QUOTE(Grryne @ 2009 10 08, 18:50)
o tai sampunas, muilas juk irgi priskiriama prie kosmetikos priemoniu. tai ka ir galvom jos neplautom vaiksto? prausiasi moliu,nes muilo nenaudoja... oij nznau nznqau man cia panasiau i pirmykste moteri:))
pritarciau tau. sakyciau,kad moterys,kurios vengia kosmetikos,mano islaikysiancios "naturalu grozi". pasak ju -kosmetika sendina.

QUOTE(vernela @ 2009 10 09, 08:55)
pritarciau tau. sakyciau,kad moterys,kurios vengia kosmetikos,mano islaikysiancios "naturalu grozi". pasak ju -kosmetika sendina. 

tikrai

QUOTE(vernela @ 2009 10 07, 16:29)
Aha,cia tai bjauru apzelusiai moteriai pliaze sedet. O as irgi dar l.seniai maciau moteriske,kuri lauke autobuso ir buvo apsiavus pedkelnem, o po jomis matese juodi tankus ir ilgi ant blauzdu augantys plaukai.

as tokias "moteris" matau daznokai autikuose

siaip nemanau kad LT yra visikai naturaliu moteru.. net mociutes padazo lupas einant i baznycia

Štai aš pacituosiu ginekologės V.Eringytės straipsnį iš laikraščio
Iš Vakarų šalių mus pasiekė tendencija higienos sumetimais šalinti plaukelius nuo intymios vietos.Mano nuomone,jų nebūtina skusti.Priešingai -higieniškiau ir sveikiau moteriai būti taip, kaip ją sukūrė gamta.Plaukeliai kaip tik apsaugo lytinius organus nuo žalingo aplinkos poveikio.Kita vertus,Vakaruose ši mada tikriausiai paplito iš islamo šalių.Ten kūno higienai palaikyti specifinės sąlygos-dėl vandens trūkumo moterys ''prausdavosi'' smėliu.Vėliau plaukų šalinimas tapo pasipelnimo šaltiniu-gamintojai greitai atrado naują'' aukso gyslą''-iškarto reikia visko' skutimosi putų,muilų,losjonų,kremų,aliejų,vaško,elektriniųepiliatorių ir t.t
QUOTE(Kristina @ 2009 10 07, 14:31)
Tai akių nesidažyt ar kremu nesitept yra viena.O elementariai apžėlusiai vaikščiot kas kita sorry,bet tik įsivaizduoju moterį pliaže per bikinį išlindusiais plaukais ir pažastim prižėlusiom tai iškart supykina čia visiškai nesusiję su ekomoterim,o su paprasčiausiu nevalyškumu.Ne akmens amžiuje gyvenam
Tai akių nesidažyt ar kremu nesitept yra viena.O elementariai apžėlusiai vaikščiot kas kita sorry,bet tik įsivaizduoju moterį pliaže per bikinį išlindusiais plaukais ir pažastim prižėlusiom tai iškart supykina čia visiškai nesusiję su ekomoterim,o su paprasčiausiu nevalyškumu.Ne akmens amžiuje gyvenam
QUOTE(Lewisia @ 2009 10 09, 15:42)
Iš Vakarų šalių mus pasiekė tendencija higienos sumetimais šalinti plaukelius nuo intymios vietos.Mano nuomone,jų nebūtina skusti.Priešingai -higieniškiau ir sveikiau moteriai būti taip, kaip ją sukūrė gamta.Plaukeliai kaip tik apsaugo lytinius organus nuo žalingo aplinkos poveikio.Kita vertus,Vakaruose ši mada tikriausiai paplito iš islamo šalių.Ten kūno higienai palaikyti specifinės sąlygos-dėl vandens trūkumo moterys ''prausdavosi'' smėliu.Vėliau plaukų šalinimas tapo pasipelnimo šaltiniu-gamintojai greitai atrado naują'' aukso gyslą''-iškarto reikia visko' skutimosi putų,muilų,losjonų,kremų,aliejų,vaško,elektriniųepiliatorių ir t.t
nebutina issiskutineti ir tapti tokiom,kokias mus motinos pagimde, bet plezia, o ypac moteru galima pamatyti tikrai visko...O atrodo nelabai patraukliai.

QUOTE(sliver @ 2009 07 04, 19:37)
Sveiki, 
Aš manau, kad esu gan natūrali, nors ne visai. Depiliuojuosi, dažau plaukus natūraliais dažais (chna), po to plaunu galvą šampūnu. Paprastai plaunu galvą miltais,

Aš manau, kad esu gan natūrali, nors ne visai. Depiliuojuosi, dažau plaukus natūraliais dažais (chna), po to plaunu galvą šampūnu. Paprastai plaunu galvą miltais,
gal galima placiau, kaip tai vyksta? niekad nesu girdejus

na o as galiu pasakyti, kad kas liecia plaukelius tai tvarkausi, bet kas liecia makiaza, tai apsieinu ir be jo, esu jauna, grazia odyte ir nematau reikalo krauti ant saves visokiu pudru ar lupu dazu, zinoma kai einu i baliu koki tai pasidazau, bet ir tai tik tiek, kad vos vos paryskinti savo grozi, o kasdienai tikrai nereikia, nes ir be makiazo sulaukiu pagyrimu ne tik is vyro, bet ir is aplinkiniu vyru ir siaip manau, geriau be makiazo, negu kai sviecia is tolo keksovos raudonos lupos, pudros kilogramas ir juodos akys.Va cia tai kosmaras
o tukiu galiu pasakyti, kas antra musu zemelej

Nugis čia dabar mergikės
ir tatai dar būna šiais laikais
Mano a a prosenelė iki 99 metų ir tai tepdavos veidelį kremuku ir nusiprausus dar drėgną pagurklį plekšnodavo energingai, kad nepadvigubėtų
Man tada 8 metai buvo, bet iki šiandien atsimenu

QUOTE(vernela @ 2009 10 07, 16:29)
Aha,cia tai bjauru apzelusiai moteriai pliaze sedet. O as irgi dar l.seniai maciau moteriske,kuri lauke autobuso ir buvo apsiavus pedkelnem, o po jomis matese juodi tankus ir ilgi ant blauzdu augantys plaukai.

Praejusiais metais pas mus tokia buvo viena destytoja, gal apie ta pacia snekam

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 17, 06:43)
Praejusiais metais pas mus tokia buvo viena destytoja, gal apie ta pacia snekam
keisciausia, kad visada nesiodavo sijonus, matyt megeja buvo, bet kojos niekada nebudavu sutvarkytos

QUOTE(Lewisia @ 2009 10 09, 16:42)

jau gerb.gin. Eringytė tikrai ne rodiklis

O jei apie plaukus,tai man šlykščiau nei šlykštu,kai eina su neskustom kojom ir matos susiraitę plaukai.Ir ant rankų pas daug ką nesutvarkyti esu pastebėjus