Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(crocus @ 2008 03 30, 11:32)
Aš niekada nenaudoju chemikalų valgomiems dalykams prieš kenkėjus. Juk patiem reikės valgyti. Geriau jau sukirmijęs obuoliukas ale čystas. tongue.gif

thumbup.gif Sutinku su tavimi. Aš tai dar viską tręšiu dilgėlių antpilu, tai auga viskas "kaip ant mielių". Ir man ramiau, žinau ką valgom bigsmile.gif
Aš čia, mergaitės, apie daržoves ir darželio gėles parašiau. Vaismedžių tai taip netręšiu rolleyes.gif Mūsų medeliai jauni, tai lyg ir neserga. Tik va nubalinom vakar, taip gražu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltė_viltė: 30 kovo 2008 - 15:53
Jeigu kas čia reguliariai lankėsi praeitą rudenį, tai tikriausiai pamenat, kokia buvo gimusi audringa diskusija apie pavasarines gėles - visos maniakiškai puolė pirkti svogūnėlius ir kaišioti po dirvą.... Tai va, ir pas mane kieme pasirodė pirmieji tos ligos "simptomai" biggrin.gif mažučiukai geltonučiukai krokai patvory wub.gif Vyras fotiką išsivežė, tai kol kas negaliu su jumis pasidalinti ax.gif Pirmiausia pražydo pietinėje pusėje patvory, kiti, kurie buvo vejoje ar labiau pavėsyje, dar krauna....
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 03 30, 17:00)
Jeigu kas čia reguliariai lankėsi praeitą rudenį, tai tikriausiai pamenat, kokia buvo gimusi audringa diskusija apie pavasarines gėles - visos maniakiškai puolė pirkti svogūnėlius ir kaišioti po dirvą.... Tai va, ir pas mane kieme pasirodė pirmieji tos ligos "simptomai" biggrin.gif mažučiukai geltonučiukai krokai patvory wub.gif Vyras fotiką išsivežė, tai kol kas negaliu su jumis pasidalinti ax.gif Pirmiausia pražydo pietinėje pusėje patvory, kiti, kurie buvo vejoje ar labiau pavėsyje, dar krauna....

va va, siemet jau norin tu ligoniu (kas crocais buvo apsirges lotuliukas.gif )fotkiu bigsmile.gif
Atsakyti
Reklamiste, o as tai tave labai gerai atsimenu del vienos nuotraukytes-buvai idejes nuotraua-vyteliu pintine su naslaitemis wub.gif wub.gif kuo labiau pavasaryn oras, tuo dazniau svaigstu kaip kazka panasaus darysiu ir as wub.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
Knifofija, turiu tau klausimeli, skaitau dabar visas senas temas ir vienoj radau tavo kiemo nuotrauka, ten kur berods migdolas ir puslenis tokiam vingiuotam gelyne yra, tai va uzmaciau, kad salia to gelyno obelis auga, koks poskiepis gal pameni?nenorim savo sklype zemaugiu, o tokia kaip pas tave man patiktu, tai ir domiuosi, ar cia pas tave vidutinio augumo obelis, ar pusiau zemauge? prisiskaiciau kruva info, tai jau pradedu painiotis, planuojam sodinti medelius, tai sakau gal geriau paklausiu kas zino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 03 30, 19:40)
Knifofija, turiu tau klausimeli, skaitau dabar visas senas temas ir vienoj radau tavo kiemo nuotrauka, ten kur berods migdolas ir puslenis tokiam vingiuotam gelyne yra, tai va uzmaciau, kad salia to gelyno obelis auga, koks poskiepis gal pameni?nenorim savo sklype zemaugiu, o tokia kaip pas tave man patiktu, tai ir domiuosi, ar cia pas tave vidutinio augumo obelis, ar pusiau zemauge? prisiskaiciau kruva info, tai jau pradedu painiotis, planuojam sodinti medelius, tai sakau gal geriau paklausiu kas zino blush2.gif

Poskiepio nepamenu, bet mano vaismedžiai skiepyti į tarpinį poskiepį.Kadangi mano draugė augina vaismedžius, tai aš per daug nesuku galvos, ką rewkomenduoja tą ir sodinu ir visad pasiteisina. Rodos buvau davusi jos koordinates, nes ji iš Kalotės.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 30, 19:32)
Poskiepio nepamenu, bet mano vaismedžiai skiepyti į tarpinį poskiepį.Kadangi mano draugė augina vaismedžius, tai aš per daug nesuku galvos, ką rewkomenduoja tą ir sodinu ir visad pasiteisina. Rodos buvau davusi jos koordinates, nes ji iš Kalotės.

ieskojau jos pagal varda ir pavarde internete, bet radau tik kelis straipsnius apie jos rozynus, o adreso ar telefono taip ir neaptikau ax.gif .
bet vistiek aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 30 kovo 2008 - 20:18
vida777[SIZE=7], aš jau galvajau, kad aš viena pamišusi dėl akmenų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir man iki šiandien dar neišeina iš galvos tas vaizdelis. thumbup.gif
Papildyta:
rena[SIZE=7], ačiū už fotkes. drinks_cheers.gif Ir siunčiu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tas tavo vaizdelis dar ilgai mano smegenėlėse gulės. Nieko nepadarysi, turiu problemą, kuri susijusi su akmenimis. g.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 03 30, 11:32)
Aš niekada nenaudoju chemikalų valgomiems dalykams prieš kenkėjus. Juk patiem reikės valgyti. Geriau jau sukirmijęs obuoliukas ale čystas. tongue.gif

Pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 17:39)
va va, siemet jau norin tu ligoniu (kas crocais buvo apsirges lotuliukas.gif )fotkiu bigsmile.gif

Nufotkinau, bet dar trūksta žinių. Bandžiau įkelti, bet nepavyko. blush2.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
as irgi duzgiau po savo kiema...tik neaisku, kas is mano darbu liks, kai darbininkai pasirodys...tie tai kur sika, ten viska ir palieka, pernai laksciau is paskos butelius ir cincikus rankiodama...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 28, 18:09)
labai graži, pilnavidurė, liux wub.gif tai sėklas pirkai? atrodo lyg apie daigelius minėjai cool.gif

Pirkau saknis is kuriu jau daigeliai kalasi, ir jau pasodinau smile.gif

Idedu levandos nuotraukyte po ziemos. Kazkas minejo, kad jos buna kaip stagarai ir prase mano irodymu. Tai prisiruosiau ir nufotkinau. Prasom ax.gif

O dar pasirodau kaip mano virzis (ar tai erika) zydi, maisau juos nors man jau 10 kartu rase kas cia tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 03 30, 22:36)
as irgi duzgiau po savo kiema...tik neaisku, kas is mano darbu liks, kai darbininkai pasirodys...tie tai kur sika, ten viska ir palieka, pernai laksciau is paskos butelius ir cincikus rankiodama...

Užjaučiu. Tuos darbininkus gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 30, 22:20)
Nufotkinau, bet dar trūksta žinių. Bandžiau įkelti, bet nepavyko. blush2.gif  g.gif  blush2.gif

dek per http://keep4u.ru/ kai isikels nuotrauka nusikopink 2 nuoroda ir dek cia bigsmile.gif bandyk 4u.gif
tiesa aciu uz balioncikus aciuks.gif
Atsakyti