Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

QUOTE(jolaxus @ 2008 03 27, 11:49)
kai normaliau sušils ir viskas žaliuoti pradės - roundapas veikia per lapus, taigi kol viskas po žiemos neatgiję ir apmirę tai dar per anksti. Jei jau turi nusipirkus roundapo žiūrėk instrukciją, ten parašyta kokios temperatūros tinkamiausios, nes taip pat nelabai tinka purkšti ir kai labai karšta.

Aišku 4u.gif
Atsakyti
as ir noriu tokios smile.gif vijoklines braske smile.gif kaip cia uzsisakyti???? Per kur???
Atsakyti
štai čia apie tas svyrančių braškių sėklas, kurias bandysim įsisavinti šiemet, tik ko gero derės jos jau tik kitąmet ax.gif
būtent jomis ir prekiauja anksčiau minėtoj parduotuvėj.
Lexi 04, ten apie užsakymą kur kalbėjom, tai pasirodė reklamos spaudoje apie tai, kad siunčiama paštu daigeliai. tarkim praėjusios savaitės žurnale "Žmonės" buvo ta reklama, gal ir dar kur nors, nes matai kiek čia užsikabliavusių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 kovo 2008 - 11:10
ir katra uzsiskainejat?
Papildyta:
aaaa, nes sakau kakziap ci visos labai uzikabliave, na ziani ir as prie tu uzsikablaivusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2008 03 27, 12:12)
ir katra uzsiskainejat?
Papildyta:
aaaa, nes sakau kakziap ci visos labai uzikabliave, na ziani ir as prie tu uzsikablaivusiu biggrin.gif

dar neužsakinėjam, paskaitinėk ankstesnį psl., tiesiog išsikalbėjom, kad ne vienai užkliuvo ta reklama smile.gif
Atsakyti
Klausykit, merginos, as cia visai ne i tema,bet ar jums atsidaro Rojaus sodu svetaine? Paskutinem dienom ji labai striginejo ir luzinejo, o siandien jau man visai nebeatsidaro verysad.gif Cia man vienai taip, ar jie visai uzluzo?..
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 03 27, 12:16)
Klausykit, merginos, as cia visai ne i tema,bet ar jums atsidaro Rojaus sodu svetaine?

ale tikrai neatsidaro blink.gif sakyčiau dar tik vakar buvau ten nosį įkišusi, gal kokis serveris pakibo, matyt reikia palaukti dienelę g.gif o gal atsidarys labai atsinaujinę ir išgražėję bigsmile.gif
oho, kokia gausi kompanija ant mūsų suoliuko susirinko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 kovo 2008 - 11:21
QUOTE(rokoko @ 2008 03 27, 01:21)
Ai, tiesa, uosvis susizavejo vijoklinem braskem daugiametem blink.gif , jau uzsake  bigsmile.gif , as per sventes pas uosvius zurnale pastebejau reklama ju, tai ten raso, kad uogos 5 menesius dera thumbup.gif
Ak, kad tik mums pavyktu!...
Ar kas zinot, bandet? bigsmile.gif

Papildyta:

aga, visos cia tingines dedasi  tongue.gif

liepos pab - rugpjuty.
[va pavelavau praeita sezona persodint - rugseji dariau, tai ne viskas isliko po ziemos verysad.gif , pavasari dabar lauksiu is likusiu plensu, ir juos kaisiosiu i tuscias vietas]
jei ikisi pavasari, uogu irgi bus keletas.

Tik jau nesižavėkit tom nesamoningom braškėm. Pirmiausia vijoklinių braškių nebūna, jas reikės kiekvieną ūsą parišti, pačios nelips, vaizdelis laikraštyje fotomontažas. Pažiūrėkit nėra jokių įmonės rekvizitų, nei kur, nei kas prekiauja. Atsiųs paprastas braškes ir viskas. Paprasčiausios remontantinės braškės kurios dera visą sezoną.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 12:23)
Tik jau nesižavėkit tom nesamoningom braškėm. Pirmiausia vijoklinių braškių nebūna, jas reikės kiekvieną ūsą parišti, pačios nelips, vaizdelis laikraštyje fotomontažas. Pažiūrėkit nėra jokių įmonės rekvizitų, nei kur, nei kas prekiauja. Atsiųs paprastas braškes ir viskas. Paprasčiausios remontantinės braškės kurios dera visą sezoną.

čia atėjo Knifofija ir pastatė visas į vietą thumbup.gif
ir teisingai, o tai mums pamojuok prieš nosį kuo nors žaliuojančiu, žydinčiu ar derančiu ir visos išsilydom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 27, 11:49)
kad sakyčiau nėra schmoll.gif čia parduoda firma, kuri apskritai užsiima prekyba paštu, anksčiau jos reklamos būdavo su visokiais "stebuklingais" sulieknėjimo receptais, netgi yra siūlę susimokėt už kažkokios "burtininkės" alimės paslaptį lotuliukas.gif sakyčiau braškės jau daug žemiškesnis produktas, nei tos paslaptys biggrin.gif
tarp kitko, ką tik draugė brūkštelėjo, kad sodininkų parduotuvėj, kur prie širdies chirurgijos centro, atrodo prekiauja braškių sėklomis, kurios lyg ir vijoklinės, tipo galima auginti vazone, ir leidžia ūsus iki 1,5 m ir lyg ir dera ant tų ūsų. Nusprendėm pradžiai pabandyti su tom, o ne su užsakymu per paštą ax.gif ten sakė už pakelį sėklų dviems vazonams apie 14 lt, pažiūrėsim kas ten per stebuklas pradžiai smile.gif

Čia jau rimčiau, ant pakelio bent firma užrašyta kuri tas sėklas fasuoja. Tik žinokit, kad braškės dygsta iki pusės metų. Aš pernai pasisėjau "Vsemirnij delikates" remontantinės ir rausvais žiedeliais, iš 5 sėklų išdygo 3. Rudenį jau paragavau uogas, didelės, saldžios, o žiedeliai tai murzinai rausvi. Matysiu ką šiemet darys. Už sėklas mokėjau 6 litus.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 27, 12:26)
čia atėjo Knifofija ir pastatė visas į vietą thumbup.gif
ir teisingai, o tai mums pamojuok prieš nosį kuo nors žaliuojančiu, žydinčiu ar derančiu ir visos išsilydom lotuliukas.gif

Aš čia kaip blogio pranašas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei tai būtų rimta firma, būtų parašyta iš kokios šalies tos braškės atvežamos, kokiame ūkyje auginamos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 27 kovo 2008 - 11:34
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 12:23)

Vat vat, ne viskas auksas, kas auksu žiba lotuliukas.gif jau vient ta firma įtartina pasirodė, kažkas aukščiau rašėt, kad anksčiau prekiavo ale kažkokiom nesąmonėm doh.gif Bet žmonės tikrai susižavėję tom braškėm, draugė irgi savaitgalį kažką apie jas šnekėjo, bet tik viena ausim klausiau, tai praklausiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 03 27, 13:32)
Čia jau rimčiau, ant pakelio bent firma užrašyta kuri tas sėklas fasuoja. Tik žinokit, kad braškės dygsta iki pusės metų. Aš pernai pasisėjau "Vsemirnij delikates" remontantinės ir rausvais žiedeliais, iš 5 sėklų išdygo 3. Rudenį jau paragavau uogas, didelės, saldžios, o žiedeliai tai murzinai rausvi. Matysiu ką šiemet darys. Už sėklas mokėjau 6 litus.
Papildyta:

Aš čia kaip blogio pranašas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jei tai būtų rimta firma, būtų parašyta iš kokios šalies tos braškės atvežamos, kokiame ūkyje auginamos ir t.t.

Aš irgi jungiuosi į vijoklines braškes. Noriu jų labai doh.gif Auginčiau balkone, nes paskaičiau, kad gali augti vazone. Kažkur ir kažkaip užsisakysiu ir matysim kas bus. Tik gaila, kad patirties dar nelabai yra ir niekas neturi patikimos informacijos apie jas. Įdomu ar tik nebus čia kokia apgaulė g.gif Bet aš labai jų noriu doh.gif jaučiu rizikuosiu ir bandysiu auginti. Tik dar nelabai supratau sėklos ten užsakomos tuose žurnaluose ar daigai g.gif
Atsakyti