Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(jolaxus @ 2008 03 27, 17:09)
naudokis proga per tą laiką nuveikti kuo daugiau svetimomis rankomis mirksiukas.gif įkinkyk į darbą vyrą, o pati pirštu tik rodyk, tik reguliuok, nes jau greit prarasi tokią galimybę, teks pačiai arti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokie patarimai gali lietis tik is MOTERS lupu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 18:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tokie patarimai gali lietis tik is MOTERS lupu thumbup.gif

gyvenimo mokykla duoda savo vaisius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 27, 16:09)
naudokis proga per tą laiką nuveikti kuo daugiau svetimomis rankomis mirksiukas.gif įkinkyk į darbą vyrą, o pati pirštu tik rodyk, tik reguliuok, nes jau greit prarasi tokią galimybę, teks pačiai arti biggrin.gif

Oi gerai butu pas mane MB vairuotojas tolimu reisu,tai namie kaip jaunas menulis.Bet kai buna tai padeda aisku, tik as negaliu ziuret kaip jis dirba as atrodo lyg geriau pasidarau. blush2.gif Nu kol bus sveikatos pati krapstinesiu pilvu zeme arsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 11:23)
Tik jau nesižavėkit tom nesamoningom braškėm. Pirmiausia vijoklinių braškių nebūna, jas reikės kiekvieną ūsą parišti, pačios nelips, vaizdelis laikraštyje fotomontažas. Pažiūrėkit nėra jokių įmonės rekvizitų, nei kur, nei kas prekiauja. Atsiųs paprastas braškes ir viskas. Paprasčiausios remontantinės braškės kurios dera visą sezoną.

kaip laukiau panasaus pasisakymo thumbup.gif nes pries mama man zaliai "sokineti" nejauku butu buve... biggrin.gif

(kiek prisijuokiau is to raudono srifto lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif )
Atsakyti
laba 4u.gif . Matau apie braškes kalbat tai ir aš žodį tarsiu ax.gif . Užsisakiau internetu "Flamenco" braškiu daigų. O kai atvežė grįžus iš darbo puoliau sodint. Žemė prasta - priemolis. Teko pirktinės užpilt, o kol užpyliau, išlyginau ir susodinau braškes sutemo doh.gif . Ir šalta taip pasidarė, kad tik sukišus žemėn greičiau lėkiau namo. Rezultatas - kitą dieną sloga ir temperatūra. Negana to ryte prieš eidama į darbą, baisiausiai savim patenkinta, išeinu į kiemelį su puodu kavos pasigrožėt savo braškėm ir ką gi aš matau.... Ugi taip įdomiai pasodinau, kad daigeliai kažin kaip keistai ant šaknų iškilę stovi blink.gif . Pasirodo reikėjo giliau kišt, bet aš tamsoj nieko nemačiau doh.gif. O kai mano nabagės braškės pumpurus sukrovė ir jau beveik pražydo, per pačias Velykas jas ėmė ir užklojo storiausias sniego sluoksnis blink.gif . Už valandos sniegas nutirpo ir mano braškės toliau pumpurus skleidžia, bet abejoju ar uogų šiemet turėsiu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 27 kovo 2008 - 20:24
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 03 27, 20:16)
Matau apie braškes kalbat tai ir aš žodį tarsiu ax.gif

tiesiog visa litanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 21:19)
tiesiog visa litanija biggrin.gif

aha lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien apziurinejau savo akmenis, tai paziurejau kad tarp akmenu kazkas, kaip tokie kotukai islindo ir nzn kas gali but g.gif o gal as ten kokias kvietkas sodinau g.gif o gal piktzoles lenda g.gif
doh.gif ot galva, kaip reikia viska vis del to zymetis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 11:53)
Tai paimkim visus šliaužiančius ir svyrančius augalus sukabinkim ant šakų ir pavadinkim vijokliniais.

Pernai turguje viena moteris ieškojo vijoklinių surfinijų doh.gif Kai pasakiau kad tokių nebūna, ji paaiškino, kad šakas riša prie atramų blink.gif Bet aš iki šiol to vaizdelio neįsivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 03 27, 20:48)
Pernai turguje viena moteris ieškojo vijoklinių surfinijų  doh.gif Kai pasakiau kad tokių nebūna, ji paaiškino, kad šakas riša prie atramų blink.gif Bet aš iki šiol to vaizdelio neįsivaizduoju rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siemet gal man paieskot vijokliniu palergoniju mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2008 03 27, 19:13)
Oi gerai butu pas mane MB vairuotojas tolimu reisu,tai namie kaip jaunas menulis.Bet kai buna tai padeda aisku, tik as negaliu ziuret kaip jis dirba as atrodo lyg geriau pasidarau. blush2.gif Nu kol bus sveikatos pati krapstinesiu pilvu zeme arsiu smile.gif

Kai laukiausi as, visai gydytojos neleido dirbt, tai MB ravejo braskes......teko atsodinti, sako ka as zinau lengvai rovesi schmoll.gif tai jis ir .......paravejo, bet kaip buvo malonu, kad taip norejo man palengvinti gyvenimeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2008 03 27, 15:54)
Del pelenu tai as visada juos pilu ant braskiu,aplink medzius ar ant hortenziju.

Hortenzijos mėgsta rūgščią žemę, o pelenai yra šarminiai, taigi ją nurūgština g.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 03 27, 20:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siemet gal man paieskot vijokliniu palergoniju mastau.gif  hihihi.gif

Kažkokiam žurnale teko matyti ir tokią nuotrauką tongue.gif lotuliukas.gif Tik dabar neatsimenu kokiam
Atsakyti