QUOTE(biologė @ 2006 12 28, 08:08)
To ir siekiau... Natūralūs buvom, kai urvuose gyvenom...
tai o ka as sakiau,
kai gimem buvomj naturalus...Ir visos puola kaip kates, bet mano plaukai dazyti, man grazu, mano nagai priauginti, gi nieko blogo....
Niekas apie bloguma nieko nesako...Turbut cia kai kurios nesuvokiat ir neskiriat kas yra NATURALU, o kas GRAZU ir madinga... Plaukai mum auga visose vietose, nes tai yra NATURALU, taip mus sutvere, o kad mes juos raunam ir jie vel auga, jau yra tik musu grozio samprata, nes nepatinka tie plaukai...Nesakiau kad depiliuotis blogai reikia buti naturaliai,
Visos cia tokios NATURALISTES kad net baisu, as tokia naturali, tik plaukai priauginti....
Tai nereikia sakyt naturali, jei tau tinka ir grazu, tai cia jau grozio ir mados reikalas, o ne naturalumo...
Kas liecia higiena tai irgi...Kunas turi buti sveikas ir svarus, o tie kvapai ir dezodorantai, del kuriu cia akis plesot ir neisivaizduojat kaip be ju gyvent, tai irgi puikiai rodo jusu supratima apie naturaluma.Ei, as naturali, bet ka tu nenormali, as tai negaleciau be dezodoranto, nagu lako, kvepalu, pienelio, losjono, pudros ir pan....
Ir kai kurios isivaizduojat, jai cia viena ar kita nenaudoja vienos ar kitos priemones, tai ji vaiksto kaip bezdzione...klystat mergaites, TOS kartais atrodo daug geriau uz tas "naturalistes"