Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(Sraunius @ 2008 03 31, 20:49)
nugi nieko sau, aš čia šarvuojuos kantrybe ir tramdausi dėl narcizų ( aišku ir tulpių  biggrin.gif ), o pas tave jau net sukrauti žiedai matos. Velnias, miega jie pas mane, ar ką?  g.gif  bigsmile.gif

Pas mane tas pats verysad.gif

Vakar neistveriau ir pasisejau pentinius smile.gif Dar mat man mazai doh.gif
Atsakyti
sakykit, o žemuogėms kur geriau, kur saulėta, ane? kokioj pusėj joms būtų pats tas? jau svajoju, kur tą rąstą nešiu, į kurią sodybos pusę... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 01, 10:24)
Sveikos melageles, prajuokinot Jus mane su tais augaleliais pietu ir siaures pusese  biggrin.gif Bet as noriu rimtai paklausti, ar kas augina tokius krumelius, lyg sedula vadinasi. Tokie grazus krumai su geltonai-baltais lapeliais? Labai grazus man jie. Kaip jie auginami ir kur ju galima nusipirkti. Aciu

As auginu 4u.gif Pirkau botanikos sode. Nereiklus, grazus krumiukas. Pas mane pasodintas vejoje, sauletoj vietoj.
Papildyta:
Stai:
http://public.fotki....0714185001.html
Papildyta:
O pasodinus tarp dvieju veigelyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 04 01, 01:31)
koks aukstis? bigsmile.gif
ar kai nuzydi, nelieka ''sieno''kuriam laikui?
ar viszale? - koks vaizdas ziema, kai nera sniego?

koks aukstis?
ar viszale?
si savaitgali bus augalelis Kaune?
kurioje vietoje busite? [/b]blush2.gif

aukštis 3-4 cm auga gražiu kupsteliu, visžalė. Kaune būsiu, šį augalėlį atsivešiu, bet jo turiu nelabai daug, tai ko gero pirmą dieną jo neliks. Jei gu tikrai atvažiuosit vieną galiu palikti.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 03 31, 23:50)
zinoves, bukit geros pasakykit, kurie is siu augalu rugscioj dirvoj neaugtu (arba blogai augtu)  g.gif  g.gif :

1. erika pavasarine (erica carnea)
2. gebene lipike (hedera helix) - margalape
3. pusis kalnine (pinus mugo)
4. virzis (calluna)
5. hortenzija laipiojanti (hydrangea petiolaris)
6. rododendras tankusis (rhodondendron impeditum)
7. raugerskis tunbergo (berberis thunbergii) - zalialapis
8. lanksva japonine (spirea japonica) - geltonlape
9. mahonija dyglialape (mahonia aquifolium)
10. bergenija (bergenia)
11. sidabrakrumis/krumine sidabrazole (potentilla fructicosa)
12. bugienis (ilex)
13. ozeksnis fortuno (euonymus fortunei)
14. raktazoles (primula)

Raugeriškis truputį skurs, lanksvai irgi nepatiks, bergenija iš vis nepakęs, o raktažolė tik vegetuos. Ožekšnis irgi ūnaravas bus, sidabrakrūmis augs, bet mažiau žydės.
Atsakyti
Reqila, o kas ten per violetiniai ziedeliai is vazoneliu kyso? Jauciu koks grozis ax.gif
Papildyta:
Siandien vaziuodama i darba masciau kaip gi tu viska atsivesi? doh.gif Juk kraut vieno ant kito negali. Jauciu su fura Knifofija i muge ivairuos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
turiu klausymėlį, gal kartais žinote ar turite po ranka senesnį SODO SPALVŲ žurnalą (mano mat visi sodyboje) ir žinote Viktorijos ir Kęstučio Vyšniauskų elektroninį paštą, vyras kaip tik pro ten iš Šiaulių grįžinės, tai sakau duosiu darbo užsukti pas juos ir keletą augalėlių nupirktų. Sakau gal elektronioniu sąrašėlį kokį augalių atsiūstų.

AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 01, 10:24)
Sveikos melageles, prajuokinot Jus mane su tais augaleliais pietu ir siaures pusese  biggrin.gif Bet as noriu rimtai paklausti, ar kas augina tokius krumelius, lyg sedula vadinasi. Tokie grazus krumai su geltonai-baltais lapeliais? Labai grazus man jie. Kaip jie auginami ir kur ju galima nusipirkti. Aciu

Pas mane- kur pasodintos sedulos,ten ir auga- zodziu,nesibrangina ir nemandravoja irnesakyk.gif ,
KNIFOFIJA, o nuo kelintos pradesit targavoti balandzio 3? Tu brukniu labai noris,jos greiciausiai tiks prie mano puseles,tai noreciau viena is pirmu eileje stovet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linjan @ 2008 04 01, 11:38)
Sveikutės,
turiu klausymėlį, gal kartais žinote ar turite po ranka senesnį SODO SPALVŲ žurnalą (mano mat visi sodyboje) ir žinote Viktorijos ir Kęstučio Vyšniauskų elektroninį paštą, vyras kaip tik pro ten iš Šiaulių grįžinės, tai sakau duosiu darbo užsukti pas juos ir keletą augalėlių nupirktų. Sakau gal elektronioniu sąrašėlį kokį augalių atsiūstų.

AČIŪ aciuks.gif

Prasom! Kestas [hortbot@takas.lt]
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 31, 22:31)
O jei paliktum ta gyvatvore [pas mane kaulenio gyv wub.gif puosmena]

Persodink spygliuocius 4u.gif , jei reikia, ir per kelis metus [kasmet su kastuvu dali saknu atkirsdama] - dar sioje temoje apie tai kalba buvo gana detali 4u.gif

Spygliuočių negaliu persodinti, nes jie jau 3 metrų aukščio. Be šansų iš vietos pajudinti biggrin.gif O ir neapsimoka, pagal naują "planą" jie labai gerai įsipaišo ten, kur yra. O kaulenius reiks naikinti, nes jie eina per patį vidurį fasadinės pievos, kur numatytas gėlynas. Senųjų šeimininkų supratimas buvo įdomus. Priekinė pieva nuo namo iki tvoros buvo lygiai per pusę padalinta tų kaulenių gyvatvore. Vienoj pusėj (kur įėjimas į namą) buvo susodinti dekor. spygliuočiai, kitoj pusėj vaizmedžiai ir vaiskrūmiai. Suprasčiau, jeigu vietos kitur vaisiams nebūtų, bet sklypas 30 arų, normalus sodas padarytas sklypo pakrašty. Kam reikėjo dar ir pirmam plane vaismedžių prikaišiot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 01 balandžio 2008 - 11:16
QUOTE(Sraunius @ 2008 03 29, 09:06)
Užkrito, bet ar šiuo metu specialiai nenaikina gudobelių, nes ant jų žiemoja kitiems augalams žalingi negeriečiai?

Kaukazinį kadagį naikina, nes kriaušių rauplių "tarpinė stotelė". O apie gudobeles nežinau. Man pačiai smalsu, nes turiu nemažą gyvatvorę iš jų g.gif
Atsakyti
Na cia kaip jau kam sauna doh.gif O brukniu ir as noreciau ax.gif
Atsakyti
norejau paklausti tu, kurios ne vienus metus po parodas vaikstinejate (pardavinejate ax.gif ), koks desmingumas?: man iki savaitgalio reikia nupirkti apie 60vnt zydinciu naslaiciu. vakar turguj uzmaciau po 2,5lt-3lt /vnt. sakau gal ju parodoj bus? bet ar nebus kaina uzkelta? g.gif gal kada esat pastebejusios kaip paprastai buna?
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 04 01, 12:40)
Pas mane- kur pasodintos sedulos,ten ir auga- zodziu,nesibrangina ir nemandravoja irnesakyk.gif ,
KNIFOFIJA, o nuo kelintos pradesit targavoti balandzio 3? Tu brukniu labai noris,jos greiciausiai tiks prie mano puseles,tai noreciau viena is pirmu eileje stovet ax.gif
Papildyta:

Prasom! Kestas [hortbot@takas.lt]

LABAI AČIŪ 4u.gif
Atsakyti