QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 07, 21:02)
Na, as ta naturaluma suprantu kaip apskritai jokios kosmetikos, cheminiu medziagu nenaudojima. Prie cheminiu medziagu turinciu priemoniu priskirciau ir kremus, ir plauku sampunus, balzamus, etc.
Na, kad ir sampunu nenaudotu, tai jau netikiu, kad tokia pavyktu rasti, nebent kur kaime kokia moterele, neturinti pinigu... Balzamai - tai ne visoms jie reikalingi. O kremai? Jei yra tokiu, tai labai labai mazai (siais laikais).
O as cia niekur neradau parasyta, pagal kad butu galima pamanyt, jog tos, kurios dazosi, daro "baisia nuodeme". Koks kieno reikalas, dazosi kas ar ne? Vienos graziau atrodo pasidaze kitos ne, o kartais taip pasidazo, kad , o kai kurias praverstu padazyt, kad i moteris panasios butu.
O siame skyrelyje jokiu kitu niku cia nesmirineju (kituose irgi). Taip, as domiuosi ir kremais, ir sampunais ir t.t. Pasiskaitau ir apie kita nebrangia kosmetika, ka verta pirkti, o ko ne. Manau, kad VISOS ar bent jau BEVEIK VISOS forumo dalyves tikrai uzsuka i si skyreli (mes gi moterys ). Bet turiu pripazinti, kad pati i si skyriu beveik nieko nerasau, nes neturiu ka (na, viena kosmetikos firma tai pagyriau; galiu dar parasyt, ko daugiau nepirksiu; o ka dar galeciau parasyt ? Pas kirpejas nesilankau; lupdazi perku pagal spalva ir net nezinau, kokios jis firmos; plauku nedazau, tai apie tai irgi i diskusija nesileidziu. Tai kas cia keisto, jei siam skyrely beveik nepasireiskiu?! As gi net neskaitau visu temu, tik tai, kas mane domina. Tiesa, mamai plaukus dazau, kad zilu nesimatytu, bet i firmos pavadinima tikrai nesigilinu, tik zinau, kad pigus kazkokie ). Ir nereikia ieskoti problemos, kur jos nera.
Apie spaudima.... gi nesakiau, kad visos naudojancios kosmetika daro spaudima nenaudojancioms (o gal daro?). Tik pateikiau pavyzdi, jog drauge nori, kad visas pasaulis atrodytu, kaip ji. Beja, kai akis apsibrezdavo juodu akiu apvadu (ar kaip jis ten vadinasi), tai ir man nuolat siule pirkt ar atiduot, kad tik dazyciau akis kaip ji. Paskui pradejo tokiu baltu blizgesiu, tai tada itikinejo, kad man irgi butina baltu "issipiest". Paskui pradejo seseliais tepliotis, tai gimtadieniui nuo jos gavau visa komplekta seseliu Tikrai tuo jau man buvo igrysus Laimei, kita drauge, kuri irgi dazosi, taip nedaro
P.S. tik nemanykit, kad as cia piktai rasau. Gal tiesiog taip skamba