Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

ne viena domejosi del parodos kaune , taigi:

Žemės ir miškų ūkio paroda

Ką pasėsi...2008

balandžio 3-5 d.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 03 28, 13:15)
ne viena domejosi del parodos kaune , taigi:

Žemės ir miškų ūkio paroda

Ką pasėsi...2008

balandžio 3-5 d.

ok.gif yess.gif good.gif
Atsakyti
jolaxus, del pieveles dar pasitikslinti norejau: isdziuvus dirvai pirmiausia reikia aeratoriumi, po to grebliu sausa zole, po to trasos - ar teisinga tvarka?
Beje kuriuose Senukuose nuomavaisi aeratoriu? Ukmerges g sake neturi g.gif

Apie vijoklines braskes ziuriu kalbejot, pirkau as pora keru is Oliseviciaus prie senuku, braskes skonio 0… tik isvaizda…

QUOTE(rokoko @ 2008 03 28, 01:18)
Zinai, kai buvau paaugle, braskes buvo musu seimos verslas [1000rub per sezona blink.gif ], tai kai reikejo ''patupineti'' 5val plote virs 30aru, patikek, dziaugsmelio doh.gif ....... schmoll.gif jokio - plius tiek ju prisirydavome, kad bloga budavo...

man teko pas danijos ukininka 3 vasaras po 5 ha tupineti… Per karscius uzknisdavo, bet vakare, kai nueini i lauka ir jis kvepia braskem… wub.gif Ech… myliu sias uogas, tik siemet jom nepasismaguriausiu itariu nes mano papinuke labai jau i nauja maista reaguoja… gal dar iki sezono isaugs g.gif
Populiariausios pasjuos pardavimui veisles: Senga sengana, Corona, Elsanta

As vat uz tvoros dideli akmeni nusiziurejau (ten kol kas laukai) - MB iniciatyvos nerodo, sako nepajudinsim is vietos cool.gif , o ka man daryt jei jis man kieme baisiai reikalingas - ogi susitariau su ekskavatorininku pasigavusi kad atvaziuos ir man ji i kiema ikels thumbup.gif Vyrui nosi nusluostysiu - sakysiu pati parsiridenau hihihi.gif

Knifofija, gal jau zinai kada muge Lauko gelininkystes bandymu stoty Vln? Patys jie dar neskelbia, sakau dalyviai gal jau zinos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 03 28, 13:27)
jolaxus, del pieveles dar pasitikslinti norejau: isdziuvus dirvai pirmiausia reikia aeratoriumi, po to grebliu sausa zole, po to trasos - ar teisinga tvarka?
Beje kuriuose Senukuose nuomavaisi aeratoriu? Ukmerges g sake neturi  g.gif

taip, tu teisingai surašei darbų seką smile.gif nauji aeratoriai būna su rinktuvais, tai tą iškedentą seną sausą žolę iš karto ir surenka kaip žoliapjovė, o va tas kur nuomavomės buvo be rinktuvo, tai teko iš paskos eiti ir grėbti, bet jau kiek prigrėbėm doh.gif su grėbliu paprastai grėbstant tiek gyvenime neiškedentum schmoll.gif
o aeratorių pernai nuomavomės Banginio senukuose.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 28, 13:54)
taip, tu teisingai surašei darbų seką smile.gif nauji aeratoriai būna su rinktuvais, tai tą iškedentą seną sausą žolę iš karto ir surenka kaip žoliapjovė, o va tas kur nuomavomės buvo be rinktuvo, tai teko iš paskos eiti ir grėbti, bet jau kiek prigrėbėm doh.gif  su grėbliu paprastai grėbstant tiek gyvenime neiškedentum schmoll.gif
o aeratorių pernai nuomavomės Banginio senukuose.

ACIU 4u.gif
(Kaip zentukas auga?)
Atsakyti
pas mane namie kvapelis nuo dazu doh.gif galva sprogsta, tai geriaus crokais pasigrozesiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 03 27, 19:55)
Kai laukiausi as, visai gydytojos neleido dirbt, tai MB ravejo braskes......teko atsodinti, sako ka as zinau lengvai rovesi schmoll.gif tai jis ir .......paravejo, bet kaip buvo malonu, kad taip norejo man palengvinti gyvenimeli 4u.gif

Tai va kad is ju pagalbininkai tai kaip is manes balerina.Atrodo nori gero bet kaip padarys ka doh.gif
Papildyta:
O mano krokai dar tik lenda.Graziai cia pas tave Rena smile.gif
Atsakyti

Norėjau paklaust ar auginat kas mahonijas. Rojaus soduose rašoma, kad uogos labai vertingos, galima ilgai išlaikyt šviežias. Šis krūmas pas mus auga nuo neatmenamų laikų ir jo pavadinimo nežinojau, tai vaikam sakydavau, kad uogos nuodingos. Vat ir sodininkė iš manęs unsure.gif
Atsakyti
Man tai irgi atrodo, kad nuodingos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2008 03 28, 15:06)
O mano krokai dar tik lenda.Graziai cia pas tave Rena  smile.gif

mano tai islinde, bet kad tik geltoni ir zydi, kiti dar net nesimato kokios spalvos g.gif
na tipo taip atrodo, tik fotke kazkokia sviesi gavos g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 26, 01:14)
is jusu pokalbio supratau, kad praejusia ziema man nusalo kiparisas, o mes kaimas manem sunys nusisiojo.... liko 1 sveika sakele, kuri per sia ziema issilaike, bet jei cia musuose neziemojantis augalas, tai lauk ji mesiu!
user posted image
lotuliukas.gif

Pas tave cia ne kiparisas ir ne puskiparisis, o tuja, as irgi tokia turiu drinks_cheers.gif
Geriausia paimk sakele ir patrink rankoj- bus tipinis tujos kvapas

Thuja orientalis 'Aurea Nana'
Tuja rytinė 'Aurea Nana'
Ovali lajos forma. 15-kos metų augalo aukštis 0,5-0,6 m, plotis -0,3-0,4 m. Užauga iki 1,2 m aukščio ir 0,4-0,6 m pločio. Žvyniški, ryškiai auksiniai geltoni lapai.
Vidutinio derlingumo ir derlinga, normalaus drėgnumo priesmėlio ir lengvo priemolio rūgštoka arba kalkinga dirva.
Želdynuose sodinama pavieniui ir nedidelėmis grupėmis saulėtose, gerai matomose vietose, tinka alpinariumams, spalviniams akcentams ir deriniams. Saugoti nuo pavasarinės saulės.

Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 28, 11:44)
Kada gi ta mugė bus? clap_1.gif

Balandžio 3-4-5 dienomis.
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 03 28, 13:27)
Beje kuriuose Senukuose nuomavaisi aeratoriu? Ukmerges g sake neturi  g.gif

Knifofija, gal jau zinai kada muge Lauko gelininkystes bandymu stoty Vln? Patys jie dar neskelbia, sakau dalyviai gal jau zinos  bigsmile.gif

Kojelavičiuj tradiciškai paskutinį gegužės savaitgalį ir antrą rugsėjo savaitgalį, jau 10 metų nesikeičia.
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2008 03 28, 16:18)
Norėjau paklaust ar auginat kas mahonijas. Rojaus soduose rašoma, kad uogos labai vertingos, galima ilgai išlaikyt šviežias. Šis krūmas pas mus auga nuo neatmenamų laikų  ir jo pavadinimo nežinojau, tai vaikam sakydavau, kad uogos nuodingos. Vat ir sodininkė iš manęs  unsure.gif

Uogos valgomos tik kauliukas nuodingas, bet uogoms yra kita rūšis machonijos, bet ji mūsuose nežiemoja.
Atsakyti