Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

as asmeniskai pazastu dezodoranta ar antipersperanta naudoju todel kad man patinka kai pazastys kvepia pvz gelem..persikais ...

aisku islindus is duso kunas igi kvepia muilu ar zele.....bet duso kvapas greitai isblesta.....todel naudoju krema.... dezodoranta...kvepalus kad ilgiau kvapas issilaikytu....nes kaip minijau megstu kai kvepiu kitaip...'dirbtinai' kvepiu.....

o pazastys tokia vieta kad ten labai greitai isblesta svaros kvapas...ir atsiranda naturalus kvapas....nes ten juk daugiausia prakaito liauku yra....uzutat ir uzkertu tam kelia su antipersperantais....ar dezodorantais.....

o naturalus kvapas nera jau toks naturalus islindus is duso...nes kuri laika kvepia muilas ar zele..

juk ir plaukus plaunam su kuo daugiau kvepianciais sampunais....kad plaukai kuo ilgiau kvepetu....kaip ir kuna plaunam su kvepianciasi muilais ar duso zele kad kuo igiau kvepetu kunas...juk neplaunat kuno su ukisku muili...kad nuplauti tik "brudus"....juk norisi ir kvepeti... g.gif

ir kvapus naudoju ne del kuno kvapo numusimo... lotuliukas.gif nes kai kunas smirdi tai nei kvapai nepadeda.... lotuliukas.gif

pabandykit suprakaitavusius pazastys patepti dezodorantu...tai dar labaiu smirdes... lotuliukas.gif

vienu zodziu as megstu kvepeti "dirbtinai"......nes jei noreciau kvepeti savo kvapu...tai maudyciaus tik su vandeniu....
Atsakyti
as naudoju kvepiancia duso zele tik kad maudytis butu maloniau, kvapniau, bet ne tam kas paskui kvepeciau. tas pats su sampunais-man jie galtu buti bekvapiai, svarbu gerai isplauna
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 27, 13:48)
as naudoju kvepiancia duso zele tik kad maudytis butu maloniau, kvapniau, bet ne tam kas paskui kvepeciau. tas pats su sampunais-man jie galtu buti bekvapiai, svarbu gerai isplauna

o man kvapas taip pat svarbu, kartais kai liudna atsidarau savo gerybiu spinta issidelioju buteliukus ir uostineju blush2.gif ..kartais padeda blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 12 26, 10:22)
kartais?  bigsmile.gif

as irgi naudoju dezodoranta naudoju tik kartais, nes prakaituoju nedaug, kai sedziu namie-niekada,LEIDZIU NE TIK ODAI, BET IR PRAKAITO LIAUKOMS PAKVEPUOT biggrin.gif
Atsakyti
grįžtant prie temos... Kiek to natūralumo pas mane.. Nagai savi - nepriklijuoti ir nedažyti. Trumpi, kartais lūžnėja, nėra stiprūs, bet savi man maloniau. SU dirbtiniais ištvėriu tik 1 dieną, buvo laaaabai nepatogu.
Į soliariumus neinu. Nemėgstu degintis nepatina ruda oda, nors visi sako, kad man patamsėti nekenktų - esu balta kaip sūris. Žodžiu, kaip išsireiškė vienas pažįstamas, esu įdomiai balta tongue.gif
Plaikau savi, nedažyti. Bet cheminis sudėtas - dievinu garbanas, o natūralūs pas amne tiesūs kaip stagarai doh.gif lotuliukas.gif
Dekoratyvinės naudoju nedaug. Pvz. vasarą išvis nesidažau, nes tuomet mane būna užpuolusi alergija. Eidama su vaiku į parką irgi nesidažau - enjaučiu poreikio. Jeigu jau maliavojuos tai tušas, šešėliai ir lūpų blizgesys. Man tiek per akis.
Atsakyti
Aš daugiau į natūralumo pusę...plaukų nebedažau...nagai natūralūs, makiažas lb.retai (na kartais blakstienas pateplioju į darbą eidama, o kartais ir tų pačių nepateplioju) ... depiliacija tai čia jau higiena...
Atsakyti
Įdomiai temą pakreipėt. Natūralumą su higiena supainiojot g.gif Nenatūralu yra viskas, kas keičia išvaizdą, dažymasis, kažko prisiklijavimas, operacija kieno nors padidinimui ar taisymui (tais atvejais, kai ir taip viskas gražu, bet prireikia naujos nosies formos, putlesnių pūpų ar didesnių krūtų).
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 12 27, 02:04)
Aš tai visiškai nenatūrali lotuliukas.gif na ir kas ,kad plaukai mano,bet spalva ne ta,dirbtinė mirksiukas.gif blondinė.Oda rusva,bet irgi neprigimtinė,rusvinuosi kremu,pažastys ir ten pliki.Jetau,kokia aš dirbtinė doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir dar kartais prausiuosi ir dezą naudoju ir visą kitą chemiją.

4u.gif nu ir geraj svarbu kad geraj jautiesi!!! thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad netgi saikingas makiazas gali buti naturalus rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 27, 18:05)
Manau, kad netgi saikingas makiazas gali buti naturalus  rolleyes.gif

lotuliukas.gif taj tame ir esme...pazidazyti taip kad atrodytum naturaliai..o dazytis tam kad pasleptum arba pakoreguotum savo vejdo trukumus arba privalumus... o ne prisishpakluot kaip i karnavala tada tikraj niekas nepasakys kad atrodai naturaliai... 4u.gif

man didziausias komplimentas kai pasako kad labaj grazhiai atrodau nors bunu pasidazius tik blakstienas, nors ir tai tik rudu tushu, o kai prisihpaklinu kaip i karnavala tongue.gif niekada niekas taip nepasakys dar pasiziures kaip i nevisprote...todel ir dazausi kad vos vos save "patobulint" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergytia: 27 gruodžio 2006 - 13:41
pas mane viskas naturalno biggrin.gif plaukai savi,nepriauginti,dazyti bet dabar spalva labai artima naturaliai,atsiaugineju savus tai saknys beveik nesiskiria,nagai naturalus trumpi,kasdiena naudoju tik krempudra kad veidos odos spalva lygi atrodytu.kartais pasiteplioju idegio kremais.
kalbant apie higiena ir kvapus,nepernesu kvepianciu antiperspirantu,man turi buti bekvapis,sampunas irgi gali nekvepet,duso zele megstu visokias vaniliniu kvapu ir tai tik kad butu maloniau pacio prausimosi metu.vistiek tie kvapai trumpai laikos,tam yra kvepalai skirti,kuriuos tarp kitko irgi retai naudoju g.gif zodziu kasdiena-tiesiog svaros kvapas,jei kur einu tada kvepalai
Atsakyti
Perskaičiau... oho, kokios aistros... ax.gif Gal reikėtų sutart, ką laikom natūralumu, o ko jau nebe, nes kiekviena juk skirtingai žiūrim. g.gif Taigi siūlau tokius natūralumo laipsnius:
1. Visiškas natūralumas: prausimasis tik grynu vandeniu (pageidautina natūraliuose vandens telkiniuose... arba surinktu į kubilą lietaus...), dantų valymas - graužiant obuolius ir morkas, kvėpinimasis – kvepiančiom žolelėm ar jų nuovirais, jei oda išsausėja – tepimas grietine, manikiūras – nusikarpymas trumpai, kad nelūžinėtų. Viskas!
2. Civilizuotas natūralumas: prausimasis ir galvos plovimas atitinkamom priemonėm ir dažnumu, kad jaustumeis švari, nagučiai gražiai nukarpyti, plaukučiai sušukuoti, kremai ir pieneliai – jei būtina, kad oda neperdžiūtų, dezodorantai – jei prausimosi neužtenka, kad prakaitu nedvoktum. Jokių dažų!
3. Natūralumo įvaizdis: civilizuotas natūralumas + depiliacija, dezodorantai, odos ir kūno losjonai, pieneliai – pagal poreikius; saikinga, nekrintanti į akis dekoratyvinė kosmetika, jei plaukai dažyti - artima natūraliai spalva, “ramūs” kvepalai.
4. Gražu ir tiek: visos pageidaujamos higienos ir dekoratyvinės kosmetikos priemonės, bet ne piršto storumo sluoksniu ir ne “klykiančių” spalvų. Plastinės operacijos, dirbtiniai nagai ar blakstienos – skirta ištaisyti įgimtiems ar įgytiems trūkumams.
5. “O kas tas yr – natūralumas?”: veidas kaip karnavalinė kaukė (gali būt ir gražus... bet jei dažus nuplovus nebepažintum...), plaukų spalva besipjaunanti su odos, antakių, akių spalvom, plastinės operacijos pagal principą “dėl grožio nieko negaila” (pvz., šešiasdešimtmetė lygutėliu veidu... arba mergina 45 cm apimties liemeniu...), priklijuota viskas ir visur, kur tik klijuojasi, ir taip toliau... Beje, manau, kad ir šitam lygy galima gražiai atrodyt ir gerai jaustis... kol eidama miegot visų priedų nenusiimsi ir nenusiprausi... tongue.gif
Atsakyti