Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

man zodis "nenaturalu" - viskas, kas dirbtina ir naudojama vien groziui, o ne sveikatai.
apie uzblombuotus dantis nesneku, nes ne tik kad negrazu su supuvusiais vaikscioti, bet ir nesveika tongue.gif
o nenaturalu:
- priklijuotos blizgancios akutes ant danties - ju paskirtis isskirtinai "del grozio"
- priklijuoti nagai
- priklijuoti plaukai
- priklijuotos blakstienos
- tatuiruotes
- auskarai ausyse, bamboje ir kt. vietose
- plauku dazai
- nagu lakas
- kosmetika
- permanentinis makiazas
ir t.t. ir pan.
4u.gif

ar yra tokiu, kurios nenaudoja nieko is isvardintu dalyku? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morgana: 03 birželio 2005 - 15:26
Turbut,kad ne biggrin.gif
Atsakyti
Natūralisčių tikrai dar yra, nors jos kaip ir nebemadingos.
Aš pažįstų tokią. Ji nesidažo net per vakarėlius. Nesidažo nei akių, nei lūpų, nei plaukų.
Manau puiku jeigu žmogui nereikia jokių priemonių kaip dažai ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
ilgai ilgai pati tokia buvau. Pirmas rimtesnis makijažas buvo vestuvių dieną, o tada man jau buvo 26 (senmergė blush2.gif ) na bet tai irgi buvo tik dėl to, kad "taip reikia", o va kasdien nors kažkiek pasitėplioti pradėjau kai man jau kokie 33 buvo. Iki tol graži jaučiausi biggrin.gif o priežastis pradėti dažytis buvo labai žemiška - pakeičiau darbą, o kartu ir natūralistės įvaizdį rolleyes.gif
Atsakyti
Aš manu,kad dabar savęs prisižiūrėjimas yra tikrai svarbu. Nu net ir senovėj dažydavos moteros. Močiutė pasakojo, kip su burokėliais lūpas ir žandus dabindavo prieš šokius....

Taigi, nereikia pasakot, kad mes jau čia kvailos, kad dažomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 01, 20:01)
Natūralisčių tikrai dar yra, nors jos kaip ir nebemadingos.
Aš pažįstų tokią. Ji nesidažo net per vakarėlius. Nesidažo nei akių, nei lūpų, nei plaukų.
Manau puiku jeigu žmogui nereikia jokių priemonių kaip dažai ir pan.  biggrin.gif

Puiku? g.gif
O gal tai paprasčiausiai apsileidimas, ar tingėjimas prižiūrėt savo išvaizdą... g.gif Neretai būtent dėl šių priežasčių natūralistės ir nesidažo, o visai ne dėl to, kad būtų nusistačiusios prieš kosmetiką, ar norėtų išlikt natūraliomis g.gif
Man tokios natūralistės atrodo blankios ir neįdomios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 07, 16:38)
Aš manu,kad dabar savęs prisižiūrėjimas yra tikrai svarbu. Nu net ir senovėj dažydavos moteros. Močiutė pasakojo, kip su burokėliais lūpas ir žandus dabindavo prieš šokius....

Taigi, nereikia pasakot, kad mes jau čia kvailos, kad dažomės biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Labai gerai, jadzka, pastebėjai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 07, 16:41)
drinks_cheers.gif
Labai gerai, jadzka, pastebėjai  thumbup.gif

Nu, o egipte kiek dažydavos, net istorijos vadovėliai rašo.....
man irgi atrodo, kad apsileidimsa yra visiškas natūralumas....
Aišku, kas per daug tas negerai, bet paryžkinti bruožai tai tikrai neblogai.

Manau, kad ta kosmetika, kuri nekenkia sveikatai yra gerai... g.gif
Atsakyti
Įdomu, prie kurių reikėtų priskirti save?
Man patinka natūralus grožis nepaslėptas po kosmetikos sluoksniu, tačiau jei gamta to pagailėjo vertinu ir kosmetikos pagalbą vardant to "natūralumo" (grožio).
Pati kasdienai naudoju tik tušą, karts nuo karto lūpdažį bei krempudrą, ir šių stengiuosi nepadauginti.
Beje, ankščiau buvau prieš rimtą makiažą, dabar savo nuomonę beveik kardinaliai pakeičiau. Turbūt geros meistrės dėka wink.gif, kurios dėka man svarbią dieną jaučiuosi tiesiog nuostabiai.
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 07 07, 16:39)
Puiku? g.gif
O gal tai paprasčiausiai apsileidimas, ar tingėjimas prižiūrėt savo išvaizdą... g.gif Neretai būtent dėl šių priežasčių natūralistės ir nesidažo, o visai ne dėl to, kad būtų nusistačiusios prieš kosmetiką, ar norėtų išlikt natūraliomis  g.gif
Man tokios natūralistės atrodo blankios ir neįdomios  tongue.gif

drinks_cheers.gif Gerai pasakyta. Man tai gražu,kai moteris paryškina savo grožį,jau geriau su padažytom lūpom,negu su nubalusiom mirksiukas.gif Žinau ir aš vieną tokią natūralistę, kuri tiesiog tingi tai daryti,jai neužtenka laiko ryte nusiprausti... biggrin.gif
Aišku negražu tai,kas per ryšku ir kai špaklių gali braukti nuo veido kibirais,bet truputį save paryškinti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizi: 07 liepos 2005 - 16:18
o va aš nesidažiau ne iš principo, o todėl, kad pavyzdžio tai nebuvo - esu kilusi iš kaimo, mamytė tokia teisinga kaimo moteris kuri niekad nesidažė tai dukružėms pavyzdžio ir nebuvo... iš kur gi tos mergiotės pradeda - nuo mamos kosmetinės smile.gif maniškė nedaug nuo žemės pakilusi o jau tepa mano dažus
o kai pamačiau drauges besidažančias, tai buvo laikotarpis, kai buvau įsitikinusi, kad aš nemoku, tad reikėjo mokytis dažytis blush2.gif va taip ir sulaukiau brandaus amžiaus, kai jau teko paryškinti save
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 07 liepos 2005 - 16:29
Aha, žiūriu jūs čia dauguma natūralistėmis vadinate tiesiog mažai ar visai nesidažančias moteris smile.gif Čia turbūt būtų teigiama prasmė to žodžio.
O vat neigiama prasme - natūralistė man yra moteris, kuri IŠ VISO nieko nedaro - ta prasme nei depiliacijų jokių, antakių, nu NIEKO. Kai pas vieną pažįstamą pamačiau juodai apžėlusias kojas, tai dar buvo nieko, palyginus su tuo, kad virš viršutinės lūpos kokio 1 cm juodi plaukeliai doh.gif ir nieko gi nepasakysi...
Atsakyti