Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

smile.gif+2006 12 30, 16:23-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2006 12 30, 16:23)
o as norejau paklust jusu nuomones, ar nenaturalumas blogai? nekalbu apie platiniu operaciju aukas, bet paprasciausiai apiemerginas su dirbtiniais nagais, saikingu makiazu, galbut priaugintais plaukais???

mano nuomone nera blogaj bet viskas su saiku... 4u.gif
Atsakyti
Man daug graziau atrodo merginos ir moteris su saikingu, skoningu makiazu, priziuretais, zvilganciais plaukais, tvarkingu manikiuru, ispuoseleta oda... Kokiom priemonem tai pasekta, ar tepliojantis grietine arba Estee Lauder pieneliu, ar darant kaukes namu salygom is kiausinio ir aliejaus, ar salone pas stilista, nesvarbu...Man svarbus rezultatas. Bet ziema nenaudot jokiu kremu, mazu maziausia neprotinga,nes pezultatais tokio elgesio galesit dziaugtis po 20 metu, tada joks ricinos aliejus nepagelbes, tik plastikos
chirurgai... megalol.gif wink_3.gif

Su Naujiesiais metais, mergaites....
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2006 12 28, 23:23)
NENATURALUMAS prasideda tada,kada mergina jau su dirbtiniais nagais,ar plaukais ar balintais dantim bigsmile.gif aisku ir plastines operacijos rolleyes.gif cia mano nuomone ka laikau nenaturalumu 4u.gif

nu dantu balinimas man atrodo yra higiena.....o ne nenaturalumas....nes tikrai labai negraziai atrodo gelsvi dantys... g.gif kaip ir apzelusios kojos ir t.t....

va man nenaturalumas tai yra kai i dantis deimanciuku prisideda..... doh.gif

sutinku su eladina....kremai yra butina siais laikais.....jei norit islikti naturaliomis naudokite organinius kremus..... g.gif

Atsakyti
manyčiau saikingas natūralumas per 100mtmečius buvo ir bus madingas. bent jau mano berniukui tai visiškai nepatinka tos soliariuminės blondinės, kur tona makiažo ir nesimato net veido spalvos. iš esmės aš esu prie tų natūralisčių ir likčiau ja visą laiką. bet... aplinkui visos išsidažiusios, gražios... atrodo kaip aš būsiu apsileidusi. šiaip mano plaukai nedažyti, nagų nesiauginu patys auga biggrin.gif . kartais tušiukas arba akių pieštukas. esu studentė todėl prisidažyti tikrai neverta. o ir veide neturiu ko slėpti po tona pudros. keli raudoni taškeliai tikrai nebjauroja mano veido, nesu maniakė dėl savo spuogų, gi visiems visko pasitaiko. vat kartais užsitepu kremo su spalva, nes esu trp išblyškusi.

šiuolaikineme pasaulyje tikrai neapsieiname be drėkinamųjų kremų. nežinau kas čia kaltas centrinis šildymas, mūsų maistas, bet kojų grietine tai gal netepsiu lotuliukas.gif užsikasyčiau jei nedrėkinčiau blink.gif

bet juk mes esame pačios gražiausios ryte, susivėlusios, be jokių tušų ir kremų... ir kas mums liepė dažytis... gal esam reklamos aukos? gi mes šarkos... kas blizga - tas mums biggrin.gif nieko čia jau nebepakeisi ax.gif

dažykimės mergaitės taip, kad nesimatytų. va kur slypi paslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2006 12 28, 08:08)
lotuliukas.gif To ir siekiau... Natūralūs buvom, kai urvuose gyvenom... tongue.gif

tai o ka as sakiau, doh.gif kai gimem buvomj naturalus...Ir visos puola kaip kates, bet mano plaukai dazyti, man grazu, mano nagai priauginti, gi nieko blogo.... lotuliukas.gif Niekas apie bloguma nieko nesako...Turbut cia kai kurios nesuvokiat ir neskiriat kas yra NATURALU, o kas GRAZU ir madinga... Plaukai mum auga visose vietose, nes tai yra NATURALU, taip mus sutvere, o kad mes juos raunam ir jie vel auga, jau yra tik musu grozio samprata, nes nepatinka tie plaukai...Nesakiau kad depiliuotis blogai reikia buti naturaliai, doh.gif Visos cia tokios NATURALISTES kad net baisu, as tokia naturali, tik plaukai priauginti.... lotuliukas.gif Tai nereikia sakyt naturali, jei tau tinka ir grazu, tai cia jau grozio ir mados reikalas, o ne naturalumo... blink.gif Kas liecia higiena tai irgi...Kunas turi buti sveikas ir svarus, o tie kvapai ir dezodorantai, del kuriu cia akis plesot ir neisivaizduojat kaip be ju gyvent, tai irgi puikiai rodo jusu supratima apie naturaluma.Ei, as naturali, bet ka tu nenormali, as tai negaleciau be dezodoranto, nagu lako, kvepalu, pienelio, losjono, pudros ir pan.... doh.gif Ir kai kurios isivaizduojat, jai cia viena ar kita nenaudoja vienos ar kitos priemones, tai ji vaiksto kaip bezdzione...klystat mergaites, TOS kartais atrodo daug geriau uz tas "naturalistes" mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuu o aš save mielosios laikau visdėlto natūralia. Niekada gyvenime nesidažiau plaukų, nebuvau prisiauginus nagų, nesibalinau dantų, plastinių operacijų nesidariau ir t.t... Nu aišku negaliu išsiversti be dezodorantų, kremų, tušo akims, blizgio lūpoms...Taigi iš kitos pusės esu pusiau natūralistė...Bet manau, kad tokia būti geriausia wub.gif
Atsakyti
Caramele,super,pritariu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2006 12 31, 20:00)
Nuu o aš save mielosios laikau visdėlto natūralia. Niekada gyvenime nesidažiau plaukų, nebuvau prisiauginus nagų, nesibalinau dantų, plastinių operacijų nesidariau ir t.t... Nu aišku negaliu išsiversti be dezodorantų, kremų, tušo akims, blizgio lūpoms...Taigi iš kitos pusės esu pusiau natūralistė...Bet manau, kad tokia būti geriausia wub.gif

pritariu siai nuomonei
Atsakyti
QUOTE(elenida @ 2006 12 30, 16:21)
Man daug graziau atrodo merginos ir moteris su saikingu, skoningu makiazu, priziuretais, zvilganciais plaukais, tvarkingu manikiuru, ispuoseleta oda... Kokiom priemonem tai pasekta, ar tepliojantis grietine arba Estee Lauder pieneliu, ar darant kaukes namu salygom is kiausinio ir aliejaus, ar salone pas stilista, nesvarbu...

sutinku drinks_cheers.gif
rezultatas yra svarbus , o kaip jis pasiekiamas kievienos asmeninis reikalas, svarbu nepersistenkti..
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 31, 13:13)
tai o ka as sakiau,  doh.gif kai gimem buvomj naturalus...Ir visos puola kaip kates, bet mano plaukai dazyti, man grazu, mano nagai priauginti, gi nieko blogo.... lotuliukas.gif Niekas apie bloguma nieko nesako...Turbut cia kai kurios nesuvokiat ir neskiriat kas yra NATURALU, o kas GRAZU ir madinga... Plaukai mum auga visose vietose, nes tai yra NATURALU, taip mus sutvere, o kad mes juos raunam ir jie vel auga, jau yra tik musu grozio samprata, nes nepatinka tie plaukai...Nesakiau kad depiliuotis blogai reikia buti naturaliai, doh.gif  Visos cia tokios NATURALISTES kad net baisu, as tokia naturali, tik plaukai priauginti.... lotuliukas.gif  Tai nereikia sakyt naturali, jei tau tinka ir grazu, tai cia jau grozio ir mados reikalas, o ne naturalumo... blink.gif Kas liecia higiena tai irgi...Kunas turi buti sveikas ir svarus, o tie kvapai ir dezodorantai, del kuriu cia akis plesot ir neisivaizduojat kaip be ju gyvent, tai irgi puikiai rodo jusu supratima apie naturaluma.Ei, as naturali, bet ka tu nenormali, as tai negaleciau be dezodoranto, nagu lako, kvepalu, pienelio, losjono, pudros ir pan.... doh.gif  Ir kai kurios isivaizduojat, jai cia viena ar kita nenaudoja vienos ar kitos priemones, tai ji vaiksto kaip bezdzione...klystat mergaites, TOS kartais atrodo daug geriau uz tas "naturalistes"  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Tai is tavo komentaro reiktu suprasti, kad jei nori buti NATURALI, turi vaikscioti su apaugusiomis plaukais kojomis, pazastimis ir pan., su nekokiu kvapeliu nuo prakaito (nes juk dezodorantai "nenaturalu"), su geltonais dantimis (o gal ir dantu taisymas- pvz plombavimas nenaturalu? blink.gif Tada dar ir isgedusiais), su suskilinejusiais ir apluzinejusiaias nagais (nes ne visos turim sveikus nagus). Cia jau kalba eina ne apie grozi ir mada, bet apie bent minimalu rupinimasi savim ir pagarba kitiems (ar patinka autobuse susitikti toki is poros metru dvokianti zmogu, atrodanti kaip is siaubo filmo? ne? na tai va ka as ir sakau...). Naturalumas yra tai, kai nesidarai kazkokiu ten baisiu plastiniu operaciju (o ka jei zmogus buvo patekes i baisia avarija ir buvo subjaurotas? tai jis negali darytis plastines operacijos del NATURALUMO?) ar nenaudoji tiek kosmetikos, kad net nesimatytu tikruju tavo veido bruozu. Jei tokios priemones naudojamos saikingai, tai negalima sakyt "fuj kokia tu nenaturali", nes tai yra mazu maziausiai kvaila.. Gyvename civilizuotame pasaulyje, ir ivairios priemones sukurtos ne tam, kad butumem nenaturalus, bet tam kad galetum save priziureti..
Atsakyti
Aš tai turiu balinti dantis, nes labai baisiai atrodo jeigu užsivilkus baltą megztuka išsiryškina geltoni dantys... Tai va susirūpinau ir nusipirkau vaistinėj kažkokią pastą balinančią dantis..
Atsakyti