Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(rena @ 2008 03 30, 00:31)
1.koks grozis wub.gif va tokio dalykelio ir as noriu, ir i ta kelma prisodinti zemuogiu ax.gif kazkada cia kazkuri rode fotke, tai man dabar si ideja niekaip is galvos neiseina

2.tikrai lb grazu wub.gif kazkaip kolkas neturiu kur tokiu aukstu geliu sodint

3.cia pernai metu, kai tik pasidarem

1. as irgi maniau isodinsiu i kelma ka nors, bet sitas toks israiskingas, kaip skulptura wub.gif , tai tik pakabinu maza sidabro kibiriuka su gelyte, arba koki vazona vidun ikisu, siaip ka... jis toks jau isdulejes viduje, kad isodinimai labai sutrumpintu jo amziu rolleyes.gif

2. aciu D, kad nebecitavai tos nuotraukos lotuliukas.gif , o tai puslapis niekada nesibaigtu!...

3. grazu wub.gif , o bus dar graziau, kai pauges viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 30, 00:59)
as irgi maniau isodinsiu i kelma ka nors, bet sitas toks israiskingas, kaip skulptura  wub.gif , tai tik pakabinu maza sidabro kibiriuka su gelyte, arba koki vazona vidun ikisu, siaip ka... jis toks jau isdulejes viduje, kad isodinimai labai sutrumpintu jo amziu  rolleyes.gif

o ji jus patys apdirbot? g.gif
Atsakyti

Sakykit kuo purkšt vaismedžius profilaktiškai, kad nebūtų kenkėjų ir ar ne per anksti dar?
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 03 29, 22:28)
Sveikutes, nepykit jei pasikartosiu, bet apie tai nieko neuztikau, gal kas galite patarti kaip isnaikinti dilgeles, taip kad nepakenktu vaiskrumiams, nes jau i nevilti jos varo frusty.gif

prie to, ką paskė rokoko dar galiu pridėti vieną versiją su roundapu:
užsimauni gumines pirštines ir rankas sudrėkinusi roundapo tirpale jomis gerai "paglostai" savo neprietelius, t.y. dilgėles. Skirtumas nuo purškimo toks, kad taip nebus pavojaus, jog užpurkši ant saugotinų augalų.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(rutulux @ 2008 03 30, 05:48)
Sakykit kuo purkšt vaismedžius profilaktiškai, kad nebūtų kenkėjų ir ar ne per anksti dar?

ax.gif man irgi tai aktualu kada ir su kuo ?

Merginos na ir lobynas jūs skaitau, skaitau ir skaitau.
Vaizdų ir grožių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš niekada nenaudoju chemikalų valgomiems dalykams prieš kenkėjus. Juk patiem reikės valgyti. Geriau jau sukirmijęs obuoliukas ale čystas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 30, 10:32)
Aš niekada nenaudoju chemikalų valgomiems dalykams prieš kenkėjus. Juk patiem reikės valgyti. Geriau jau sukirmijęs obuoliukas ale čystas. tongue.gif

g.gif g.gif
bet kai uzpuola kenkejai, tai ir paciam vaismedziui ne kas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 30, 09:12)
prie to, ką paskė rokoko dar galiu pridėti vieną versiją su roundapu:
užsimauni gumines pirštines ir rankas sudrėkinusi roundapo tirpale jomis gerai "paglostai" savo neprietelius, t.y. dilgėles. Skirtumas nuo purškimo toks, kad taip nebus pavojaus, jog užpurkši ant saugotinų augalų.

Tai iki siol ir vargstu jas rankomis "kedendama"... Gal ir durnai paklausiu, bet ar roundapas nepkenks serbentu saknims? g.gif Nes jei nudziovinsiu serbentus, tai tevelis mane ant obels pakabins fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 03 30, 12:22)
Tai iki siol ir vargstu jas rankomis "kedendama"... Gal ir durnai paklausiu, bet ar roundapas nepkenks serbentu saknims?  g.gif  Nes jei nudziovinsiu serbentus, tai tevelis mane ant obels pakabins fear.gif

manau jei darysi taip kaip jolaxus sake, tai neturetu serbentams pakenkt g.gif
as pernai tai dilgeles kartu su serbentais isravejau tongue.gif o dabar mastau kad reiktu nauju krumuku nusipirkt, bet dar nenumacius jiems vietos g.gif
irnesakyk.gif kolkas gal ir be ju isgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 30, 12:29)
manau jei darysi taip kaip jolaxus sake, tai neturetu serbentams pakenkt g.gif
as pernai tai dilgeles kartu su serbentais isravejau tongue.gif o dabar mastau kad reiktu nauju krumuku nusipirkt, bet dar nenumacius jiems vietos g.gif 
irnesakyk.gif kolkas gal ir be ju isgyvensiu biggrin.gif

Butu mano valia as ir naujais sodinukais pakeisciau, nes sitie jau labai seni, bet kadangi ne as cia sefas schmoll.gif ... Teks apseiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 03 30, 12:22)
Tai iki siol ir vargstu jas rankomis "kedendama"... Gal ir durnai paklausiu, bet ar roundapas nepkenks serbentu saknims?  g.gif  Nes jei nudziovinsiu serbentus, tai tevelis mane ant obels pakabins fear.gif

niekaip nepakenks, nes herbicidai veikia tik per lapus, t.y. jei neužpurkši ant kultūrinių augalų ar kitaip neužneši herbicido ant jų lapų, tai jie ir nenukentės. Augalai lapais galima sakyti "kvėpuoja" ir taip įkvepia nuodus, nusėdusius ant jų, o jei ant lapų neklius, tai iki šaknų niekaip ir nenueis.
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2008 03 30, 12:43)
Butu mano valia as ir naujais sodinukais pakeisciau, nes sitie jau labai seni, bet kadangi ne as cia sefas schmoll.gif ... Teks apseiti smile.gif

blogai, kai esi kazkam pavaldus tongue.gif
Atsakyti