QUOTE(Isabelle @ 2006 12 25, 03:37)
man atrodo naturaluma visos suprantam kitaip... as naturaluma suprantu kaip ne "nevala" o kaip kuo maziau "dirbtinumo".....ta prame plaukai nedazyti......nagai naturalus.....oda balta...arba nudegus tik saulei naturaliai...o ne soliariumu pagalba......nesidazanti....ir t.t....
kremu naudojima neskaitau nenaturalumu.....plauku kirpimus irgi neskatau nenaturalumu....skutimasis tai cia jau kasdienine higiena o ne nataralumas.....manikiuras ar pedikiuras irgi higiena o ne naturalumas.....ir t.t...
as tada esu daugiau prie dirbtinu.... nes megstu ruda oda..soliariumu pagalba...megstu dazytus plaukus....
kremu naudojima neskaitau nenaturalumu.....plauku kirpimus irgi neskatau nenaturalumu....skutimasis tai cia jau kasdienine higiena o ne nataralumas.....manikiuras ar pedikiuras irgi higiena o ne naturalumas.....ir t.t...
as tada esu daugiau prie dirbtinu.... nes megstu ruda oda..soliariumu pagalba...megstu dazytus plaukus....
pritariu!!!! mano nuomone naturalumas kad kai ir ka zmogus bedarytu jis atrodo naturaliai lyg katik ish lovos ishlipes taprasme kad neperryskiai prisidazius nagai ne 10cm ir ne raudoni nu turi matytis ish zmogaus...
plauku dazymo nelaikau nenaturaliu dalyku...juk kitos nusidao atrodo dar grazhiau negu tikri plaukai ir daug naturaliau .....