Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

Kai buvau kokių 13 metų, plaukai buvo klaikūs, susiveldavo taip, kad net mama turėdavo padėti iššukuoti. Žiauriai veldavosi, nespėju sušukuoti ir vėl tas pats. Nuėjau į kirpyklą, kirpėja šukuoja mane ir sako, o tu balzamą naudoji? sakau ne, nes net nežinojau apie tokius. sako pabandyk, nebesivels plaukai. Nuo tada pradėjau naudoti balzamus ir plaukai super atsigavo, nebesivelia, iššukuojami, blizga, tikrai gražūs ir net negaliu pagalvoti, kas būtų jei neplaučiau su balzamu, vėl kankynės su plaukų drąskymu ir pusės savo grožio netekčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 06 01, 14:38)
Svajoju turėti veido odą, kad man iš viso nereikėtų makijažo.

Hmm, nu jo, jeigu jau esi be veido odos, tada makijažo šiek tiek reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 03, 09:28)
Kai buvau kokių 13 metų, plaukai buvo klaikūs, susiveldavo taip, kad net mama turėdavo padėti  iššukuoti. Žiauriai veldavosi, nespėju sušukuoti ir vėl tas pats. Nuėjau į kirpyklą, kirpėja šukuoja mane ir sako, o tu balzamą naudoji? sakau ne, nes net nežinojau apie tokius. sako pabandyk, nebesivels plaukai. Nuo tada pradėjau naudoti balzamus ir plaukai super atsigavo, nebesivelia, iššukuojami, blizga, tikrai gražūs ir net negaliu pagalvoti, kas būtų jei neplaučiau su balzamu, vėl kankynės su plaukų drąskymu ir pusės savo grožio netekčiau  blush2.gif

O koki balzamą naudoji? Koks padeda nuo plaukų vėlimosi? 4u.gif
Atsakyti
Jezau Marija pagalvojau sau. Nu tai apie koki cia dar amziu kalbames. Viskas gi normalu ir civilizuota. Jeigu lakstytum sau vejais ir nesipraustum, kaip akmens amžiuj kasdiena – o jei ir praustumeis – tai natūraliu gamtos ir dar svariu vandeniu – tai ar reiketu ten kokiu prieziuros priemoniu. Jau vien nuo to pradekim – maudais kasdien po kelis kartus po kalkinu vandeniu – tai ir kremu reikia ir visokiu sh... – jau cia mano manymu baigiasi natūralumas. O apiparkusiai vaikscioti tai irgi atsiprasau – nelabai kas nores su tavim kalbetis. Jau vien tai kad dantis taisomes ir dar kuo graziau norime – tai jau cia baigiasi natūralumas. Va cia ir isisbegeti gali kaip reikiant. Ate tam natūralumui.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 06 03, 11:15)
O koki balzamą naudoji? Koks padeda nuo plaukų vėlimosi?  4u.gif

Dabar lietuvišką "Margaritą", visai patinka. Seniau labai geri "Fructis" buvo, bet ką jiem ten padarė, nes nebeįmanoma, man nuo jo galvą niežti ir dar riebaluojasi labai greit. šiaip aš apskritai apie tokią priemonę kaip balzamas šneku, nes vien nuo šampūno mano plaukai kaip pakulos. Tiesa, kai būna šampūnas 2 viename, neva kartu su balzamu jau, tai mano plaukams tas pats kas vien šampūnas, jokio poveikio.
Atsakyti
Mes,mergynos,moteris privalom graziai atrodyti,ir tam yra skirta kosmetika,kuri mums padeda,aisku viska reikia naudoti su saiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 03, 11:25)
Tiesa, kai būna šampūnas 2 viename, neva kartu su balzamu jau, tai mano plaukams tas pats kas vien šampūnas, jokio poveikio.

Ma tai poveikis yra: plaukai prisploja prie galvos ir greičiau susiriebaluoja doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 06 03, 11:44)
Mes,mergynos,moteris privalom graziai atrodyti,ir tam yra skirta kosmetika,kuri mums padeda,aisku viska reikia naudoti su saiku  smile.gif

Na, kaip kas supranta tą natūralumą....
Man tai natūralumas: visos higienos procedūros, depiliacijos ir t.t. Dažyti ir prižiūrėti plaukai (tinkamos natūralios spalvos rudos, rusvos ir pan...) ir snukučio dažai. Soliariumas kartais ir pan... Švelniom spalvom lakuoti nagučiai.

Nenatūralu man. Plaukai dažyti raudonai, violetine spalva, mėlyna visai žiauriai blondiniška ir pan.... Toliau - skunutis pridažytas visom vaivorykštės spalvom.... Soliariume iškepinta oda iki juodumo. 10 cm ilgio nagai nudažyti juodai arba mėlynai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 06 03, 11:44)
Mes,mergynos,moteris privalom graziai atrodyti,ir tam yra skirta kosmetika,kuri mums padeda,aisku viska reikia naudoti su saiku  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na matot, labai jau sąlyginis dalykas, tas saikas. Tame ir esmė, kad mes skirtingai suvokiam natūralumą. Vienai natūralumas eiti pasitepūs veidą kremuku ir vazelinu lūpas patepus, kitai jau ir pudros galima, akis pieštuku pabrėžti, lūpas padažyti, trečiai ir šešėliai būtini ir skaistalai ir jai tai atrodo natūralu. Tokiai kaip paskutinis aprašytas atvejis, moteris, kuri nenaudoja daug dekoratyvinės kosmetikos, atrodo pilka (kaip kai kuri išsireiškėte), o pirmajai "pilkajai pelytei" paskutinioji atrodo kaip barbė (irgi jūsų žodžiai). Kiekvienai norma yra tai, kap ji pati pagal savo suvokimą dažosi, o jau visas kitas moteris lyginam pagal savo suvokimą. O kuris ir kieno suvokimas apie grožį geriausias - čia jau atskiras klausimas ir manau, kad atsakymo į jį vieno ir būti negali. Geriausia dažytis tiek, kad jaustumeis gerai, jei gerai jausiesi, tada iš vidaus spinduliuosi pasitikėjimą ir tikrai būsi gražiausia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 03, 12:03)
Na, kaip kas supranta tą natūralumą....
Man tai natūralumas: visos higienos procedūros, depiliacijos ir t.t. Dažyti ir prižiūrėti plaukai (tinkamos natūralios spalvos rudos, rusvos ir pan...) ir snukučio dažai. Soliariumas kartais ir pan... Švelniom spalvom lakuoti nagučiai.

Nenatūralu man. Plaukai dažyti raudonai, violetine spalva, mėlyna visai žiauriai blondiniška ir pan.... Toliau - skunutis pridažytas visom vaivorykštės spalvom.... Soliariume iškepinta oda iki juodumo. 10 cm ilgio nagai nudažyti juodai arba mėlynai ir t.t.

Iš dalies galima būtų su tavimi sutikti g.gif Bet tik iš dalies...
Higienos procedūros nenatūralia tikrai nepadaro smile.gif
O visa kita aš įvardinčiau natūraliomis ir nenatūraliomis dažų spalvomis. Vis tik yra skirtumas tarp išvis nesidažiusios ir išsidažiusios natūraliomis spalvomis schmoll.gif Tai jeigu jau antrąją vadinsim natūralia, tuomet kaip vadinsis pirmoji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 03, 14:26)
Geriausia dažytis tiek, kad jaustumeis gerai, jei gerai jausiesi, tada iš vidaus spinduliuosi pasitikėjimą ir tikrai būsi gražiausia. 4u.gif

Super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Taip ir darau biggrin.gif
Ir man visiškai nebaisus žodis- nenatūrali. O kai dažnai susilaukiu komplimentų, kad gerai atrodau- tai tik galiu padėkoti savo ,,nenatūralumui" notworthy.gif O po komplimentų dar labiau iš vidaus pradedu spinduliuoti biggrin.gif
Atsakyti