QUOTE(F @ 2011 06 11, 22:31)
Nu
Buvau parduotuvėj šviestis.
Tai ko tik ten nepamačiau... drėkinamasis kremas, maitinamasis kremas, kaukė... losjonas, kremas, pienelis, kūno sviestas. Naktinis kremas, dieninis kremas. Ir tai dar ne viskas. Ir kaip sužinoti, kokių dalykų iš šitų būtent man reikia? Neturiu tiek pinigų, kad viską išbandyčiau. Yra gal čia forume tema visiškoms naujokėms?
Nusipirkau tokią priemonę, kuri džiovina odą, pas draugę esu ją bandžius ir labai gerai veikė. Vadinasi Tea tree peppermint foaming face wash
Bet perkant davė ir kremo mėginuką. Sakė, čia yra lengvas drėkinamasis kremas rytui ir teptis po nusiprausimo tuo džiovinančiu prausikliu. Tai nieko nesuprantu, kam reikia teptis drėkinančiu kremu, jeigu ką tik nusiprausiau džiovinančiu prausikliu?
jeigu nori suzinoti kokiu dalyku tau butent reikia - idemiai apziurek savo kuna - pvz jei oda sausa - vadinasi reikia drekint, jei rankos apzelusios ir TAU TAI TRUGDO - depiliuok
kosmetika reikalinga tam, kad pasleptum trukumus ar pasigrazintum, o ne tam kad sunaudot kuo daugiau ir kuo ivairesniu priemoniu
rasiai kad nezinai ka reikia depiliuoti - blauzdas ar ir slaunis, bet juk atsakymas paprastas - jei tamsus slaunu plaukeliai ir tau tai nepatinka depiliuok
depiliuok ir tada jei yra sviesus plaukeliai, bet tau jie nepatinka
su rankomis tas pats, as pvz plaukelius salinu ir nuo slaunu ir nuo ranku ir ne todel kad jie tamsus, o todel kad man tose vietose nepatinka, kad auga plaukeliai
antakius pesiok jei jie per daug issisakoje, tada apipesiok krastelius, kad antakiu linija butu tiesi
ziema krema patartina naudoti, nes jei oda nusals, tai ir greiciau raukslesis bei skilines arba bus paraudus...bet ne visos ziema krema naudoja, jei jauti kad ziema tavo veido oda dziut pradejo, skilinet ar paraudo, tai naudok krema
del kremo visada gali pasikonsultuot parduotuveje
o del kremu nuo rauksliu tai neaisku kiek tau metu
bet visada tokiais klausimais gali pasikonsultuot pas dermatologa
ir tegul tavces netrigdo pas drauges 100 losjonu, nes daugelis merginu naudoja keleta primoniu ir ju jom pilnai uztenka
be to, del odos elastingumo, tai ne tik kosmetika reikalinga BET IR SPORTAS
sekmes!