčiau už kitos spalvos žiedus. Pirmieji pražysta erančiai, hammamelis, krokai, adonis, purienos.
Sveikos
kaip pristabdė darbus tie orai..o taip niežti nagai, kažko imtis, bet teks dar padykinėti.
Pas mus jau krokai visi žydi- ir mėlynieji ir baltieji ir geltoni..vienintelė puošmena kol kas, bet svaiginanti, kaifuoju i juos žiūrėdama
kaip pristabdė darbus tie orai..o taip niežti nagai, kažko imtis, bet teks dar padykinėti.
Pas mus jau krokai visi žydi- ir mėlynieji ir baltieji ir geltoni..vienintelė puošmena kol kas, bet svaiginanti, kaifuoju i juos žiūrėdama
QUOTE(Tina* @ 2008 03 24, 13:54)
Buvau PC ir pamaciau pirkti grazuole akacija geltonai zydincia. Reqila, ar verta su ja prasideti? Kazkaip mazai info lietuviu k. apie jas. Net knygose pasigedau. tark savo nuomone, labai laukiu.
Ar apie šią akaciją kalbi? Man ir ji vakar Maximoj į akis krito
QUOTE(ilja @ 2008 03 25, 12:56)
Čia tikroji akacija, o pas mus jos nežiemoja, pas mus žiemoja robinijos, tik liaudiškai jas vadina akacijomis.