Sveiki,
Aš manau, kad esu gan natūrali, nors ne visai. Depiliuojuosi, dažau plaukus natūraliais dažais (chna), po to plaunu galvą šampūnu. Paprastai plaunu galvą miltais, nenaudoju chemijos, naudoju aliuminio druskos dezodorantus vietoj paprastų, vietoj kremų aliejus ir et. aliejus, kaip kaukes molį, bespalvę chna, vaisius ir daržoves, medų, mieles ir t.t., dažausi nebent mineraline kosmetika ir tik veido odą, nevartoju alkoholio, negeriu kavos, valgau kuo natūralesnį maistą (negaliu sau leist visai ekologiškai), esu vegetarė, nerūkau, darau mankštą, žodžiu, stengiuosi gyvent švariai ir gražiai.
Tik aš tai darau ne atsitiktinai, o sąmoningai ir tikslingai, o ne dėl to, kad kažkaip netyčia gaunasi. Kitą vertus, kad ir kaip atrodo žmogus, ar labai išsipuošęs, ar apsileidęs, ar per viduriuką - niekas iš viso to bėra geriausia, tai yra tik viena iš galimybių. Pavyzdžiui, jei žmogus tragiškai atrodo, ai yra jo nenuginčijama teisė, o jei jis daug dažosi, tai gal dėl to, kad stilius yra svarbi jo asmenybės dalis ir jis, tarkim, be storai apvestų akių ir tamsių lūpų pastai jaučiasi. Nemanau, kad kas nors gali nuspręsti, kas yra visuotinai gerai, nes nieko nėra visiems vienodai gero, o ir makiažą galima pasirinkti netestuotą ir neteršiantį aplinkos. Ar to reikia, jau kiekvienam nuspręst.