Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

Solariume dar nekarto nebuvau,ir nežadu,nagų irgi nesu klijavusi.dažaus gal kartą į menėsį kai nuotaika tokia,o paprastom dienom tik kremas ir vazelinas; turiu kitokią nuomone apie tos vieteles depiliacija nei yra priimta šiais laikais,(ta prasme sutvarkau bet neskutų plikai nes man tai nepriimtina,bet čia jau kita tema).Bet vat nepavadinčiau savęs naturalia,nes plaukus esu dažiusi raudonai ir melynai ir net žaliai. Tai kur naturalumo riba? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar nepasidažius nesoliariuminė mergina, naturaliais nagais ( ir panašiai) bet žaliais plaukais pretenduoja į naturalios vardą? lotuliukas.gif oj pati iš savęs žvengiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina007 @ 2008 10 30, 19:39)
pries metus turejau klasioke kuri nezinojo kas yra spaklius ir nera ne karto GYVENIME pasidazius  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ji net ne is kokio kaimo,is normalaus miesto bet tokia naturali budavo... antakiai neispesioti juodi ir gauruoti,oda spuogota ir nepriziureta.... plaukai tai is vakaro isplauti ir susisiause pastovej...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o mane irgi buna gasdina tokie žmonės. Pažinojau gražia merginą.nu bet tokią tikrai labai gražia.niekad nesidaže,nei veido nei plauku,ką aš labiai gerbiu.gražu smile.gif bet jau kai ateidavo su gan trumpu sijonėliu o per pedkelnes matesi gaurai (ne šeip ataugos ,o tikriausiai gyvenime neskutusi kojų) Vaizdą galit pačios įsivaizduot juolab kad mergina buvo juodaplaukė,taigi tie gaurai irgi juodutieliai. gal ir negražu taip žmogų šmeižt, bet ir man tokį vaizdą matyt buvo nejauku blush2.gif
Atsakyti
Pirtariu, labai jau iskreiptas tas naturalumas ir dirbtinumas. Man asmeniskai dirbtinumas tok kaip: soliariume nusvilinta iki oranzinumo oda, pudros sluoksnis, seseliai tamsus dienos metu (labai ryskiai padazytos akys), tuso desimt sluoksniu, ilgi akriliniai nagai (su dekoracijom doh.gif), peroksidinio baltumo NUSIURE plaukai ( isimtis tokie peroksidiniai, kurie nenusiure, o tokie daugiausia buna tik trumpi plaukai). Visa sitai ka parasiau man atrodo slykstu ir dirbtina! Ir dar... isversta krutine arba silikoniniai papai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 02 lapkričio 2008 - 13:16
Aš manau, kad puoselėjamas natūralumas yra pats mieliausias, gražiausias ir madingiausias smile.gif O kai prasideda visokie priauginti kapliai ir karčiai ir iš baltaodžių tampame mulatėmis tai tuo visas natūūralus moters žavesys ir baigiasi..
Atsakyti
na tarkim jei moteris bus su apaugusiomis kojomis, tai sorry bet man toks naturalumas FEEE lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_tiesa @ 2008 12 07, 22:08)
na tarkim jei moteris bus su apaugusiomis kojomis, tai sorry bet man toks naturalumas FEEE  lotuliukas.gif

na cia jau perdeta as manau.... kuri gi moteris nori vaikscioti plaukuota? Na aisku galbut yra tokiu vienetai,bet as neturaluma suprantu ne taip - apaugusios kojos,nesukuoti plaukai......
Tiesiog nagai naturalus, oda priziureta (nebutinai be makiazo turi buti spuoguota), taip pat nemegstu solerumuose "miegojusios" idegio....... ir tt.....
Atsakyti
Naturalios buna tik darzowes , kaip sakoma.... thumbup.gif
Atsakyti
As nenaturalumu laikau ,kai: einama i soliariuma,kiekviena diena neapsieinama be sluoksnio pudros,tamsiu seseliu ir apskritai ryskaus makiazo, dazomi sviesiai,ciut ne baltai plaukai,arba dar geriau,plaukai prisiauginami ,pisegami ar dar ten kazkaip prilipdomi,taip pat priauginami ilgiausi dirbtiniai nagai su visokiais ten imantriais ornamentais.Visa sita as laikau nenaturalumu.Is vis kai pamatau va taip atrodancia persona,tai ..nu ka galima pasakyt, juokas pro asaras.
Atsakyti
QUOTE(cerol @ 2008 12 08, 18:53)
Naturalios buna tik darzowes , kaip sakoma.... thumbup.gif

Nebent savo darze uzsiaugini, nes maximines, tai kaip cia pasakius del naturalumo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Promise @ 2008 12 08, 21:57)
As  nenaturalumu laikau ,kai:

bet tema apie natūralumą biggrin.gif kaip suprantate šį reiškinį?
Atsakyti
As, pavyzdziui, uz naturalumo tik tuo atveju, jei jusu mylimam vyrui tai patinka ir jis jus pamilo visa tokia naturalia. biggrin.gif
Atsakyti
Nebemadinga biggrin.gif
As nemadinga - neturiu ilgu aki rezianciu nagu, sokoladinio idegio, nesidazau dienos metu vakariniu makiazu, kas cia dar... Toks "madingumas" daug kainuoja mirksiukas.gif Na, bet jei tai kazkieno profesija... ax.gif Kiekvienam savo..
Atsakyti
Esu daug ka isbandziusi. Priaugintiem plaukam reikia be proto daug prieziuros ir pinigu, tad pagalvojau, kad jau labiau apsimoka savus lepinti ir augintis doh.gif Isimtis - ne visada tai leidzia musu genai. Turejau priaugintus akrilo nagus, nuo kuriu kilo tokia alergija, kad pasekme - randeliais nusetas veidas. Pagalvojau tada - geriau jau busiu isvis be nagu, nei dar kada taip sau pakenksiu verysad.gif Dabar turiu trumpucius nagucius, pasidarau grazia forma, nesilakuoju ir dzin, kad koks vyras manes neuzkalbins vien todel, kad jam patinka ilganages tongue.gif Norint rasti princese reikia patiems but princams, o kolkas matau daugiau uzkeretu varliu lotuliukas.gif Juokauju plius ne y tema blush2.gif
Esme tame, kad jeigu moki savo naturalu grozy puoselet, tai tu jokiu dirbtinumu nereik schmoll.gif Nes nera nieko graudziau nei matyti tikrai laaabai graziu bruozu panele issidarkusia save su tais dirbtinumais, kai atrodo kaip plastmasine barbe doh.gif
Aisku, depiliacija neskaitau dirbtinumu, tai yra butinybe. Juk tai dalis to, kuo skiriames nuo vyru - musu oda turi buti lygi, glotni kaip silkas thumbup.gif
Atsakyti