Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(Knifofija @ 2008 03 31, 10:15)
O čia mano darbelis per šį savaitgalį.

bigsmile.gif bigsmile.gif kokia tu saunuole thumbup.gif

QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 31, 10:37)
radau kažkokių užsilikusių krokų svogūnėlių, tai nieko bus, jei dabar šiom dienom sukišiu į žemę, įtariu, šiemet jau nežydės, bet gal kitąmet? nes paskui turbūt tik išmest beliks  blush2.gif

hihihi.gif ir tave ant crocu patrauke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 31, 10:39)
Kažkuriom pernai nebeliko šito česnako, bet kadangi keletas klijentų neatsiėmė užsakymo į Kauną atsivešiu keletą.

na but arciau varyciau pas Knifofija gelyciu pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 31, 14:07)
hihihi.gif ir tave ant crocu patrauke lotuliukas.gif

aha user posted image
čia tiek gerų idėjų gali rasti user posted image
Atsakyti
o kada mugė kokia bus Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 30, 06:12)
prie to, ką paskė rokoko dar galiu pridėti vieną versiją su roundapu:
užsimauni gumines pirštines ir rankas sudrėkinusi roundapo tirpale jomis gerai "paglostai" savo neprietelius, t.y. dilgėles. Skirtumas nuo purškimo toks, kad taip nebus pavojaus, jog užpurkši ant saugotinų augalų.

o ką daryti su pusantro metro aukščio kaulenių gyvatvorę, šalia kurios auga saugotinos tujos, puskiparisiai ir kitoks jau suagęs grožis? Rankomis 15 metrų nenuglostysi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 31 kovo 2008 - 14:17
http://keep4u.ru/ful...5f0f6714db6/jpg
Pagaliau dasiroviau. thumbup.gif yahoo.gif yahoo.gif

O kodėl man paveikslėlio neleidžia įkelti į forumą gal ką ne taip darau? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 31 kovo 2008 - 14:58
Sveikos mergaites 4u.gif ar priimsit mane i savo rateli ax.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

vis pažiūriu jūsų temikę blush2.gif manau daug žinot, tad noriu jūsų patarimo.
Vieną patvorį man visada reikia kažkuo užsodinti (kol dar neapsisprendžiau, kas ten turėtų būti iš daugiamečių augalų) tad nusprendžiau šiemet užsodinti ricinmedžiais. Gal galit išduot kokį receptą, kad jie užaugtų kuo didesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 31, 15:54)

Cia tulpes zemauges? wub.gif
Atsakyti
Šiandein nueinu į kiemą su viltim, kad mano persodinti narcizai ir žydrės krauna pumpurus, ir žydrių vietoje pamačiau žydint krokus blink.gif Tai supratau, kad išsikasiau pas močiutę ne žydrių o krokų biggrin.gif O ir narcizai visi kaip vienas sukrovę gelsvus pumpurus wub.gif
user posted image
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 31, 10:37)
radau kažkokių užsilikusių krokų svogūnėlių, tai nieko bus, jei dabar šiom dienom sukišiu į žemę, įtariu, šiemet jau nežydės, bet gal kitąmet? nes paskui turbūt tik išmest beliks  blush2.gif

aš dar kartą pasikartosiu blush2.gif knifofija, būk gera, pasakyk, juk tu viską žinai user posted image mirksiukas.gif
ar dar sodint, ar jau nevargt? krokų yra maišas, tokių keletas svogūnėlių
user posted image
ir tokių irisiukų
user posted image
juos reikėjo sodinti rugsėjį-lapkritį, tai ką man dabar su jais veikti? user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 31, 11:38)
nu gražuolytė tikrai šita gėlelė wub.gif ir kaip matau ji jau žydi šiuo metu, vadinasi ji yra pavasarinė gražuolė, o paskui matyt ir lapeliai dailūs žaliuoja, ar taip?
jaučiu, Knifofija, čia pasiūlysi rinkai naujovę, nes pažiūrėjau internete lietuviškuose psl. praktiškai nieko nėra apie šį augalą rolleyes.gif

vasarą ji ryškiai pilkais aovaliais, kaip pinigėliai lapais, tikrai čia naujiena, sunkiai dauginasi, bet auga be jokių problemų, mėgsta saulę ir sausrą.
Papildyta:
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 31, 18:43)
aš dar kartą pasikartosiu  blush2.gif  knifofija, būk gera, pasakyk, juk tu viską žinai user posted image  mirksiukas.gif
ar dar sodint, ar jau nevargt? krokų yra maišas, tokių keletas svogūnėlių
user posted image
ir tokių irisiukų
user posted image
juos reikėjo sodinti rugsėjį-lapkritį, tai ką man dabar su jais veikti? user posted image

Jeigu jie nesuvytę (suvytusius pamirkink silpnam kalio permanganato tirpale) sodink kuo greičiau į žemę, nes šalnų vistiek bus, tai jie padurniuos šiemet, bet liks gyvi ir kitą metą žydės.
Atsakyti