QUOTE(quatre @ 2010 11 04, 00:47)
sveikos
mano plauku bukle kritine.esu is prigimties sviesiaplauke, bet 9 metus daziau plaukus juodai ,pries metus nutariau nusiimti spalva,zinoma buvau ryza, uzdejo sokoladine spalva kad nesimatytu ryzumo, po 3men.vel sugalvojau pasviesinti gavausi sviesiai ryza,o po keliu dienu vel paprasiau kad uztamsintu i pilkuma ir po kekvieno plovimo dazai nusiplaudavo tai dabar kazkoki rudi pasidare.labai daug chemijos dejo i plaukus,buvo labai sunku nuimti ta juoda spalva,aisku kirpeja dirba su keune priemonemis.Bet plauku bukle dabar o jo joi, visiskai negyvibingi plaukai, visas plaukas sausas, o prie saknu lyg ir gerai , neatrenku jokio sampuno kuris tiktu bandziau (lakme,fitoval,advance...sausiems ir pazeistiems,kaukes taip pat tokias,bei kondicionierius) naudot nieko gero,bandziau ir aliejais tepliot,bei medaus su pienu kaukes taip pat nieko.po kaukes isvis plaukas atrodo permaitintas isplaunu galva jis kartu ir sausas ir riebaluotas atrodo.patarkit merginos ka daryti?????beje plaukus daznai plaunu ir dziovinu,tiesinu taip pat po kekvieno plovimo,jei netiesinciau isvis tragiskai atrodyciau pas mane linke plaukai garbanotis.ir nenoriu nukirpti dar vis tikiuosi kad atrasiu tinkamas priemones.
Sveika,siaip patarciau nusikirpt kiek galit sau leist trumpiau,o tada atrinkineti priemones ir bandyti gaivinti plaukucius,KAARAL(italu profes.kosmtika plaukams) is Purify serijos turetu tikti sampunai,pas juos platus assortimentas,tad issirinksite tikrai
,gilumine kauke Royal Jelly,vien zodziu gelbekit plaukucius