Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

NU va pasirodo ne as viena cia nieko nezinau.Gal iki to susirinkimo susipazintime?Man butu maloniau ten eiti jei ka nors pazinciau. blush2.gif
Papildyta:
ATSIPRASAU NE CIA PATAIKIAU SU SAVO SUSIRINKIMAIS blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
zinoves, bukit geros pasakykit, kurie is siu augalu rugscioj dirvoj neaugtu (arba blogai augtu) g.gif g.gif :

1. erika pavasarine (erica carnea)
2. gebene lipike (hedera helix) - margalape
3. pusis kalnine (pinus mugo)
4. virzis (calluna)
5. hortenzija laipiojanti (hydrangea petiolaris)
6. rododendras tankusis (rhodondendron impeditum)
7. raugerskis tunbergo (berberis thunbergii) - zalialapis
8. lanksva japonine (spirea japonica) - geltonlape
9. mahonija dyglialape (mahonia aquifolium)
10. bergenija (bergenia)
11. sidabrakrumis/krumine sidabrazole (potentilla fructicosa)
12. bugienis (ilex)
13. ozeksnis fortuno (euonymus fortunei)
14. raktazoles (primula)

reikia situos augalus persodint ( mazdaug tokia tvarka planuoju sodint) - darysiu gabala rugscios zemes, tai kad neikisciau tu, kur ne i tema blush2.gif . MB uztrumpino su zeme, tai reikia skubiai viska i eile patvory kisht doh.gif .

Atsakyti
[quote=jolaxus,2008 03 31, 07:42]
o ką apie juos protingo ten šneka, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, išduok ar ką.... santraukėlę kokią mums čia, prašyčiau....
[/quote]

butinai kita dienele 4u.gif siand jau velokai i knyga list

[quote=rena,2008 03 31, 07:47]
tipo ateikit i svecius pas mus siandien agurociai ir moliugai
juokauju siaip fainiai atrodo
[/quote]

lotuliukas.gif ............ wub.gif

[quote=Knifofija,2008 03 31, 09:15]
O čia mano darbelis per šį savaitgalį.
user posted image
[/quote]

jetau jetau!!! wub.gif matau man kai ko reikia... g.gif

[quote=emiliuks,2008 03 31, 09:21]
as galvoju siandien kardelius ikist i loveli ir laikyt verandoj....
ir jurgina manau reiktu patupdyt i vazona, ar jau galima
[/quote]

mano veranda jau idarbinta: kovo vid. ikisau jurginus - jau lenda thumbup.gif
ryt kisiu kardelius ax.gif
[neiskenciau - griebiau siand salotiniais ziedais pardej, nes mintyse iskarto juos pamaciau salia bordiniu kanu... wub.gif kad tik pavyktu!!!...]

[quote=Knifofija,2008 03 31, 09:35]
Čie aethionema rotundifolia, tikrovėje gražesnė ir labai kvepia medumi.
[/quote]

va va wub.gif ....
koks aukstis? bigsmile.gif
ar kai nuzydi, nelieka ''sieno''kuriam laikui?
ar viszale? - koks vaizdas ziema, kai nera sniego?

[quote=kasiopeja,2008 03 31, 14:17]
o ką daryti su pusantro metro aukščio kaulenių gyvatvorę, šalia kurios auga saugotinos tujos, puskiparisiai ir kitoks jau suagęs grožis? Rankomis 15 metrų nenuglostysi
[/quote]

O jei paliktum ta gyvatvore [pas mane kaulenio gyv wub.gif puosmena]

Persodink spygliuocius 4u.gif , jei reikia, ir per kelis metus [kasmet su kastuvu dali saknu atkirsdama] - dar sioje temoje apie tai kalba buvo gana detali 4u.gif

[quote=Lepista,2008 03 31, 17:34]
tad nusprendžiau šiemet užsodinti ricinmedžiais. Gal galit išduot kokį receptą, kad jie užaugtų kuo didesni
[/quote]

vaiku ner?
jie nuodingi!

[quote=JuzTea,2008 03 31, 17:41]
Šiandein nueinu į kiemą su viltim, kad mano persodinti narcizai ir žydrės krauna pumpurus, ir žydrių vietoje pamačiau žydint krokus
[/quote]

nera to blogo, kas neiseitu i gera! biggrin.gif

[quote=Kaja888,2008 03 31, 17:43]
ir tokių irisiukų
[/quote]

Jei cia svoguniniai pavasariniai irisiukai [kokia 12cm], tai nemegsta uzmirkusios dirvos [o tai ankstyva pavasari aktualu].
apsisaugojimui - kai kasi jiems duobike, kask gilesne, dugne smeliuko paberk, kad dregmes perteklius susigertu.
As sita pasiskaiciau, kai jau zydejo jie pas mane praejusi pavasari.... o toje pievuteje, kur jie sukisti, sniegas ilgiau tirpsta, taigi ir dregniau ten verysad.gif ...
dabar kol kas dar nelenda...

[quote=Knifofija,2008 03 31, 18:22]
vasarą ji ryškiai pilkais aovaliais, kaip pinigėliai lapais, tikrai čia naujiena, sunkiai dauginasi, bet auga be jokių problemų, mėgsta saulę ir sausrą.
[/quote]

pasikartosiu, jei anksciau buvau nepastebeta blush2.gif :

koks aukstis?
ar viszale?
si savaitgali bus augalelis Kaune?
kurioje vietoje busite?
blush2.gif

[quote=išdykėlė,2008 03 31, 20:37]
tai ir parodysiu
[/quote]
[COLOR=blue]
isdykele, labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 01 balandžio 2008 - 00:40
QUOTE(rokoko @ 2008 04 01, 01:31)
Jei cia svoguniniai pavasariniai irisiukai [kokia 12cm], tai nemegsta uzmirkusios dirvos [o tai ankstyva pavasari aktualu].
apsisaugojimui - kai kasi jiems duobike, kask gilesne, dugne smeliuko paberk, kad dregmes perteklius susigertu.
As sita pasiskaiciau, kai jau zydejo jie pas mane praejusi pavasari.... o toje pievuteje, kur jie sukisti,  sniegas ilgiau tirpsta, taigi ir dregniau ten verysad.gif ...
dabar kol kas dar nelenda...

O jeigu tie irisiukai 60cm ? rgi t1 pat5 reikia daryti? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar dirbau iki sutemų, net "Nekviestos meilės" nemačiau... Savo didžiuosius kaktusėlius išnešiau į lauką(gal didelių šalnų jau nebebus). Tai dabar mano pietinė namo pusė taip atrodo:

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 04 01, 10:12)
Labas rytas  4u.gif
Vakar dirbau iki sutemų, net "Nekviestos meilės" nemačiau... Savo didžiuosius kaktusėlius išnešiau į lauką(gal didelių šalnų jau nebebus). Tai dabar mano pietinė namo pusė taip atrodo:

Va cia tai SUPER pasveikinimas balandzio 1-osios ryta.. thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
"kaktuselius"...gerai pasakyta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 04 01, 09:12)
Labas rytas  4u.gif

nu super lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale ir medžiai jau su lapija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visuotinis klimato atšilimas bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žinovės, gal galit pasakyti, kas čia dygsta mano namo šiaurinėj pusėj:
Atsakyti
Sveikos melageles, prajuokinot Jus mane su tais augaleliais pietu ir siaures pusese biggrin.gif Bet as noriu rimtai paklausti, ar kas augina tokius krumelius, lyg sedula vadinasi. Tokie grazus krumai su geltonai-baltais lapeliais? Labai grazus man jie. Kaip jie auginami ir kur ju galima nusipirkti. Aciu
Atsakyti
su balandzio 1....prajuokinot nerealiai...einu jurginu kist, tik visiems neuzteks aros, nes pas mane ju puse sklepo... lotuliukas.gif
Atsakyti
jolaxus ir rena labai ačiū už pastabėles dėl fotkės. bigsmile.gif Tikiuos sekantį kartą išeis gerai įkelti. 4u.gif

Vilioja, otavo vaizdeliai tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Visa su balandžio 1-ja ir su tikru pavasariu. Saulutė šviečia visas į daržą kviečia. clap_1.gif sunglasses2.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 01 balandžio 2008 - 09:33
QUOTE(grite @ 2008 03 31, 21:08)
Labas.Priimkite ir mane i savo buri ax.gif Knifonija norejau taves paklausti ,kada bus Siauliuose muge?

Šiauliuose mugė 11-12-13 dienomis.
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 31, 21:39)
Knifofija, kurioj vietoj stovėsit? aš irgi dalyvausiu, tai užbėgsiu aplankyti  blush2.gif

C sektorius 29 vieta. O kur tu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 01 balandžio 2008 - 09:31