QUOTE(Rasma @ 2006 12 26, 17:49)
Aš išvis neturiu dezodoranto ir jo nenaudoju

Būtent todėl, kad prausiuos

Kam reikalingas dezodorantas??
Papildyta:
Vis vien nesuprantu, o kam naudojamas tas dezodorantas? Kad nesmirdėt? Bet kaip įmanoma smirdėt, jei prausiesi, kasdien keiti apatinius drabužius, o ir šiaip 2 dienas su tais pačiais nevaikštai?
nu vat susimasčiau dabar aš

tai galbūt daugiau psichologinis poveikis, kai žinai, kad "jei kas", tai neliksi ant ledo

kažkas minėjo, kad naudoja tas priemones dėl kvapo. Vat čia mano nuomonė išsiskiria. Man dezodorantai griežtai turi būt bekvapiai

(išimtis tik, jei viskas yra iš vienos serijos: kvepalai, kūno kremas, dezodorantas). Skalbimo milteliai irgi pageidautina bekvapiai. Dabar susimasčiau, kad ir rankų kremo noriu bekvapio.
Dievinu visokius kvapnius aliejukus, muiliukus (iš "Skonis ir kvapas" apskritai sunku išeiti

), bet jie patinka būtent tam momentui, o visokie dezodorantai turi tik atlikt savo funkciją be papildomos kvapų kakofonijos.
Nukrypau nuo temos.
Tesingai kažkuri pastebėjot, kad kalbant apie "nenatūralumą" nereikia kalbėt apie visokias higienos preimones bei procedūras. Dirbtinumas turi "matytis": priauginti nagai, plastinės operacijos ir etc.
Ar aš dirbtinė....na ne, nepasakyčiau. Svarbiausia yra GERAI JAUSTIS. Nesvarbu ar jautiesi gerai tuomet, kai "apgaudinėji kitus" (kaip čia anksčiau buvo išsireikšta) ar demonstruodama išimtinai tik "natural product". Svarbiausia būt laimingai