būtent,
ir dabar kiekvieną kartą, kai noriu nusipirkti kokią kosmetinę priemonę ar eilinį skudurą, pagalvoju, kad geriau tuos pinigus skirsiu pramogoms: kavinei, sportui, teatrui, boulingui, pasivažinėjimams mašina su draugu po Lietuvą, t.t.
beje, ta mergina iš sporto klubo atrodė labai laiminga
va šito ko gero užpavydėjau - neturi nei nagų, nei bikini depiliutos, nei madingų apatinių (nuodugniai apžiūrėjau ), bet veidas tiesiog švytintis, ko nepasakyčiau apie save, kas rytą praleidžiančiai prie veidrodžio daugiau negu pusvalandį
Perzvelgiau sita tema ir kilo - ka sitos naturalistes apskritai veikia "Grozio ir KOSMETIKOS" skyrely? As draugiskai Tiek nauju niku, kuriuos pirmakart matau ir girdziu...
Viktutee. mes taisomes....uzsiimam saviitaiga, kad i tavo mineta skyreli nebelystume
Be to vienas dalyks zavetis naturalistem, kits dalykas but ja..as , pasikartosiu, vos vos dazaus ir dazysiuos, nes nesu tokia savim pasitikinti - kaip, pvz. iseit i miesta ryzom blakstienom .. bet su kiekvienais metais judu savo idealo link
Be to vienas dalyks zavetis naturalistem, kits dalykas but ja..as , pasikartosiu, vos vos dazaus ir dazysiuos, nes nesu tokia savim pasitikinti - kaip, pvz. iseit i miesta ryzom blakstienom .. bet su kiekvienais metais judu savo idealo link
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 05, 17:24)
Perzvelgiau sita tema ir kilo - ka sitos naturalistes apskritai veikia "Grozio ir KOSMETIKOS" skyrely? As draugiskai Tiek nauju niku, kuriuos pirmakart matau ir girdziu...
Bet tikrai? gal bando taip kovoti pries ne naturalistes
Man tai apskritai neaiski ta "naturalistes" savoka. Nieko nenoriu izeisti, bet atrodo, kaip savimi nesirupinimo pateisinimas. Dar keisciau skamba, kai bandoma tuo didziuotis ;)Kiek as pastebiu gatveje, universitete, daznai tos "naturalistes" buna kur nors nulindusios i kamputi, ju visai nesimato ir nesigirdi. Kaip sakoma, tyli kiaule gylia sakni knisa...
Nezinau, gal ne i ta tema, bet pasakysiu ka girdejau is patikimu lupu apie naturalia kosmetika. naturalumas yra gerai, taciau kuo kremas pvz. naturalesnis, tuo didesne galimybe, kad jis gali alergizuoti. Cia aisku individualiai. O pasakomis apie produkcija ir vien tik naturaliu mediagu, ko ero jau niekas nebetiki. Tiesa, santykis gali svyruoti tarp naturalumo ir chemijos, tačiau vien tik naturaliu produktu kosmetikoje ko gero negali buti.
Is vis,ar imanoma siuolaikinei moteriai but naturalistei ir but visu gerbiamai moteriai,moteriai kuria zavimasi,paslapcia pavydima ir kuri sekmingai kopia karjeros laiptais(kiekvienas darbdavys manau nori ne tik protingos,bet ir simpatiskos darbdaves salia) ?Kosmetika,jei ji naudojama teisingai ir reikiamais kiekiais gali padaryti stebuklus.O naturalistes gal tik prisidengia siuo savo poziuriu nemokejima susitvarkyt?Ne gi yra moteru,nenorinciu buti graziomis,seksualiomis,geidziamomis?Taip,yra ir naturalus grozis,taciau moteru,prie kuriu nebereikia nei vieno kosmetikos prisilietimo kad jos spinduliuotu,trauktu,manau tikrai yra labai mazai ir tokiu labai retai kada sutinku.As UZ grozi su tam tikrais chemijos isikisimais.
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 05, 16:24)
aš už natūralų grožį
Mano poziuriu, naturaliste, tai ta, kuri neturi "silikonu", nekeicia plauku, antakiu ir blankstienu spalvos, nesidazo seseliais ar kita dekoratyvine kosmetika. Taip as suprantu naturaluma. Ir manau, kad esu naturali. Taip, as naudoju visokius kremus, plauku balzamus, kvepalus (ir net nepigius) ir pan., bet savo veido kauke nepaverciu. Vienintelis mano nuklydimas nuo naturalumo - kartais naudoju lupdazi. Ir nemanau, kad vien del to esu negrazi, negeidziama, neseksuali. Tiesiog vienos moterys dazosi, nes megsta tai daryti, kitos, nes yra priverstos (kad pasleptu trukumus), dar kitos nesidazo, nes nemegsta (nors praverstu), o kitoms ir dazytis nereikia. Likimas man padovanojo ilgus blond plaukus, zalias akis, juodas blakstienas ir esu tuo patenkinta. Ne, nesakau, kad esu kokia mis, gal ir man praverstu pasidazyt, bet... nematau tam reikalo.
O atsakant i klausima "Ka naturalistes apskritai veikia rozio ir kosmetikos skyreli", tai paklausciau, o ka, mes grazios nenorim but? Negalim paskaitinet, kokia plauku kauke, koks kremas ar sampunas geresnis? Kokia kirpykla verta demesio, o kuri ne? Ar jum atrodo, kad buti naturalia, tai reiskia neplaut plauku, nesirupint savo oda ir pan.? Keistas naturalumo supratimas... Gal dar nuogai vaiksciot? Vat, cia tai jau naturalumas garantuotas!
O atsakant i klausima "Ka naturalistes apskritai veikia rozio ir kosmetikos skyreli", tai paklausciau, o ka, mes grazios nenorim but? Negalim paskaitinet, kokia plauku kauke, koks kremas ar sampunas geresnis? Kokia kirpykla verta demesio, o kuri ne? Ar jum atrodo, kad buti naturalia, tai reiskia neplaut plauku, nesirupint savo oda ir pan.? Keistas naturalumo supratimas... Gal dar nuogai vaiksciot? Vat, cia tai jau naturalumas garantuotas!
QUOTE(Leksa @ 2006 04 07, 20:08)
Mano poziuriu, naturaliste, tai ta, kuri neturi "silikonu", nekeicia plauku, antakiu ir blankstienu spalvos, nesidazo seseliais ar kita dekoratyvine kosmetika. Taip as suprantu naturaluma.
prie ko cia dekoratyvine kosmetika as manau naturalu yra tai kad moteris ir pasipudroja,ir blakstienas paryskina,ir plauku spalva atgaivina,o jei ir pakeicia is nublukusios i balta,arba juoda,tai vistiek cia jos naturalus plaukas lieka,koks jau duotas gamtos ir ilgis ir tankumas,o nenaturalu tai butent- SILIKONAS,PLASTMASES ANT RANKU,PRILIPDYTI PLAUKAI, bet nieko blogo,jei pas moteri neauga plaukai,arba nagai,kad JI NUEINA IR SUSITVARKO!
As irgi nemanau, kad kas yra blogo, net ir tuose silikonuose. Na, jei maza krutine ir leidzia galimybes, tai kodel nepasididinus? Ar jei blakstienos tokios retos ir sviesios, kad ju nei nesimato, tai jau geriau patusuot ar dirbtinas prisiklijuot. Tiesiog reikia pamegint paslept trukumus, jei imanoma. Tada moteris pati geriau jausis, o ku tai svarbiausia. Taigi, as nesu pries dazymasi, plastines operacijas ir t.t. Tiesiog nesu uz, kad visos privalo dazyt plaukus, blakstienas, pudruotis ir kitaip grazintusi. Juk kai kurioms to tiesiog nereikia, o tos "issidaziusios" megina irodyti, kad jeigu jau nenaudoji pudros, tuso blakstienoms, kasdien nelakuoji nagu, tai jau apsileidus esi. Pavyzdys. Turejau tokia drauge - blondine, melynake, blakstienos ir antakiai balti, kosmetikos koki kg uzsidedavo miestan eidama. Na, ir ka gi, ji nuolat megino mane ikalbeti, kad eiciau pas kosmetologe dazyti blakstienu (jos pas mane juodos juodos). Kam?! Ji man atsakydavo "nes reikia dazyt blakstienas". Na, tai jei ji jas privalo dazyti, tai, vadinasi, ir as privalau, nes REIKIA. Kitos drauges tik pasisaipe is toki jos pasiulymo man. Perdaug daznai zmones megina savo stiliu isiulyti kitiems, nes isitikine, kad tik jie teisus, kad tik ju reikia klausyti (cia panasiai kaip viena forumo dalyve save vos ne super stiliste vadina).
Perskaicius kai kuriu naturalisciu pasisakymus atrodo, kad tos, kurios dazosi, daro "baisia nuodeme", yra dirbtinai grazios ir pan., o nesidazymas - kazkokia didele dorybe, kuria reiktu didziuotis. Man daugiau nei keistai tai skamba, o dar ypac, kai teigiama, kad tos, kurios naudoja kosmetika, daro spaudima nenaudojancioms... Sakyciau, atvirksciai, bent sioje temoje Nepatinka man, kai zmones kitus piktai kritikuoja ir bando pirsti savo nuomone, daryti itaka kitiems zmonems.
Papildyta:
Na, as ta naturaluma suprantu kaip apskritai jokios kosmetikos, cheminiu medziagu nenaudojima. Prie cheminiu medziagu turinciu priemoniu priskirciau ir kremus, ir plauku sampunus, balzamus, etc. As, kaip ir rasiau, draugiskai komentuoju ir parasiau naturalu klausima, kuris man kilo perziurint sia tema. Tikrai daugelio niku, po kuriais pasislepe zmogeliukai, sioje temoje reiskiasi, nesu maciusi. Pagalvojau, kad keista labai, turbut naturalistes paslapcia sviesiasi "Grozio ir kosmetikos" skyrely, bet nelabai turi ka bepasakyti, o kai atsirado sita tema, tada suaktyvejo...
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2006 04 07, 21:08)
Na, as ta naturaluma suprantu kaip apskritai jokios kosmetikos, cheminiu medziagu nenaudojima. Prie cheminiu medziagu turinciu priemoniu priskirciau ir kremus, ir plauku sampunus, balzamus, etc. As, kaip ir rasiau, draugiskai komentuoju ir parasiau naturalu klausima, kuris man kilo perziurint sia tema. Tikrai daugelio niku, po kuriais pasislepe zmogeliukai, sioje temoje reiskiasi, nesu maciusi. Pagalvojau, kad keista labai, turbut naturalistes paslapcia sviesiasi "Grozio ir kosmetikos" skyrely, bet nelabai turi ka bepasakyti, o kai atsirado sita tema, tada suaktyvejo...
Papildyta:
QUOTE(Karolyteee @ 2006 04 06, 00:11)
Is vis,ar imanoma siuolaikinei moteriai but naturalistei ir but visu gerbiamai moteriai,moteriai kuria zavimasi,paslapcia pavydima ir kuri sekmingai kopia karjeros laiptais(kiekvienas darbdavys manau nori ne tik protingos,bet ir simpatiskos darbdaves salia) ?Kosmetika,jei ji naudojama teisingai ir reikiamais kiekiais gali padaryti stebuklus.O naturalistes gal tik prisidengia siuo savo poziuriu nemokejima susitvarkyt?Ne gi yra moteru,nenorinciu buti graziomis,seksualiomis,geidziamomis?Taip,yra ir naturalus grozis,taciau moteru,prie kuriu nebereikia nei vieno kosmetikos prisilietimo kad jos spinduliuotu,trauktu,manau tikrai yra labai mazai ir tokiu labai retai kada sutinku.As UZ grozi su tam tikrais chemijos isikisimais.