Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralumas - nebemadinga?

QUOTE(Isabelle @ 2006 12 25, 03:37)
man atrodo naturaluma visos suprantam kitaip... g.gif  as naturaluma suprantu kaip ne "nevala" o kaip kuo maziau "dirbtinumo".....ta prame plaukai nedazyti......nagai naturalus.....oda balta...arba nudegus tik saulei naturaliai...o ne soliariumu pagalba......nesidazanti....ir t.t....

kremu naudojima neskaitau nenaturalumu.....plauku kirpimus irgi neskatau nenaturalumu....skutimasis tai cia jau kasdienine higiena o ne nataralumas.....manikiuras ar pedikiuras irgi higiena o ne naturalumas.....ir t.t...
as tada esu daugiau prie dirbtinu.... g.gif  nes megstu ruda oda..soliariumu pagalba...megstu dazytus plaukus....

pritariu!!!! thumbup.gif mano nuomone naturalumas kad kai ir ka zmogus bedarytu jis atrodo naturaliai lyg katik ish lovos ishlipes taprasme kad neperryskiai prisidazius nagai ne 10cm ir ne raudoni biggrin.gif nu turi matytis ish zmogaus...

plauku dazymo nelaikau nenaturaliu dalyku...juk kitos nusidao atrodo dar grazhiau negu tikri plaukai ir daug naturaliau ..... 4u.gif
Atsakyti
atleiskit, bet kai kurios biski nusipezat doh.gif Pvz.: plauku dazymo nelaikau nenaturaliu, jei tinka, soliariumo irgi, nes graziau atrodo doh.gif Naturalu yra taip KAIP MES GIMEME (jusu manymu tinka ar ne tinka, jei tinka naturalu, ne i tema) doh.gif ir dar daugelis save teisinat...dar ir merginos baltais peroksidiniais plaukais, ilgais nagais(priaugintais) ras sau pasiteisinima, arba nereikia cia spangt apie naturaluma...naturalios buvom, kai is gimdos islindom mirksiukas.gif As nesidazau plauku, nepriaugineju ir nedazau nagu, nevaikstau i soliariuma, BET skutu kojas, pazastis ir kita vieta, naudoju kartais dezodoranta, muila ir sampuna, kai REIKIA naudoju krema ir lupu balzama.Mano makiazas tai blakstienu tusas..Nors man ir tiktu pasidazyt antakius(nes veidas atrodytu israiskingesnis), as ju nedazau, nes nenoriu, kad iskristu...Nemanau kad svaros priemones(ne 10 kremu ir losjonu), o tos, kurios butinos kuno svarai ir sveikatai, yra dirbtina, bet blakstienas dazyt ir depiliuotis, pripazinkim, dirbtina...mes gimem plaukuotos, ir nieko cia nepadarysi lotuliukas.gif Del to manau, kad net AS nesu 100% naturali,gi skutuosi ir blakstienas dazausi...O jau soliariumai, nagu priauginimai, krutines didinimai doh.gif tik zmoniu apgaudinejimas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 25 gruodžio 2006 - 14:41
4u.gif man atrodo visishkai naturalaus zmogaus ishvis nera...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 25, 16:35)
BET skutu kojas, pazastis ir kita vieta, naudoju kartais dezodoranta, muila ir sampuna, kai REIKIA naudoju krema ir lupu balzama.[...]

mes gimem plaukuotos, ir nieko cia nepadarysi  lotuliukas.gif  Del to manau, kad net AS nesu 100% naturali,gi skutuosi ir blakstienas dazausi...O jau soliariumai, nagu priauginimai, krutines didinimai  doh.gif  tik zmoniu apgaudinejimas  blink.gif

kartais? bigsmile.gif
na jau dėl depiliacijos save vadint ne itin natūralia, tai atsiprašau...perdedate gerbiamoji biggrin.gif
aš nesuprantu tų teiginių "žmonių apgaudinėjimas". Tai jo, nesidepiliuokim, apaukim plaukais, nesiplaukim plaukų (bo natūroj jie juk nebūna visalaik minkšti ir švarūs) ir bus liuks, bele NATŪRALIOS būsim thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 12 26, 12:22)
kartais?  bigsmile.gif
na jau dėl depiliacijos save vadint ne itin natūralia, tai atsiprašau...perdedate gerbiamoji  biggrin.gif
aš nesuprantu tų teiginių "žmonių apgaudinėjimas". Tai jo, nesidepiliuokim, apaukim plaukais, nesiplaukim plaukų (bo natūroj jie juk nebūna visalaik minkšti ir švarūs) ir bus liuks, bele NATŪRALIOS būsim  thumbup.gif  doh.gif

As ir nesuprantu kaip galima kartais naudot dezodoranta...cia tas pats kaip sakyti "as kartais prausiuos".."na pries kaledas tai butinai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 12 26, 16:21)
As ir nesuprantu kaip galima kartais naudot dezodoranta...cia tas pats kaip sakyti "as kartais prausiuos".."na pries kaledas tai butinai" lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 12 25, 15:35)
...naturalios buvom, kai is gimdos islindom  mirksiukas.gif  As nesidazau plauku, nepriaugineju ir nedazau nagu, nevaikstau i soliariuma, BET skutu kojas, pazastis ir kita vieta, naudoju kartais dezodoranta, muila ir sampuna, kai REIKIA naudoju krema ir lupu balzama.Mano makiazas tai blakstienu tusas..Nors man ir tiktu pasidazyt antakius(nes veidas atrodytu israiskingesnis), as ju nedazau, nes nenoriu, kad iskristu...Nemanau kad svaros priemones(ne 10 kremu ir losjonu), o tos, kurios butinos kuno svarai ir sveikatai, yra dirbtina, bet blakstienas dazyt ir depiliuotis, pripazinkim, dirbtina...mes gimem plaukuotos, ir nieko cia nepadarysi  lotuliukas.gif  Del to manau, kad net AS nesu 100% naturali,gi skutuosi ir blakstienas dazausi...O jau soliariumai, nagu priauginimai, krutines didinimai  doh.gif  tik zmoniu apgaudinejimas  blink.gif

lotuliukas.gif prajuokinai, begike lotuliukas.gif
sakai, kai kurios nusipeza, bet kad ir pati neprasciau nusnekejai lotuliukas.gif

bijai, kad antakiai iskris , tai nereikia ju dazyt tarybiniu piestuku cheminiu, kuris nenusiplauna ir su ukiniu muilu puses centimetro storiu...
o jei zmogui reikia 10 kremu ir losjonu, kuo tai blogai? jei pati naudoji krema TIK KAI REIKIA (idomu, ar daznai reikia g.gif ), tai valio. bet ne visiems gana tik kai reikia. manau, dauguma merginu jei galetu, nesididepiliuotu, nestovetu rytais ilgiausiai pries veidrody. dazomes, nes norim kazka paslept, kazka isryskint.
galu gale, yra paprasciausia higiena. koks zmoniu apgaudinejimas?! blink.gif nieks prisiaugines nagu juk neirodineja - va, mano tikri tikruteliai nagai doh.gif prisiaugdindineja, nes grazu. (kas grazu ar negrazu velgi subjektyvus dalykas).
o dedozoranto vartojimas kartais tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif saunu! jei visgi nesam naturalios, tai gal nepakenktu labai jau deziko vartojimas ir dazniau nei kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 12 26, 11:51)

Aš išvis neturiu dezodoranto ir jo nenaudoju blink.gif Būtent todėl, kad prausiuos biggrin.gif Kam reikalingas dezodorantas??
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2006 12 26, 15:41)
o dedozoranto vartojimas kartais tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif saunu! jei visgi nesam naturalios, tai gal nepakenktu labai jau deziko vartojimas ir dazniau nei kartais  lotuliukas.gif

Vis vien nesuprantu, o kam naudojamas tas dezodorantas? Kad nesmirdėt? Bet kaip įmanoma smirdėt, jei prausiesi, kasdien keiti apatinius drabužius, o ir šiaip 2 dienas su tais pačiais nevaikštai?
Atsakyti
As savaitgaliais kai bunu namie irgi nenaudoju dezodoranto ir nesidazau, uztenka iprastos higienos ax.gif
Papildyta:
As kiekviena diena einu i dusa po 2 kartus, bet ryte darbo dienom naudoju dezodoranta, nes jis apsauo nuo prakaito, nors nelabai ir prakaitoju ax.gif jei nepasitepu tai nejaukiai jauciosi, gal tai jau iprotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 26, 16:01)
As savaitgaliais kai bunu namie irgi nenaudoju dezodoranto ir nesidazau, uztenka iprastos higienos  ax.gif
Papildyta:
As kiekviena diena einu i dusa po 2 kartus, bet ryte darbo dienom naudoju dezodoranta, nes jis apsauo nuo prakaito, nors nelabai ir prakaitoju  ax.gif  jei nepasitepu tai nejaukiai jauciosi, gal tai jau iprotis  g.gif

Bet savaitgaliais nenaudopdama to dezodoranto Tu nesijauti nešvari, suskretusi, nelabai gerai kvepianti? mirksiukas.gif
Tai manau, kad daugiau įprotis, nei būtinybė naudot dezodorantą g.gif
Aš kasdien maudausi 2 kartus (o vasaros metu, jei perpiet važiuoju pro namus, būna dideli karščiai, tai ir 3 kartus), tai puikiausiai gyvenu be dezodoranto g.gif Ir tikrai nedvokiu prakaitu smile.gif Nors pradžioje, prieš atsisakydama visos nebūtinos (kaip jau dabar paaiškėjo) kosmetikos turėjau daugiau kompleksų ir buvau įtikėjusi, kad labai reikia biggrin.gif
O šiaip tai tiek "natūrali", kiek esu švari, stengiuosi palaikyti tvarkingą ir truputį patrauklią išvaizdą ir to užtenka. Perėjau ir nenatūralumo etapus (soliariumai, priauginti nagai, plaukų dažymas) ir dabar grįžtu daugiau prie natūralumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 12 26, 21:05)
Bet savaitgaliais nenaudopdama to dezodoranto Tu nesijauti nešvari, suskretusi, nelabai gerai kvepianti?  mirksiukas.gif
Tai manau, kad daugiau įprotis, nei būtinybė naudot dezodorantą g.gif
Aš kasdien maudausi 2 kartus (o vasaros metu, jei perpiet važiuoju pro namus, būna dideli karščiai, tai ir 3 kartus), tai puikiausiai gyvenu be dezodoranto g.gif Ir tikrai nedvokiu prakaitu smile.gif  Nors pradžioje, prieš atsisakydama visos nebūtinos (kaip jau dabar paaiškėjo) kosmetikos turėjau daugiau kompleksų ir buvau įtikėjusi, kad labai reikia biggrin.gif
O šiaip tai tiek "natūrali", kiek esu švari, stengiuosi palaikyti tvarkingą ir truputį patrauklią išvaizdą ir to užtenka. Perėjau ir nenatūralumo etapus (soliariumai, priauginti nagai, plaukų dažymas) ir dabar grįžtu daugiau prie natūralumo ax.gif

Na nera to kvapo smile.gif bet rytoj po duso vis tiek pasitepsiu ax.gif

Atsakyti
Aš tai visiškai nenatūrali lotuliukas.gif na ir kas ,kad plaukai mano,bet spalva ne ta,dirbtinė mirksiukas.gif blondinė.Oda rusva,bet irgi neprigimtinė,rusvinuosi kremu,pažastys ir ten pliki.Jetau,kokia aš dirbtinė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar kartais prausiuosi ir dezą naudoju ir visą kitą chemiją.
Atsakyti