Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

galvosukis agronomems biggrin.gif

vienam zurnale raso : "Sunkiai molio dirvai kalkiu reikia daugiau, smelio - maziau. Jei jusu sode vyrauja smelis, dolomitmilcius barstykite kas 3-4 metai, priesmelio ..., o molio ir priemolio - kas 5-6 metai."
Skaiciau gal 3 kartus - ne tiek svarbu, kiek idomu pasidare ..., nu nesuprantu niekaip - nors molio dirvai kalkiu reikia daugiau, bet kalkinti kazkodel reikia reciau g.gif ????
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 23:15)
galvosukis agronomems  biggrin.gif

vienam zurnale raso : "Sunkiai molio dirvai kalkiu reikia daugiau, smelio - maziau. Jei jusu sode vyrauja smelis, dolomitmilcius barstykite kas 3-4 metai, priesmelio ..., o molio ir priemolio - kas 5-6 metai."
Skaiciau gal 3 kartus - ne tiek svarbu, kiek idomu pasidare ..., nu nesuprantu niekaip - nors molio dirvai kalkiu reikia daugiau, bet kalkinti kazkodel reikia reciau  g.gif ????

Šiaip jau praktiškai smėlis būna rūgštesnis, o molis šarmingesnis. Bet dolomitmilčiai molį padaro biresnį, bet jei į molingą dirvą dažnai bersi dolomitmilčius jie pasidarys per daug šarminis, čia kaip tam užburtam rate...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 17:00)
dar vienas "fotomontazas" hihihi.gif , va kokios pas mus siemet Velykos (eidama pro shali nufotkinau), ir siandien vis dar tas pats  doh.gif .

O stai pries savaite kokie vaizdai mano darzely buvo  verysad.gif :

ali ir netingi su fotomontazu uzsiimineti tongue.gif

koks grazus vaizdelis wub.gif kada pas mane jau pasirodis toks vaizdelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 24, 22:25)
Šiaip jau praktiškai smėlis būna rūgštesnis, o molis šarmingesnis.  Bet dolomitmilčiai molį padaro biresnį, bet jei į molingą dirvą dažnai bersi dolomitmilčius jie pasidarys per daug šarminis, čia kaip tam užburtam rate...

cia jau aukstasis pilatazas blush2.gif , nieko kito nebelieka, kaip tik vadovautis tavo topiniu devizu - "nori auk, nenori - dvesk!" lotuliukas.gif .

QUOTE(rena @ 2008 03 24, 22:44)
ali ir netingi su fotomontazu uzsiimineti tongue.gif

koks grazus vaizdelis wub.gif kada pas mane jau pasirodis toks vaizdelis g.gif

biggrin.gif

pasirodys pasirodys irnesakyk.gif, mat kad siemet orui protas pasimaise.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 24, 23:27)
mat kad siemet orui protas pasimaise.

tas tai tiesa doh.gif

mane tai nervina, kai krokai geltoni tai jau zydet ruosias, o kiti dar jokiu ziedu nerodo doh.gif
Atsakyti
Visas su praėjusiomis šv.velykomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kai pažiūrėjau į jūsųs margučius,tai net bigsmile.gif bigsmile.gif ,kokie gražūs rolleyes.gif .Ir aš norėčiau,taip mokėti nusimarginti su tokiais gražiais ornamentais bigsmile.gif .

Čia su ta kobėja gavosi nesusipratimas doh.gif doh.gif ,pamaniau,kad jūs apie ją kalbėjot mastau.gif ax.gif

vida777,kiek žiedelių pas tave rolleyes.gif bigsmile.gif ,bet dabar kaip tyčia,tas snaiegas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 24, 23:40)
mane tai nervina, kai krokai geltoni tai jau zydet ruosias, o kiti dar jokiu ziedu nerodo doh.gif

tai krokai ir siaip vieni truputi velyvesni, kiti ankstyvesni, bet tai dar geriau - gaunasi ilgesnis zydejimo laikas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 03 25, 11:08)
tai krokai ir siaip vieni truputi velyvesni, kiti ankstyvesni, bet tai dar geriau - gaunasi ilgesnis zydejimo laikas  thumbup.gif .

Visi geltonžiedžiai augalai žydi anksčiau už kitos spalvos žiedus. Pirmieji pražysta erančiai, hammamelis, krokai, adonis, purienos.
Atsakyti
Ačiū KNIFOFIJAI ir WOLKEI už patarimus ,kai tik atšils orai persodinsiu rožę. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kaip pristabdė darbus tie orai..o taip niežti nagai, kažko imtis, bet teks dar padykinėti.
Pas mus jau krokai visi žydi- ir mėlynieji ir baltieji ir geltoni..vienintelė puošmena kol kas, bet svaiginanti, kaifuoju i juos žiūrėdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 24, 13:54)
Buvau PC ir pamaciau pirkti grazuole akacija geltonai zydincia. Reqila, ar verta su ja prasideti? Kazkaip mazai info lietuviu k. apie jas. Net knygose pasigedau. tark savo nuomone, labai laukiu.

Ar apie šią akaciją kalbi? Man ir ji vakar Maximoj į akis krito ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 03 25, 12:56)
Ar apie šią akaciją kalbi? Man ir ji vakar Maximoj į akis krito ax.gif
user posted image

Čia tikroji akacija, o pas mus jos nežiemoja, pas mus žiemoja robinijos, tik liaudiškai jas vadina akacijomis.
Atsakyti