Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

QUOTE(maya @ 2005 07 11, 22:36)
turiu viena pazistama, kuri yra visiska naturaliste..jai vaikinas menesio proga padovanojo skutimosi peiliuka ir putas, tai ji labai isizeide, nes vaisciojo ir vaiksto visa apzelus, kojos juodos , pazastys irgi neatsilieka..kai pakelia rangka baisu miske nepasiklysti..as pries pora metu su ja eidavau i Jogos klase tai kai ji nusirenge man baisu pasidare..siaip pati labai grazi...itale, pamsi oda, garbanoti plaukai ryskios akys, na apsitvarkytu tai isvis visi bernai jai po kojom butu, bet jai to nereikia..laimingaji tokia kokia yra..ir jos neikalbesi... cool.gif

Aš pavadinčiau ją ne natūraliste, o apsileidusia mergina biggrin.gif Kažkokie kvaili įsitikinimai (jeigu jau jai yra nepriimtina skustis pažastis) užgožia elementariausius higienos reikalavimus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 12, 08:18)
Aš pavadinčiau ją ne natūraliste, o apsileidusia mergina  biggrin.gif Kažkokie kvaili įsitikinimai (jeigu jau jai yra nepriimtina skustis pažastis) užgožia elementariausius higienos reikalavimus.  doh.gif

butent tai ir yra naturalistai. butu apsileidus siaip nu gal butu uzuomina savo vaikino supratus ar bent tam kartu kazka ar bandytu prisiziuret. o yra tokie, kurie sako tokius mus sukure gamta ir nieko mes nedarysim kad zalot jos sumanymus ir pan.
Atsakyti
Mano supratimu natūralistai yra indėnai.... O berniukams kai tik pradeda želti barzda - tepa molį ir išrauna visus plaukelius.... taigi, manau, kad tai yra tam tikra higiena.
O kosmetinių priemonių naudojimas - kitų gerbimas. mano supratimu dezodoranto nu opraikaito vartojimas - tikrai pagarba kitiems, juk niekas nenori užuosti smarvęs, dantų valymas su dantų pasta - irgi higiena... Aišku, galima sakyti, kad gamta tokius žmones skūrė, ir procesai vyksta natūraliai.
Nu man tie perdėti natūralistai kelia juoką. jei gyventų kai tarzanai miškuose - tai tegu: jie pasirinko tokį gyvenimą, o jei civilizuotoje visuomenėje - tegu ir laikosi jo normų....
Sutinku, kad plaukų dažymas ar nagų priklijavimas yra tikrai pasirinkimas tarp natūralumo ir ne. Ir manau, kad kiekvienas elgiasi kaip nori. Tačiau HIGIENA būtina !!!!
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 07 12, 11:59)
butent tai ir yra naturalistai. butu apsileidus siaip nu gal butu uzuomina savo vaikino supratus ar bent tam kartu kazka ar bandytu prisiziuret. o yra tokie, kurie sako tokius mus sukure gamta ir nieko mes nedarysim kad zalot jos sumanymus ir pan.

nu nepatinka man toks „natūralizmas"... blink.gif laugh.gif happy.gif

jie yra natūralistai jų pačių įsitikinimu, o man jie - apsileidėliai tongue.gif

gaila man to vaikino sad.gif tikriausiai raudonuoja žmogus kiekvieną kartą, kai jo panelė rankas pakelia doh.gif Dar jei jis pats tokių įsitikinimų būtų, tačiau jei jau dovanojo priemonių susitvarkyt... Na nežinau, kaip ten jie išsiaiškins... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 12, 12:10)
Nu man tie perdėti natūralistai kelia juoką. jei gyventų kai tarzanai miškuose - tai tegu: jie pasirinko tokį gyvenimą, o jei civilizuotoje visuomenėje - tegu ir laikosi jo normų....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
thumbup.gif Lygiai tą pačią mintį kaip tik norėjau parašyt thumbup.gif
Atsakyti
buvau islekusi is LT, tai maciau tokia viena visiskai "naturalia" persona blink.gif (pas mus tokiu neteko matyti, tfu tfu tfu) vokiete, apie 50 metu (sunku amziu nuspeti, gal ir pasendinau) - su balta vyrisko stiliaus maike ant sleikuciu, be liemenuko schmoll.gif , zili nedazyti plaukai, veidas be makiazo (cia dar nieko mirksiukas.gif ) , o is pazastu kyso juodi plauku kuokstai blink.gif schmoll.gif
tfu, net apetita sugadino...
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 07 15, 16:19)
buvau islekusi is LT, tai maciau tokia viena  visiskai "naturalia" persona blink.gif (pas mus tokiu neteko matyti, tfu tfu tfu) vokiete, apie 50 metu (sunku amziu nuspeti, gal ir pasendinau) - su balta vyrisko stiliaus maike ant sleikuciu, be liemenuko  schmoll.gif , zili nedazyti plaukai, veidas be makiazo (cia dar nieko mirksiukas.gif ) , o is pazastu kyso juodi plauku kuokstai  blink.gif  schmoll.gif
tfu, net apetita sugadino...

thumbup.gif: geriausia dieta - važiuoti į Vokietiją natūralisčių žiūrėt. PEr 1 mėn galima 20 Kg atsisakyt biggrin.gif

Kas registruojasi?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 15, 16:22)
thumbup.gif: geriausia dieta - važiuoti į Vokietiją natūralisčių žiūrėt. PEr 1 mėn galima 20 Kg atsisakyt biggrin.gif

Kas registruojasi?

smile.gif
Paskaičiavau pagal tavo formulę, kad mano norimam rezultatui pasiekti užteks 3 dienų clap.gif

O jei rimtai ,tai vokietės yra vienos negražiausių europiečių moterų (kiek teko girdėt). Jei dauguma jų dar ir natūralistės, tuomet nekeistas toks įvertinimas smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 18, 13:55)
Aš  smile.gif
Paskaičiavau pagal tavo formulę, kad mano norimam rezultatui pasiekti užteks 3 dienų  clap.gif

O jei rimtai ,tai vokietės yra vienos negražiausių europiečių moterų (kiek teko girdėt). Jei dauguma jų dar ir natūralistės, tuomet nekeistas toks įvertinimas  smile.gif  doh.gif

Man irgi kokiuų 5-6 dienų užtektų biggrin.gif
Atsakyti
vakar sporto klube stebėjau vieną merginą, nu moterį
28 m.
turinti 2 pyplius

aukšta, liekna (sportuoti tik pradėjo, spėju neilgai patrauks :lotuliukas:ypač su 2 vaikais)

plaukai nėra matę plaukų dažų, antakiai nepešioti, juo labiau niekada chemiškai nedažyti
jokių manikiūrų, pedikiūrų, įmantrios šuokuosenos nerasta (ilgi plaukai surišti į kuodą)

bet ji man tokia graži pasirodė rolleyes.gif gražesnė už šalia sportuojančių fyfų
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 12, 13:15)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
thumbup.gif Lygiai tą pačią mintį kaip tik norėjau parašyt  thumbup.gif
Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bajm, as irgi pagaunu daznai save besigrozincia i kokia anti fyfa ( bet kokio amziaus), tuo tarpu mergina, net jei tikrai grazi, man stebet neidomu ... ot, kiekviena galim nusiblondinint, susisukt plaukus, nagus uzsidet, prisispakliuot, dirbtines blakstienas uzsidet..bet gi visi mato ir supranta, kad tas grozis dirbtinas tongue.gif ne kart girdejau juokiantis protingus vyrus is tokio merginu isitikinimo, kad nusipaisius veida ji pagrazejo biggrin.gif
As dazaus minimaliai- blakstienos, lengva krempudra ir tik todel , kad nelaikau saves tobula , plauku nedazau. Man asmeniskai nesidazius moteris atrodo ne tik pasitikinti savim ( as ir be spakliu jauciuos grazi), bet ir originali ( kas man irgi svarbu)
Atsakyti