Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

gal kas paaiškės po šio straipsnelio kodėl ir kokius medelius sodintis verta biggrin.gif http://www_sveikatos...n...289&tid=478
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 29 kovo 2008 - 09:48
QUOTE(veronika1 @ 2008 03 29, 09:22)
Aš norejau pasiklausinėti apie muges.Nė karto jose nesu buvusi blush2.gif o šiemet norečiau ten nuvykti.Na, tiesiai šviesiai paklausiu,kuri geresnė(gausesnė mugė)ar
KĄ PASĖSI ar KOJELAVIČIAUS g.?Mane domina vaismedžiai ir vaiskrūmiai dar raganių norėčiau įsigyti,dar truputį dek.krūmelių.Negaliu apsispręsti į kurią geriau važiuoti? KOjelavičiaus mugej gal tik gėlės?ar tuo metu bebūna vaiskrūmių? g.gif

Kauno mugė pati pirma, ten rasi visko ir vaismedžių ir daugiamečių gėlių ir krūmelių, tik patariu pirk iš augintojų, o ne atveštinius, tai mažiau vargo turėsi.
O kojelavičiuje pati paskutinė iš mugių, ten gausu vienmečių augalų sodinukų, na ir be abėjo daugiamečių ir medelių, o vaismedžiai tik vazonuose ir brangūs.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 03 29, 10:46)
gal kas paaiškės po šio straipsnelio kodėl ir kokius medelius sodintis verta  biggrin.gif    http://www_sveikatos...n...289&tid=478

perskaičiau ir tokia mintis šovė, kad gražiausia būtų šermukšniai, ale jaučiu tokių neturės user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 03 29, 10:39)
gražu tos alėjos, kai medžiai dideli  biggrin.gif mums siūlo ir ąžuoliukų, ale kažin, ar gerai? eglučių, pušų siūlo. kitų nepamenu...  unsure.gif

Su ąžuolais suvargsi, labai ilgai meta lapus, dar žiemą jie kabo, o lapai ilgai nepūna, taigi kompostavimui netinka.
Aš rinkčiausi raudonžiedę gudobelę, gražiai žydi, pakankamai greit auga, galima genėti (reikalui esant). O ir nėra labai brangi.
http://www.treesplea...p?id=1155560607
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 29, 11:54)
Su ąžuolais suvargsi, labai ilgai meta lapus, dar žiemą jie kabo, o lapai ilgai nepūna, taigi kompostavimui netinka.
Aš rinkčiausi raudonžiedę gudobelę, gražiai žydi, pakankamai greit auga, galima genėti (reikalui esant). O ir nėra labai brangi.
http://www.treesplea...p?id=1155560607

tai tada ąžuolų nesodinsim (tik du kur nors sūniukam sakėm pasodinsim, tik reikia tada vietą parinkti, kad tie lapai nenervintų) biggrin.gif
nu bet tos gudobelės grožis wub.gif ir kiek ji kainuoja pvz.? kažkaip net per gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Užkrito, bet ar šiuo metu specialiai nenaikina gudobelių, nes ant jų žiemoja kitiems augalams žalingi negeriečiai?
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 03 29, 12:06)
Užkrito, bet ar šiuo metu specialiai nenaikina gudobelių, nes ant jų žiemoja kitiems augalams žalingi negeriečiai?

aš kažką apie kaštonus girdėjau... ar jie kažkuo neserga visi... g.gif nepamenu...
Atsakyti
rena[COLOR=red], vis negaliu atitraukti akių nuo tavo fotkės. thumbup.gif O po tais akmenim išklojai plėvelę, ar taip ant žemės supylei? g.gif
Atsakyti
laba 4u.gif . Gal žinot ar tulpems tinka pavesingos vietos. Pasodinau pernai patvoriuose, o dabar žiuriu, kad labai lėtai jos man auga. Pumpurus sukrovė ir sustojo
Atsakyti
ROKOKO kokie gražūs pas jus pentinai.Matau ir baltų ir šviesiai melsvų ir alyvinis yra.Aš kiek sėju iš pokelio nors rašo, kad mišinys, man vis gaunasi tamsiai mėlyni.Gal čia pas jus kitokie?

Knifofija Paskelbta Šiandien, 12:47
  QUOTE(veronika1 @ 2008 03 29, 09:22)
Aš norejau pasiklausinėti apie muges.Nė karto jose nesu buvusi  o šiemet norečiau ten nuvykti.Na, tiesiai šviesiai paklausiu,kuri geresnė(gausesnė mugė)ar
KĄ PASĖSI ar KOJELAVIČIAUS g.?Mane domina vaismedžiai ir vaiskrūmiai dar raganių norėčiau įsigyti,dar truputį dek.krūmelių.Negaliu apsispręsti į kurią geriau važiuoti? KOjelavičiaus mugej gal tik gėlės?ar tuo metu bebūna vaiskrūmių?

Kauno mugė pati pirma, ten rasi visko

Dekui už patarimus , nors man Kaunas ir toliau ,bet vis tik leksiu į šią mugę mirksiukas.gif Beto ir vyras apsidžiaugė, kol aš rinksiuos augalėlius galės paspoksoti į geležis(traktorius). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 03 29, 13:58)
laba 4u.gif . Gal žinot ar tulpems tinka pavesingos vietos. Pasodinau pernai patvoriuose, o dabar žiuriu, kad labai lėtai jos man auga. Pumpurus sukrovė ir sustojo

Todėl, kad pavėsy, todėl ir sustojo. Pvėsy jos labiau išstypsta, bet augs ir žydės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 29, 14:20)
Todėl, kad pavėsy, todėl ir sustojo. Pvėsy jos labiau išstypsta, bet augs ir žydės. bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti