Mano aliejus tas pats is nuotraukos
As dazau kas menesi, bet plaukai nesiursta, o kaip tik blizga kas karta - gal, kad nesviesinu
As irgi dabar grieztai pradejau uzsiimineti plauku prieziura (mano sviesiai dazomi sruogelem ir ilgi). Na, jau 3 karta is eiles dariau kaukes su alyvuogiu aliejum, kiausiniu, medum-efektas super! Kaip jau kazkada pasisakiau-iki sekancio plovimo ( plaunu kas 3 dienas dabar) jie zvilga ir neatrodo sausi. Paciai geresnis jausmas! TIk kazkur skaiciau kad galima permaitinti plaukus-ar tai tiesa?
Eveline, aciū labai už foto va tarp tokiu bonkučių ir ieškojau makadamijų aliejaus bet neradau, tai gal išpirko ir užveš dar
Vakar aš irgi ieškojau makadamijų a. Tai apvaikščiojau kiek aplinkui parduotuvių. Jis yra tik didžiosiose parduotuvėse
Sveiki, prasau jusu pagalbos.
turiu problemu su savo plaukais, esu vyras. Dazniausiai kyrpdavausi labai trumpai, arba isvis plikai, del to, kad vos pradedant plaukams ataugineti, jie pasidaro sausi(na tai dar nieko), blogiausia kad jie auga vos ne staciai galvai. Zodziu issipucia ir styro i visas puses, neimanoma su jais susitvarkyt, manau teko tokiu vyrisku "sukuosenu" mieste matyti
Bandziau daug visokiu priemoniu, ir namu gamybos, ir is profesionaliu priemoniu, bet deja niekas ne padeda.... Tai va, galvoju gal merginos, moterys ka nors patars...
Is anksto, Dekoju!
turiu problemu su savo plaukais, esu vyras. Dazniausiai kyrpdavausi labai trumpai, arba isvis plikai, del to, kad vos pradedant plaukams ataugineti, jie pasidaro sausi(na tai dar nieko), blogiausia kad jie auga vos ne staciai galvai. Zodziu issipucia ir styro i visas puses, neimanoma su jais susitvarkyt, manau teko tokiu vyrisku "sukuosenu" mieste matyti
Bandziau daug visokiu priemoniu, ir namu gamybos, ir is profesionaliu priemoniu, bet deja niekas ne padeda.... Tai va, galvoju gal merginos, moterys ka nors patars...
Is anksto, Dekoju!
o jei kaskart pries plovima is vakar plaukus 10 cm nuo saknu isteptum aliejum ( pvz alyvuogiu) supintum i kasa ir per nakti paliktum. Ryte plauk galva. Taip per nakti plaukas pasimaitina ir ryte po plovimo zvilga ir zinoma, tvirteja ir gydosi.
Papildyta:
Hm... cia tai gal kirpeja jums galetu patarti ka nors? Nes juk plaukai pasirenka savo augimo krypti ir viskas.. O siaip gal apsilankykit pas kirpeja-jie dazniausiai zino visokiu triuku sekmes!
Papildyta:
QUOTE(stemp @ 2008 09 24, 21:48)
Sveiki, prasau jusu pagalbos.
Is anksto, Dekoju!
Is anksto, Dekoju!
Hm... cia tai gal kirpeja jums galetu patarti ka nors? Nes juk plaukai pasirenka savo augimo krypti ir viskas.. O siaip gal apsilankykit pas kirpeja-jie dazniausiai zino visokiu triuku sekmes!
QUOTE(Hottea @ 2008 09 15, 11:14)
Oi makadamijos tai tikrai geris - kvapas riesutu - labai malonus
Pabandykite, kam alyvuogiu kvapas nepatinka
Pabandykite, kam alyvuogiu kvapas nepatinka
o kuom jis padeda tas makadamijų aliejus? drėkina irgi kaip alyvuogių?
QUOTE(Eveline @ 2008 09 24, 13:14)
o kokia kainyte?
QUOTE(migdoline @ 2008 09 28, 21:12)
o kokia kainyte?
13.99. pirkau Mandarino Rimi Vln
QUOTE(bituteanna @ 2008 09 28, 12:57)
o jei kaskart pries plovima is vakar plaukus 10 cm nuo saknu isteptum aliejum ( pvz alyvuogiu) supintum i kasa ir per nakti paliktum. Ryte plauk galva. Taip per nakti plaukas pasimaitina ir ryte po plovimo zvilga ir zinoma, tvirteja ir gydosi.
Tuomet kokią "kepurę" naudojat? Nes nakčiai su aliejumi ant pagalvės Gal perkat specialias?
QUOTE(Jomato @ 2008 09 29, 18:13)
Tuomet kokią "kepurę" naudojat? Nes nakčiai su aliejumi ant pagalvės Gal perkat specialias?
aga specialus...specialus siukliu maisas ant galvos
o man labai padejo,kaip bebutu keista ne sampunai is kirpyklu,o Garnie sampunas ir kauke su serumu
[/quote]
[/quote]