Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(simbail @ 2008 03 27, 12:37)
Aš irgi jungiuosi į vijoklines braškes. Noriu jų labai  doh.gif  Auginčiau balkone, nes paskaičiau, kad gali augti vazone. Kažkur ir kažkaip užsisakysiu ir matysim kas bus. Tik gaila, kad patirties dar nelabai yra ir niekas neturi patikimos informacijos apie jas. Įdomu ar tik nebus čia kokia apgaulė  g.gif  Bet aš labai jų noriu  doh.gif  jaučiu rizikuosiu ir bandysiu auginti. Tik dar nelabai supratau sėklos ten užsakomos tuose žurnaluose ar daigai  g.gif

VIJOKLINIŲ BRAŠKIŲ NEBŪNA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 27 kovo 2008 - 11:43
Bent jos taip pavadintos. O mano draugelė turėjo tokių braškių. schmoll.gif Nei skoniu, nei išvaizda neprilygsta normaliai braškei. schmoll.gif Aš nesiūlyčiau gundytis, bet iš kitos pusės bandykit gal patiks. Juk nuomonių daug yra ir visokių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 27, 12:51)
Bent jos taip pavadintos. O mano draugelė turėjo tokių braškių. schmoll.gif  Nei skoniu, nei išvaizda neprilygsta normaliai braškei. schmoll.gif  Aš nesiūlyčiau gundytis, bet iš kitos pusės bandykit gal patiks. Juk nuomonių daug yra ir visokių. thumbup.gif

Tai paimkim visus šliaužiančius ir svyrančius augalus sukabinkim ant šakų ir pavadinkim vijokliniais.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 13:42)

jos taip pavadintos. Tiesa sakant daržo reikaluose nelabai nusimanau tai nežinau kaip jas reikėtų vadinti, tai ir parašiau taip kaip radau internete rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 12:53)
Tai paimkim visus šliaužiančius ir svyrančius augalus sukabinkim ant šakų ir pavadinkim vijokliniais.

Tuomet jas perpavadinkim - ŠLIAUDŽIANČIOS BRAŠKĖS,kurių ūsus reikia kažkur pakabinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 11:42)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt dar ne per ryskiai parasei, kad ne visom dasunta lotuliukas.gif
Atsakyti
Žmogus jau taip sutvertas: ką pamatė ,to jam jau reikia.Užsimanėt dabar vijoklinių braškių,auginkit paprastas,pernai tiek užsiauginau ,kad ir prisivalgėm iki soties ir į šaldiklį prikroviau, ir dar kitiems davėm. ax.gif
Atsakyti
kai man tokiai pradedanciai, tai uzteks ir paprastu, kad tik raisiot nereiketu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sodininkes.Jungiuos pavasariui artejant ir as prie jusu vel.Lauke daug darbeliu lauke tik kaip reikes juos atlikti kai esu nestuke.gif ir liepa gimdyt smile.gif
Del pelenu tai as visada juos pilu ant braskiu,aplink medzius ar ant hortenziju.Ar seip kur plika zeme.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 12:23)
Tik jau nesižavėkit tom nesamoningom braškėm. Pirmiausia vijoklinių braškių nebūna, jas reikės kiekvieną ūsą parišti, pačios nelips, vaizdelis laikraštyje fotomontažas. Pažiūrėkit nėra jokių įmonės rekvizitų, nei kur, nei kas prekiauja. Atsiųs paprastas braškes ir viskas. Paprasčiausios remontantinės braškės kurios dera visą sezoną.

palaikau thumbup.gif drinks_cheers.gif nesamone schmoll.gif , o man patinka nuejus skintis braskiu patupineti, paciupineti, pasidziaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 03 27, 15:57)
palaikau thumbup.gif  drinks_cheers.gif nesamone schmoll.gif , o man patinka nuejus skintis braskiu patupineti, paciupineti, pasidziaugti mirksiukas.gif

na va ir dar vienos vijokliai nezavi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2008 03 27, 16:54)
Lauke daug darbeliu lauke tik kaip reikes juos atlikti kai esu  nestuke.gif  ir liepa gimdyt  smile.gif

naudokis proga per tą laiką nuveikti kuo daugiau svetimomis rankomis mirksiukas.gif įkinkyk į darbą vyrą, o pati pirštu tik rodyk, tik reguliuok, nes jau greit prarasi tokią galimybę, teks pačiai arti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 kovo 2008 - 17:10