Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

na pas mane trecias naturalumo laipsnis smile.gif galiu tik pasidziaugti, kad esu naturali... kazkodel man taip atrodo, kad vyrai labai vertina naturalu grozi ( na ta naturalu, tai trecio laipsnio naturaluma) ir zavisi naturaliomis moterimis smile.gif
Atsakyti
O as tai dazausi, nes esu sviesi ir neparyskinusi akiu seseliais ar piestuku atrodau kaip neisimiegojusi kazkokia. O be to, nedazyta nesu atejus i darba. Isskyrus, aisku atostogas vasara. Plaukus irgi kartais padazau, kvepintis laaabai megstu, nagai savi, blakstienos aciu dievui, irgi biggrin.gif
Labiausia sau patinku kai apsikerpu, padazau kirpykloj antakius, tada akis paryskinti tik su seseliais uztenka ir ne per daug ir atrodo thumbup.gif Lupu tik nedazau.
Tik i kluba megstu pasispalvint, vis tiek ten tamsu nesimato lotuliukas.gif O jeigu kokia rimta proga einu pas kosmetologe, kad padazytu.
Depiliacija darau pati, antiperspirantas butinas mano gyvenime. Svarbu tik nakciai jo nenaudoti ir nusiprausti pries miega jo likucius.
As manau, kad as naturali mirksiukas.gif
Atsakyti
aš madinga su AAA dydžio natūralia krūtine sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
ir apsispuogavusiu veidu pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
Pagal biologe, mano naturalumo laipnis 3. Nagai tikri, kuriu klijuot nereikia, nes ir savi labai stiprus, plakai (kiek liko po gymdymo) biggrin.gif tikri, bet dazyti blond, nors ir pati esu sviesi, bet kaip ir daugumos lietuvaiciu mano plauku spalva naturaliai pilksva. bigsmile.gif Nekur nieko nepriauginta ir nenusiurbta schmoll.gif Bet nepasidazius blakstienu nekur neeiciau, nes susilieciau su asfaltu... Dievinu kvepalus, bet svelnius, gaivius aromatus.
Naturalumas gerai, tik svarbu neperlenkt lazdos, kaip ir nenaturalumo atveju.
Beje, apie vyrus... Maniskiui labai patinka kai savo nagucius dazau raudona ar vysnine spalva...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 12 26, 17:49)
Aš išvis neturiu dezodoranto ir jo nenaudoju blink.gif Būtent todėl, kad prausiuos biggrin.gif Kam reikalingas dezodorantas??
Papildyta:

Vis vien nesuprantu, o kam naudojamas tas dezodorantas? Kad nesmirdėt? Bet kaip įmanoma smirdėt, jei prausiesi, kasdien keiti apatinius drabužius, o ir šiaip 2 dienas su tais pačiais nevaikštai?

nu vat susimasčiau dabar aš g.gif tai galbūt daugiau psichologinis poveikis, kai žinai, kad "jei kas", tai neliksi ant ledo mirksiukas.gif kažkas minėjo, kad naudoja tas priemones dėl kvapo. Vat čia mano nuomonė išsiskiria. Man dezodorantai griežtai turi būt bekvapiai bigsmile.gif (išimtis tik, jei viskas yra iš vienos serijos: kvepalai, kūno kremas, dezodorantas). Skalbimo milteliai irgi pageidautina bekvapiai. Dabar susimasčiau, kad ir rankų kremo noriu bekvapio.
Dievinu visokius kvapnius aliejukus, muiliukus (iš "Skonis ir kvapas" apskritai sunku išeiti biggrin.gif ), bet jie patinka būtent tam momentui, o visokie dezodorantai turi tik atlikt savo funkciją be papildomos kvapų kakofonijos.
Nukrypau nuo temos.
Tesingai kažkuri pastebėjot, kad kalbant apie "nenatūralumą" nereikia kalbėt apie visokias higienos preimones bei procedūras. Dirbtinumas turi "matytis": priauginti nagai, plastinės operacijos ir etc.
Ar aš dirbtinė....na ne, nepasakyčiau. Svarbiausia yra GERAI JAUSTIS. Nesvarbu ar jautiesi gerai tuomet, kai "apgaudinėji kitus" (kaip čia anksčiau buvo išsireikšta) ar demonstruodama išimtinai tik "natural product". Svarbiausia būt laimingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2006 12 27, 19:13)
Perskaičiau... oho, kokios aistros...  ax.gif  Gal reikėtų sutart, ką laikom natūralumu, o ko jau nebe, nes kiekviena juk skirtingai žiūrim.  g.gif  Taigi siūlau tokius natūralumo laipsnius:
1. Visiškas natūralumas: prausimasis tik grynu vandeniu (pageidautina natūraliuose vandens telkiniuose... arba surinktu į kubilą lietaus...), dantų valymas  - graužiant obuolius ir morkas, kvėpinimasis – kvepiančiom žolelėm ar jų nuovirais, jei oda išsausėja – tepimas grietine, manikiūras – nusikarpymas trumpai, kad nelūžinėtų. Viskas!

prajuokinai lotuliukas.gif thumbup.gif ash tada tikraj nenaturali nes be dantu shepetuko ne zingsnio, ir man atrodo dauguma shitaip, ir kvepintis zolytem nemokeciau lotuliukas.gif teptis greitine feeee thumbup.gif thumbup.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
As manau, kad jai viskas naudojama su saiku tai yra gerai..nes deje mes negalime buti naturalios kaip gal kazkada seniai, seniai moterys galejo..pasaulis ir gamta per daug užteršta..reikia visokių apsauginių priemonių..bet džiaugiuos kad čia dauguma natūralios kiek įmanoma šiuolaikiniame pasaulyje.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 27, 20:21)
prajuokinai  lotuliukas.gif  thumbup.gif ash tada tikraj nenaturali nes be dantu shepetuko ne zingsnio, ir man atrodo dauguma shitaip, ir kvepintis zolytem nemokeciau  lotuliukas.gif  teptis greitine feeee  thumbup.gif  thumbup.gif  g.gif  4u.gif

lotuliukas.gif To ir siekiau... Natūralūs buvom, kai urvuose gyvenom... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2006 12 28, 11:38)
lotuliukas.gif To ir siekiau... Natūralūs buvom, kai urvuose gyvenom... tongue.gif

nu .... 4u.gif man atrodo tikraj naturaliam neimanoma ishlikt....NIEKAIP!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif biggrin.gif smile.gif bigsmile.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,save as irgi laikaubeveik naturalia.Plauku nedazau,nenaudoju jokiu laku ar putu plaukams,tik ypatingoms progoms.Plauku kaukes stengiuosi darytis naturalias(alyvuogiu aliej,citrina,kiausiniai),aisku,kartais neatsisakau ir cheminiu.Kiekviena diena nesidazau,nenaudoju kremo,tik dazausi tada kada reikia pvz baliui biggrin.gif ,o kremukas tik tada kai jauciu kad oda sausa,bet ir tai tepuosi ricinos aliejumi,vis geriau ax.gif Turiu naturalius ilgus nagucius ir tikrai ne dirbtiniu piliuliu deka lotuliukas.gif ,o valgydama sveika maista thumbup.gif I soliariumus nevaikstau,nes paprasciausiai gaila odos blush2.gif ,taciau kojas ir pazastis depiliuoti butina,nes tai jau estetikos problema.Visgi ne akmens amzius. mirksiukas.gif
Papildyta:
NENATURALUMAS prasideda tada,kada mergina jau su dirbtiniais nagais,ar plaukais ar balintais dantim bigsmile.gif aisku ir plastines operacijos rolleyes.gif cia mano nuomone ka laikau nenaturalumu 4u.gif
Atsakyti
o as norejau paklust jusu nuomones, ar nenaturalumas blogai? nekalbu apie platiniu operaciju aukas, bet paprasciausiai apiemerginas su dirbtiniais nagais, saikingu makiazu, galbut priaugintais plaukais???
Atsakyti
O kas gali atsakyt, gerai ar blogai? Filosofinis klausimas, į kurį gal tik ponas Dievas turi atsakymą... g.gif Vienai atrodys - gerai, kitai - blogai...
Mano nuomone, šiais laikais tikras natūralumas nebeįmanomas. Kokio natūralumo ar nenatūralumo aš esu (kaip ir kiekviena iš Jūsų) - mano reikalas, o šiaip manau, kad jei moteris nerėžia akies, atrodo gražiai ir, svarbiausia, pati gerai jaučiasi (o tai tikrai sudaro bent 50 proc. grožio) - tai ir gerai, nesvarbu, priauginta ten kažkas ar ne... Gal idealus atvejis - kad atrodytų gražiai ir bent iš pirmo žvilgsnio nesimatytų nei priauginimų, nei dažų... bet čia jau aukštasis pilotažas tongue.gif

Su natūraliais Naujaisiais visas - su natūraliai sugrįžtančia saule, natūraliai ilgėjančia diena ir natūraliomis viltimis, kad dabar pagaliau bus geriau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti