Irgi turejau problemu del plauku, naudojau plauku tiesintuva, fena net soliariumas ar vasaros saule kenkia plaukams tai ir plaukai pasidare kaip siaudai net šukot plaukucius bijojau o vitaminai ar kaukes nepadedavo. Tai viena gera kirpeja patare plaukucius maitint nuo saknies iki galiuku, t.y. saknims viena priemone(yra visokiu fermentu ar ampulu, kaukiu itrinti), plaukams kita priemone(namines kaukes, pirktos kaukes), o galiukams pirkau kirpikloje specialu seruma, bet dabar paskaicius jusu patarimus tai ir aleju nakciai itrinsiu Tai dabar plaukus savo neatpazistu, esu patenkinta gal kam nors mano patarymas pades
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 14, 18:21)
Turbut koki menesi vaiksciociau riebaluotom saknim jei ir as tepliociau man net kondicionierius riebaluoja o galai aisku sausi
mano kadangi nera linke greitai riebaluotis, tai man gerai ir pastebejau , kad plaukai maziau slinkti pradejo, nes anksciau siaubas buvo, pilna vonia plauku ir visi kambariu kampai mano plaukuose buvo
Gal kas nors bande?
QUOTE(Eve-line @ 2009 07 25, 17:07)
Kazka is tos rusies turiu, bet nezinau ar toki pat
QUOTE(klik @ 2009 07 25, 17:17)
Kazka is tos rusies turiu, bet nezinau ar toki pat
o koks Nr to rinkinio? mano 1.
o kita bandei? ir kaip? ar svelnina plauka?
QUOTE(Eve-line @ 2009 07 25, 18:10)
Nr nepamenu, bet kiek pamenu pagal piesinuka, tai sudetis kiek kitokia ten labiau atpilas-purskiklis plaukams po visu plovimu jau.
Aš tiesinu plaukus, būnu saulėj, džiovinu džiovintuvu tai plaukai oj, bet labai gerai atgaivina karšto alyvuogių aliejaus arba žibalo kaukė. Liuks
QUOTE(uoga22 @ 2009 07 28, 18:39)
Aš tiesinu plaukus, būnu saulėj, džiovinu džiovintuvu tai plaukai oj, bet labai gerai atgaivina karšto alyvuogių aliejaus arba žibalo kaukė. Liuks
sausus nesvarius plaukus istepate karstu aliejumi arba zibalu kosmetiniu?
sveikos, o gal patartumete kokias kaukes naudoti sausiems, skilinejantiems plaukams?
ar teko pirkti kokiu drekinamu priemoniu tokiems plaukams is prekiu kirpykloms? teko ten apsilankyti bet kainos labai dideles, tai net nzn ar verta pirkt, o jei nebus poveikio?
ar teko pirkti kokiu drekinamu priemoniu tokiems plaukams is prekiu kirpykloms? teko ten apsilankyti bet kainos labai dideles, tai net nzn ar verta pirkt, o jei nebus poveikio?
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 29, 13:40)
sveikos, o gal patartumete kokias kaukes naudoti sausiems, skilinejantiems plaukams?
cia galima daug ka patarti yra tema apie kaukes, bent jau turetu buti
del kirpikliniu produktu vienems tinka kitiems nea, maniciau aliejai visiems tiks, kokie alyvuogiu, semenu, tamanu, rozmarinu
o del skilinejancia galiuku, tai tik zirkles
man tai atrodo kad as savo plaukus islepinau, dabar kad ir ka deciau, kad ir kokia gera kauke - po plovimo jie buna sulipe, vos issukuoju, negraziai sukrite... nezinau ka daryt, gal tikrai padetu giliai valantis sampunas?
QUOTE(sonya87 @ 2009 07 29, 22:06)
man tai atrodo kad as savo plaukus islepinau, dabar kad ir ka deciau, kad ir kokia gera kauke - po plovimo jie buna sulipe, vos issukuoju, negraziai sukrite... nezinau ka daryt, gal tikrai padetu giliai valantis sampunas?
graziai skamba tas islepinau kad man taip nutiktu o gal pabandyk nieko nedeti po plovimo? tik su kondicionierium isskalauk