QUOTE(Tina* @ 2008 04 01, 11:25)
Reqila, o kas ten per violetiniai ziedeliai is vazoneliu kyso? Jauciu koks grozis
Papildyta:
Siandien vaziuodama i darba masciau kaip gi tu viska atsivesi?
Juk kraut vieno ant kito negali. Jauciu su fura Knifofija i muge ivairuos
Oi, tikrai ne fura, tik pasatas, turiu visą technologiją, kaip pakraut mašiną.
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 01, 11:40)
Pas mane- kur pasodintos sedulos,ten ir auga- zodziu,nesibrangina ir nemandravoja
,
KNIFOFIJA, o nuo kelintos pradesit targavoti balandzio 3? Tu brukniu labai noris,jos greiciausiai tiks prie mano puseles,tai noreciau viena is pirmu eileje stovet
Apie 8 valandą, nors atvažiuosim prieš 7.
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 04 01, 12:08)
norejau paklausti tu, kurios ne vienus metus po parodas vaikstinejate (pardavinejate
), koks desmingumas?: man iki savaitgalio reikia nupirkti apie 60vnt zydinciu naslaiciu. vakar turguj uzmaciau po 2,5lt-3lt /vnt. sakau gal ju parodoj bus? bet ar nebus kaina uzkelta?
gal kada esat pastebejusios kaip paprastai buna?
Turėtų būti įvairių, jei pirksi iš turginės (perpardavinėtojos) mokėsi brangiai, bet jei rasi pas augintoją, tai perkant urmu tikrai bus pigiau.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 04 01, 14:13)
- zinosiu ka i eiles gala statyt
, aciu Knifofija dideliausias, o tai tris naktis buciau nete sedejus, kol su kiekvienu asmeniskai susipazinus.
Geros tau prekybos - zek kad kvietku nepritruktum, kai visos SM suleks
.
Dėkui, iš tavo lūpų dievui į ausį....
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 01, 17:19)
merginos,gal kas ka nos zinot apie zymu sodininka Mateli,kazkur Garliavoje?
Matelio medelyne kažkoks užkratas įsimetęs, jam uždrausta prekiauti, todėl jo nerasite nei vienoje mugėje. Tiksliai nežinau kas ten pas jį, bet kažkokia zaraza tikrai yra.
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 04 01, 19:03)
Labas
. Noriu paklausti, gal kas auginot rusmenes. Nusipirkau sėklų ir dabar galvoju kur jas kišti, ar daug vietos užima, o gal jos kompaktiškos. Žinau tik, kad aukštos, nes niekad rusmenių gyvai nesu mačius, tik paveiksliuki
Ar žydėtų tvoros šešėlyje?
Rusmenės mėgsta pusiau pavėsį, žydės be problemų, tik jos labai nuodingos, jei prisiliesi nieko nenutiks, uostyti galite, bet jas nuskynus ar šiaip genėjus, gerai nusiplaukit rankas (kad sultys nepatektų į organizmą) .