Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

QUOTE(jolaxus @ 2005 07 07, 17:27)
o va aš nesidažiau ne iš principo, o todėl, kad pavyzdžio tai nebuvo - esu kilusi iš kaimo, mamytė tokia teisinga kaimo moteris kuri niekad nesidažė  tai dukružėms pavyzdžio ir nebuvo... iš kur gi tos mergiotės pradeda - nuo mamos kosmetinės  smile.gif maniškė nedaug nuo žemės pakilusi o jau tepa mano dažus
o kai pamačiau drauges besidažančias, tai buvo laikotarpis, kai buvau įsitikinusi, kad aš nemoku, tad reikėjo mokytis dažytis blush2.gif va taip ir sulaukiau brandaus amžiaus, kai jau teko paryškinti save

Nė viena negimė mokėdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 08, 10:54)
Nė viena negimė mokėdama biggrin.gif

drinks_cheers.gif:

Prisimenu ir aš kokių 10 metų būdama kaip dažiausi.... doh.gif nagus raudimai lakavau (gal daugiau rankos nulakuotos buvo)
O akis kai bandžiau pasidažyt, net sau baisi pasirodžiau....
O dabar visai kitaip....
aij, nežinau ar čia man taip atrodo, bet kartais sau nesidažius atrodrodau gražesnė (bet kremu pasitepu smile.gif

Šiaip iš prigimties mano blakstienos ilgos ir tamsios, antakiai dailūs ir ryžkūs, o oda pakankamai ruda. O ypač kai apkūdau, tai akys tooookios didelės atrodo... kad net ryžkint nereikia g.gif bet iš įpročio tušu tepu....
Atsakyti
Taigi, geriau pradėt mokintis dažytis kol jaunos, nes kai vyresnės pirmą kartą dažus į rankas paima, tai rezultatai gali kur kas labiau aplinkinius pralinksmint smile.gif bėda tik, kad mergičkos dažniausiai neturi saiko ribos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 08, 11:42)
Taigi, geriau pradėt mokintis dažytis kol jaunos, nes kai vyresnės pirmą kartą dažus į rankas paima, tai rezultatai gali kur kas labiau aplinkinius pralinksmint  smile.gif bėda tik, kad mergičkos dažniausiai neturi saiko ribos  g.gif

Mano vaikystės pasidažymai baigdavosi nusiprausimu kol mama nepamatė :)Aišku, kokioj 11 klasėj ji pati mane įkalbinėjo nors blakstienas pasidažyt smile.gif
Atsakyti
Reikia žinot kas per biesas tas makiažas yra, nes gi būna progos ir pan. tačiau aš pati kasdien visiškai nesidažau, net per šventes pasitaiko, kad visai nespėju ir dėl to sau galvos nesuku... tačiau va... išleistuvės artėja...tai šitai progai pasistengsiu.
Bet žinokit aš už naturalumą, mano antra pusė manau irgi smile.gif blush2.gif
Atsakyti
turiu viena pazistama, kuri yra visiska naturaliste..jai vaikinas menesio proga padovanojo skutimosi peiliuka ir putas, tai ji labai isizeide, nes vaisciojo ir vaiksto visa apzelus, kojos juodos , pazastys irgi neatsilieka..kai pakelia rangka baisu miske nepasiklysti..as pries pora metu su ja eidavau i Jogos klase tai kai ji nusirenge man baisu pasidare..siaip pati labai grazi...itale, pamsi oda, garbanoti plaukai ryskios akys, na apsitvarkytu tai isvis visi bernai jai po kojom butu, bet jai to nereikia..laimingaji tokia kokia yra..ir jos neikalbesi... cool.gif
Atsakyti
nea, taip tai man nepatinkam, civilizuotam pasauly gyvenam juk... čia žmonė veda temas apie tai, kad vyrams būtina pažastis skustis... tačiau...jeigu jai gerai, nors neestetiška, net šalia būnant tai tiesiog nemalonu... teko atsidurti kartą tokioje situacijoje... nors vis dėl to...jei jai gerai...
Atsakyti
Man jau vemt vercia nuo tu sampunu, kur buna dvigubai apimtis padideja nuo purumo. Mano naturaliai purus plaukai. As nesuprantu kaip toookio purumo galima padaryt dar puresnius. Jie dar garbanojasi. Aplinkiniai sako, kad labai grazus plaukai ir tiesiog aukso verti. Bet ar jie pagalvoja apie mane? Man jie ziauriai atsibodo... tas toks purumas.... ziauriai sunku ryte juos susisukuot...nors ir sukuojuos nesimato jokio efekto doh.gif .... ir seip nepatogu nes krenta visur ir t.t.....vonioj ju pilna, na ir visur kitur... dar galeciau vardint ir vardint...
As ju neisitiesinau vien del aplinkiniu, visi sako kad tokiu noretu. Bet nzn. Isvis noriu isikarpyt galiukus, isitiesint ir nusidazyt blondiniskai (mano plauku spalva juoda-ruda) Ka manot? Ka patartumet?
Atsakyti
patarčiau pabandyt...tam ir gyvenam, kad visko pabandytume...juk galų gale tai nemirtina... nepatiks persidažysi atgal... manau verta pabandyti... o gal tai tavo gyvenimo stilius but, po to dar nusibaigsi smile.gif to nesužinojus smile.gif sakau pirmyn, moterie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikepodukofke: 11 liepos 2005 - 22:05
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 07 11, 23:04)
patarčiau pabandyt...tam ir gyvenam, kad visko pabandytume...juk galų gale tai nemirtina... nepatiks persidažysi atgal... manau verta pabandyti... o gal tai tavo gyvenimo stilius but, po to dar nusibaigsi smile.gif to nesužinojus smile.gif sakau pirmyn, moterie biggrin.gif

Na... ax.gif As dar ne... tongue.gif Na as dar ne moteris, dar as tik panele biggrin.gif
Atsakyti
Nesvarbu...reikia jausti didvyriškumą, čia kaip vyrams, pabandyk pasakyt ant kokio aštuoniolikinio vaikinuk, tai taip įsižeis...
Atsakyti
Winterlady, be abejo, paekspirementuok, tik prieš tai gal pabandyk šviesių sruogelių "pabarstyti", ir labiau palei veidą, pamatysi, ar tinka spalva smile.gif
O kalbant apie natūralumą, tai tokių užkietėjusių natūralisčių nepažįstu ir pati tokia nesu. Kita vertus, man labiausiai patinka, kai tiek makiažas tiek plaukai atrodo "natūraliai", t.y. truputėlį paryškinti bruožai, natūrali plaukų spalva ir kt. Bet pagalvojau dabar - duotų man kas buvusios manęs, - niolikinės ilgus natūraliai šviesius plaukus, tamsias blakstienas, tikrai kažin ar "kraučiau" tiek priemonių, kaip kad tada kroviau - makiažas "pilnas", plaukai kerpami kuo trumpiau ir iškarpant, dažant sruogelėmis. Ko gero, gražiausia, kai to natūralumo būna tiek, kad jis atrodo estetiškai ir "dirbtinumo" tiek, kad pačiai sau leidžia jaustis gražiai smile.gif
Atsakyti