mano verbenos sudygo lygiai po menesio laiko, gerai kad neismeciau lauk...jau buvau praradus viltis....bet is viso pokelio gal 10 seklyciu islindo....na, bet ir tai duona
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 30, 21:20)
vida777, aš jau galvajau, kad aš viena pamišusi dėl akmenų.
nee, ne viena, as siand nuo savo sklypo plokscius akmeniokus rinkausi, tai oho kiek kibiru prisitempau - sunkus gyvates, ne ka ir pavilkt galiu .
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 01:05)
o ji jus patys apdirbot?
tik nuzievino, isvale, nupjove kur reikia, ir viskas. Na, aisku jis ''aukstyn kojom'', t.y. saknim apverstas,
Mes medinuku neapdirbam, leidziam jiems pilketi, tada jie susilieja su natur betono spalvos trinkelem ir takais, musu net laiptai namo tokie [mediniai nupilkeje].
Marguma duoda augalai, spygliuociai ir medziai [intensyvus apsodinimas pas mus], tai to ''sviezaus'' medzio rudumo nesinori - labai jau marga butu
QUOTE(rutulux @ 2008 03 30, 05:48)
Sakykit kuo purkšt vaismedžius profilaktiškai, kad nebūtų kenkėjų ir ar ne per anksti dar?
Vyras siand purske fungicidu, is ''E'' raides [efectus?..]
QUOTE(Reklamiste @ 2008 03 30, 16:00)
Jeigu kas čia reguliariai lankėsi praeitą rudenį, tai tikriausiai pamenat, kokia buvo gimusi audringa diskusija apie pavasarines gėles - visos maniakiškai puolė pirkti svogūnėlius ir kaišioti po dirvą....
as nedalyvavau, bet rudeni ikisu koki svoguna...
Didziausias atradimas buvo dekor cesnakas virs 20 cm skersmens ''bumbulu'' papuosiau virtuves lentyna virs baro
QUOTE(Tina* @ 2008 03 30, 21:40)
Idedu levandos nuotraukyte po ziemos.
O dar pasirodau kaip mano virzis (ar tai erika) zydi,
O dar pasirodau kaip mano virzis (ar tai erika) zydi,
dailus krumukai
Kalbant apie piliarozes, minejau, kad pas mane pilnavid tams bordines, tai nupirkau seklu ivairiu spalvu pilnaviduriu. ketinu jas prie jau esamu pabert pagyvinimui [nes salia dar roze auksta tams rozine].
kaip jus manot, ar neprades ''lietis'' spalvos tu piliaroziu [su jurginais taip buvo] ir ar neistums viena kokia spalva kitu [raganems taip nutiko]?
gavau knyga zinyna ''Sodo geles'' , versta is vok. [1996]
svieciuosi db, ka auginu...
Jolaxus, ten patarimai del putoklio ir gvaizdziu [berods su tavim kalba apie juos ejo], ir kitus...
Papildyta:
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 30, 22:30)
labai labai
as i savo kelma kai nesodinu, tai keiciu dekora pagal gelyno ir darzu turini:
QUOTE(Tina* @ 2008 03 30, 21:40)
Idedu levandos nuotraukyte po ziemos. Kazkas minejo, kad jos buna kaip stagarai ir prase mano irodymu. Tai prisiruosiau ir nufotkinau. Prasom
O dar pasirodau kaip mano virzis (ar tai erika) zydi, maisau juos nors man jau 10 kartu rase kas cia tokia
O dar pasirodau kaip mano virzis (ar tai erika) zydi, maisau juos nors man jau 10 kartu rase kas cia tokia
api levandas as sakiau , kad stagarai, ir zadejau irodymu pateikt, o tu turbut supratai atvirksciai . Va koks "grozis" pas mano kaiminka, o ir grazesniu dar neteko matyt, kur jauni kelmeliai tai taip, bet sitam gal kokie 8 m.
pas tave erika, ju lapeliai kaip spygliukai, o virziu - kaip zvyneliai. As irgi ieskau kaip tik baltos - maciau, bet praziopsojau, jau buvo ispirkta .
vau, kaip pagyvėjo mūsų pokalbiai pavasariop, kiek vaizdelių, net širdis apsąla
jo, pas mane jauna yra irgi panašus krūmelis, bet va vida777 pademonstravo senstelėjusią, tai tikrai ne tokia žavinga, nebent jai neleisti labai vešėti, gerokai trumpinti kasmet, mažu išlaikytų kompaktiškesnę formą
aš šiemet pasisėjau žemuogių, jau dailučiai daigiukai sudygę, tikrų lapelių jau po pora turi, tai irgi reikės galvoti kur jas įkurdinti, tik aš kelmų neturiu, o be to tai ne mano kiemo stilius, tai teks mintyti kažką, ar kokius vazonus, ar ieškoti vietos kažkur lysvelei
o ką apie juos protingo ten šneka, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, išduok ar ką.... santraukėlę kokią mums čia, prašyčiau....
QUOTE(Tina* @ 2008 03 30, 22:40)
Idedu levandos nuotraukyte po ziemos. Kazkas minejo, kad jos buna kaip stagarai ir prase mano irodymu. Tai prisiruosiau ir nufotkinau. Prasom
jo, pas mane jauna yra irgi panašus krūmelis, bet va vida777 pademonstravo senstelėjusią, tai tikrai ne tokia žavinga, nebent jai neleisti labai vešėti, gerokai trumpinti kasmet, mažu išlaikytų kompaktiškesnę formą
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 30, 23:30)
kažkam iš galvos žemuogės neišeina, man irgi
aš šiemet pasisėjau žemuogių, jau dailučiai daigiukai sudygę, tikrų lapelių jau po pora turi, tai irgi reikės galvoti kur jas įkurdinti, tik aš kelmų neturiu, o be to tai ne mano kiemo stilius, tai teks mintyti kažką, ar kokius vazonus, ar ieškoti vietos kažkur lysvelei
QUOTE(rokoko @ 2008 03 31, 00:11)
Jolaxus, ten patarimai del putoklio ir gvaizdziu [berods su tavim kalba apie juos ejo], ir kitus...
o ką apie juos protingo ten šneka, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, išduok ar ką.... santraukėlę kokią mums čia, prašyčiau....
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 30, 23:30)
kažkam iš galvos žemuogės neišeina, man irgi tik kažin yra koks skirtumas, jei ne į obels kamieną pasodinus, o į kokio kito medžio? (pabandysiu pasipraktikuoti ir įkelt
--------------------------
renai baliončikas už pamokėlę
--------------------------
renai baliončikas už pamokėlę
erzinies
man atrodo, o koks skirtumas i koki medi sodinti
------------------------
bereikalo pamokiau, o tai dabar ir desi fotkes su tom zemuogem juk as taip noriu noriu...
QUOTE(rokoko @ 2008 03 31, 00:11)
as i savo kelma kai nesodinu, tai keiciu dekora pagal gelyno ir darzu turini:
tipo ateikit i svecius pas mus siandien agurociai ir moliugai
juokauju siaip fainiai atrodo
QUOTE(vida777 @ 2008 03 31, 00:14)
api levandas as sakiau , kad stagarai, ir zadejau irodymu pateikt, o tu turbut supratai atvirksciai . Va koks "grozis" pas mano kaiminka, o ir grazesniu dar neteko matyt, kur jauni kelmeliai tai taip, bet sitam gal kokie 8 m.
negrazu pasakyk lai issirauna kaiminka ta grozi
QUOTE(vida777 @ 2008 03 31, 00:14)
api levandas as sakiau , kad stagarai, ir zadejau irodymu pateikt, o tu turbut supratai atvirksciai
na visko pasitaiko
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 23:12)
dek per http://keep4u.ru/ kai isikels nuotrauka nusikopink 2 nuoroda ir dek cia bandyk
tiesa aciu uz balioncikus
tiesa aciu uz balioncikus
Dabar reikia lėkti savo tujikes patręšti.
už infor. Vėliau pabandysiu.
O čia mano darbelis per šį savaitgalį.
QUOTE(jot.ka @ 2008 03 30, 20:16)
ieskojau jos pagal varda ir pavarde internete, bet radau tik kelis straipsnius apie jos rozynus, o adreso ar telefono taip ir neaptikau .
bet vistiek aciu
bet vistiek aciu
Važiuojant per Kalotę yra didelė nuoroda -parduodami rožių sodinukai. Atvažiavus ir surastum
QUOTE(rena @ 2008 03 31, 07:47)
negrazu pasakyk lai issirauna kaiminka ta grozi
O tas levandas užtektų nugenėt gražiai ir ohoho kokios atželtų
as galvoju siandien kardelius ikist i loveli ir laikyt verandoj....
ir jurgina manau reiktu patupdyt i vazona, ar jau galima
ir jurgina manau reiktu patupdyt i vazona, ar jau galima