Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 31, 19:22)
Jeigu jie nesuvytę (suvytusius pamirkink silpnam kalio permanganato tirpale) sodink kuo greičiau į žemę, nes šalnų vistiek bus, tai jie padurniuos šiemet, bet liks gyvi ir kitą metą žydės.

kad normalūs lyg tie svogūnai biggrin.gif varau ryt į sodybą, tai jau kišiu kur nors aš juos, tegu durniuoja. ačiū, knifofija user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 03 31, 18:35)
Cia tulpes zemauges?  wub.gif

Ten kalasi jacintai. thumbup.gif Geltoni tai jau turbūt aišku, kad krokai.bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 31 kovo 2008 - 19:48
QUOTE(JuzTea @ 2008 03 31, 17:41)
Šiandein nueinu į kiemą su viltim, kad mano persodinti narcizai ir žydrės krauna pumpurus, ir žydrių vietoje pamačiau žydint krokus blink.gif Tai supratau, kad išsikasiau pas močiutę ne žydrių o krokų biggrin.gif O ir narcizai visi kaip vienas sukrovę gelsvus pumpurus wub.gif

nugi nieko sau, aš čia šarvuojuos kantrybe ir tramdausi dėl narcizų ( aišku ir tulpių biggrin.gif ), o pas tave jau net sukrauti žiedai matos. Velnias, miega jie pas mane, ar ką? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 30, 22:30)
kažkam iš galvos žemuogės neišeina, man irgi  biggrin.gif  tik kažin yra koks skirtumas, jei ne į obels kamieną pasodinus, o į kokio kito medžio? (pabandysiu pasipraktikuoti ir įkelt  blush2.gif

lotuliukas.gif Užkrėčiau su tom žemuogėm tongue.gif Nesvarbu į kokį medį sodinsit. Man nereikėjo ieškoti - nupjovė nudžiūvusią obelį, o aš į ją prisodinau žemuogių. Man pats kamienas patiko - toks nelygus.
Atsakyti
Labas.Priimkite ir mane i savo buri ax.gif Knifonija norejau taves paklausti ,kada bus Siauliuose muge?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 16:39)
va va, siemet jau norin tu ligoniu (kas crocais buvo apsirges lotuliukas.gif )fotkiu bigsmile.gif

tai ir parodysiu tongue.gif
Atsakyti
nu pusciausi ir as po soda...tik ziauriai sunku vienai, vyras visai nepadeda... verysad.gif
Atsakyti
Knifofija, kurioj vietoj stovėsit? aš irgi dalyvausiu, tai užbėgsiu aplankyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 31, 15:54)
user posted image

O kodėl man paveikslėlio neleidžia įkelti į forumą gal ką ne taip darau? g.gif  schmoll.gif

thumbup.gif wub.gif

man atrodo tu neta nuoroda ikeliai mirksiukas.gif

išdykėlė, gerai atrodo tie crocai tarp konkoreziu thumbup.gif
Atsakyti
Oi, aną kažkaip labai mandrai įkėliau doh.gif Dar vieną pasirodau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 03 31, 15:17)
o ką daryti su pusantro metro aukščio kaulenių gyvatvorę, šalia kurios auga saugotinos tujos, puskiparisiai ir kitoks jau suagęs grožis? Rankomis 15 metrų nenuglostysi  g.gif

Tai gal tada purkšti su tuo pačiu roundapu, gal net stipresnį tirpalą pasidaryti, visgi ne žolė ir kaip kažkuri anksčiau minėjo, užstoti nuo reikalingų augalų su kartono lapu. Pagal herbicidų teoriją, tai gal net nebūtina, kad būtų nupurkštas absoliučiai kiekvienas lapelis, juk ne lapelius herbicidai nuėda, o per juos nuodai į šaknis nueina, taigi gal ir nereikia labai stengtis per visą aukštį nupurkšti idealiai g.gif čia aš garsiai pasvarsčiau ax.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 31, 15:54)
O kodėl man paveikslėlio neleidžia įkelti į forumą gal ką ne taip darau? g.gif  schmoll.gif

kai nori,kad rodytų ne nuorodą, o iš karto fotkę, reikia dėti ne per http://, o per IMG

QUOTE(JuzTea @ 2008 03 31, 18:41)
Tai supratau, kad išsikasiau pas močiutę ne žydrių o krokų biggrin.gif

svarbu, kad žydi tai, ko prisirovei mirksiukas.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 31, 21:37)
tai ir parodysiu tongue.gif

kaip gražiai tarp konkorėžių žiedukai stiebiasi thumbup.gif

mačiau naujų veidų prašosi į kompaniją, smile.gif taigi visuomet prašom, niekam durų neuždarom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 31, 21:02)
lotuliukas.gif Užkrėčiau su tom žemuogėm tongue.gif Nesvarbu į kokį medį sodinsit. Man nereikėjo ieškoti - nupjovė nudžiūvusią obelį, o aš į ją prisodinau žemuogių. Man pats kamienas patiko - toks nelygus.

labai, labai jau gražu user posted image
paprašėm šiandien girininko kokio kamieno tam reikalui, tai įdomu, ką rytoj bus suradęs user posted image
Atsakyti