Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

QUOTE(milam @ 2009 06 25, 17:25)
100 proc pritariu

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, smile.gif
Aš manau, kad esu gan natūrali, nors ne visai. Depiliuojuosi, dažau plaukus natūraliais dažais (chna), po to plaunu galvą šampūnu. Paprastai plaunu galvą miltais, nenaudoju chemijos, naudoju aliuminio druskos dezodorantus vietoj paprastų, vietoj kremų aliejus ir et. aliejus, kaip kaukes molį, bespalvę chna, vaisius ir daržoves, medų, mieles ir t.t., dažausi nebent mineraline kosmetika ir tik veido odą, nevartoju alkoholio, negeriu kavos, valgau kuo natūralesnį maistą (negaliu sau leist visai ekologiškai), esu vegetarė, nerūkau, darau mankštą, žodžiu, stengiuosi gyvent švariai ir gražiai. biggrin.gif Tik aš tai darau ne atsitiktinai, o sąmoningai ir tikslingai, o ne dėl to, kad kažkaip netyčia gaunasi. Kitą vertus, kad ir kaip atrodo žmogus, ar labai išsipuošęs, ar apsileidęs, ar per viduriuką - niekas iš viso to bėra geriausia, tai yra tik viena iš galimybių. Pavyzdžiui, jei žmogus tragiškai atrodo, ai yra jo nenuginčijama teisė, o jei jis daug dažosi, tai gal dėl to, kad stilius yra svarbi jo asmenybės dalis ir jis, tarkim, be storai apvestų akių ir tamsių lūpų pastai jaučiasi. Nemanau, kad kas nors gali nuspręsti, kas yra visuotinai gerai, nes nieko nėra visiems vienodai gero, o ir makiažą galima pasirinkti netestuotą ir neteršiantį aplinkos. Ar to reikia, jau kiekvienam nuspręst.
Atsakyti
QUOTE(kristina007 @ 2008 10 30, 19:39)
pries metus turejau klasioke kuri nezinojo kas yra spaklius ir nera ne karto GYVENIME pasidazius  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ji net ne is kokio kaimo,is normalaus miesto bet tokia naturali budavo... antakiai neispesioti juodi ir gauruoti,oda spuogota ir nepriziureta.... plaukai tai is vakaro isplauti ir susisiause pastovej...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Čia gal aš? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 03 28, 03:59)
naturali sau nepatikciau  schmoll.gif  doh.gif o ar naturalumas madinga ar ne tai manau cia kiekvienos nuomone  smile.gif

drinks_cheers.gif As irgi sau naturali nepatikciau...
*nesu "soliariumo mergaite/vaiksciojanti negre", bet neidegusi sau nepatinku.Is prigimties esu balta, kaip sniegas, ziema budavau tokia baltai pilka... unsure.gif soliarumas gelbeja wub.gif
*depiliacija, man atrodo jokia mergina nenudepiliuota sau nepatinka ax.gif
*bent blakstienu dazymas yra irgi butinybe blush2.gif
*plauku grozis taip pat priklauso nuo rupinimosi jais-dazymas, galiuku kirpimas. As net sau nepatinku su naturaliai isdziuvusiais plaukais lotuliukas.gif Plauku dziovintuvas BUTINYBE!!!
*nagai... moters rankos-antras jos veidrodis nail.gif su nenukirptom odelem nejaukiai jauciuos, nepatogu rodyt rankas.Tegu buna nenulakuoti, bet odeles sutvarkytos turi buti
*veido kaules, kremai, pilingai. Jauciu diskomforta nepasitepus naktiniu kremu. Dariau eksperimenta (tik nzn kokiu tikslu biggrin.gif) ejau miegot be kremo, atsibudau pasitepiau ir toliau ramiai miegojau lotuliukas.gif
*dantu valymas
*... galima vardinti ir vardinti lotuliukas.gif
Naturalios moters siai dienai nera rolleyes.gif
Atsakyti
Lakuoju tiek ranku, tiek koju nagus, atlieku depiliacija (savaime suprantama), pesioju antakius ir dazau plaukus sdu chna. Savaime suprantama, pasitepu kremais, losjonais ir t.t. Taciau niekada nesidazau veido. Gamta mane apdovanojo juodomis blakstienomis ir antakiais, taigi nereikia ju ryskinti, veido tepliotis pudra irgi nematau prasmes, kol dar nera ko maskuoti (man 22). Kai kurios mano klasiokes jau nuo 14 metu be pudros be zingsnio, o as sita prasme labai naturaliste islikau bigsmile.gif
Atsakyti
argi tai ne kiekvieno pasirinkimo reikalas? visais laikais moterys noredavo atrodyti siek tiek ryskesnes, nei budamos visikai naturalios. Man grazu kai moteris ,kad ir ne daug pastangu ideda, bet puoseleja save, tai lyg neatsiejama dalis .. ir gali visa tai ivardinti harmonija... Man grazu kai viska harmonijoj smile.gif ir vidus ir isore...
Atsakyti
esu pakankamai natūrali, nes nesu dažiusi plaukų (man patinka mano spalva, be to plaukai tankūs ir stori), nesilakuoju nagų (man užtenka juos nukarpyti ir nudildinti, nagų silpnumu nesiskundžiu, man jie nelūžinėja, nesisluoksniuja), tuom esu labai patekinta, ką turiu ir nenoriu nieko keisti tongue.gif visa kita darausi, neįsivaizduoju savęs apaugusios plaukais visose nereikalingose kūno vietose lotuliukas.gif taip pat kartais lankausi soliariume, dažnai darausi makiažą ir pan.
Atsakyti
"Natūrali" tai čia suprask apaugusi plaukais visose įmanomose ir neįmanomose vietose, su peraugusiais, nusisluoksniavusiais nagais, pasišiaušusiais plaukais ir t.t.? Iš kai kurių komstarų galima susidaryti tokią nuomonę blush2.gif
Aš manau, kad aš beveik atitinku natūralumo sąvoką pagal mano supratimą - plaukų nedažau, nebent su chna retkarčiais, tačiau naudoju keliamąsiais putas, nes be jų tikrai nekas būtų doh.gif , taip pat tvarkausi nagus - kerpu, tvarkau odeles, palieku natūralius, be jokių lakų, tik sutvarkytus, tas pats su pedikiūru, be depiliacijos irgi neįsivaizduoju savęs - juk taip nemoteriška, taip negražu, į soliarumus griežtai neinu, makiažo beveik nesidarau, nebent truputį paryškinu antakius ir blakstienas. Elementarus moteriškas tvarkingumas, savęs prisižiūrėjimas su minimaliai dirbtinių priemonių rolleyes.gif - štai kas man yra natūralumas.
Atsakyti
QUOTE(Filaretus @ 2009 09 27, 20:37)
" Elementarus moteriškas tvarkingumas, savęs prisižiūrėjimas su minimaliai dirbtinių priemonių  rolleyes.gif  - štai kas man yra natūralumas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na taip, aš turbūt irgi įeinu į "natūralios moters" aprašymą.
Plaukus, tiesa, dažau, nes mano natūrali plaukų spalva labai blanki. Tačiau tai palieku atlikti profesionalams. Nagus susitvarkau, tačiau nelakuoju, darausi depiliaciją, naudoju veidui ir kūnui natūralių linijų kosmetiką (rusišką ir lietuvišką "Margaritos"), makiažo beveik nesidarau, nebent ypatinga proga, paprastai pasidažau tik blakstienas. Veidui ir kūnui darausi natūralias kaukes iš pieno, medaus, daržovių, kitų produktų.
Manau, kad "natūralumo" sąvoka turėtų atitinkti žmogaus vidų, šiuo atveju moters, kad priežiūra neužgožtų, o tik pabrėžtų natūralų, gamtos duotą, grožį. Todėl man asmeniškai juokingai atrodo visokios alia "Olialia" tipo mergaitės, kurios neatrodo panašios į gyvas moteris, o labiau į Barbes ar plastikinius manekenus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tari Felagund @ 2009 10 01, 12:02)
Nagus susitvarkau, tačiau nelakuoju, darausi depiliaciją, naudoju veidui ir kūnui natūralių linijų kosmetiką (rusišką ir lietuvišką "Margaritos")

Spėju, čia iš senų laikų įkaltas toks mąstymas, kad lietuviška, rusiška kosmetika yra natūrali. Šiais laikais ta natūralumo sąvoka stipriai pasikeitė rolleyes.gif

Man keista, kad pastaruosiuose post'uose nagų nelakavimas pateikiamas kaip merginos\moters, puoselėjančios natūralumą, išskirtinė vertybė mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 spalio 2009 - 11:07
QUOTE(Victorious @ 2009 10 01, 12:07)
Spėju, čia iš senų laikų įkaltas toks mąstymas, kad lietuviška, rusiška kosmetika yra natūrali. Šiais laikais ta natūralumo sąvoka stipriai pasikeitė  rolleyes.gif

Esu dirbusi su kosmetika, tad moku atsirinkti produktus, kuriuose daugiau natūralių medžiagų negu chemijos smile.gif
Atsakyti