QUOTE(dilgelyt @ 2008 06 07, 00:18)
Maniskiai daznai sausi ir siurkstus it sienas bei pasipute,tad beveik visad pries plovima gausiai gausiai istepu aliejumi ( semenu,ricinos,varnalesu,kartais pasildau juos),o saknis itrinu dzintars aliejuku, laikau per nakti po kepure siltai,o ryte isplaunu, skaiciau kad brites noredamos svelniu sveiku tiesiu plauku nesluosto ju isviso,o rytietes savo graziuosius plakus sluosto tik silku, tad sita varianta pasirinkau ir as, sluostau tik silkine skara, svelniai labai ( na kad sluostyti reik lb svelniai, atsargiai, netrinant nenaujiena visoms) Na nuo tu alieju niekad jiokio poveikio absoliuciai nepamaciau dar,bet tikiu,kad geriau..
gera poveiki pastebejau tik pradejus naudoti TIGI priemones,nukirpusi plauku galiukus karstomis zirklemis ,o siandiena dar isbandziau plauku kauke garnier Repair Shine,pirkau maximoj su 50prc, nuolaida,dabar uz 6.99lt tad neatsilaikiau! Nu bet fantastiska,
,iskart begau antra pirkt
Plaukai tokie shalti, slidus, begalo svelnus! aisku itakos turejo ir tigi sham su kondc ,kurie man lb tinka.
beja naudoju du purskalus vienas apsauga nuo saules,kitas blizgesys plaukams, idomu kuri paskutini geriau? turbut blizgesi?
įdomiai čia su tuo plaukų šluostymu
aš visada naudoju paprastą rankšuostį, bet stengiuosi su juo netrinti plaukų, kuo atsargiau elgtis. Įdomu būtų pabandyt plaukus šluostyt šilkine skara.. Tik kad jos turbūt ne vienos reikėtų, kol plaukus pakankamai nusausinčiau
Papildyta:
QUOTE(milzinukas @ 2008 08 26, 17:14)
Mano kirpėja irgi sakė, kad geriausia yra majonezo arba alyvuogių aliejaus kaukė. Bet aš kol kas nedrįstu jos bandyti, nes paskui turbūt reikės 5 kart galvą plauti nuo riebalų
aš nepatarčiau majonezo dėtis ant plaukų be jokių priemaišų, ne spaksui gali tekt ir su "feiriu" plaut
aš visada tiek alyvuogių aliejų, tiek majonezą maišau su kiaušinio tryniu. tada juos išplaunant nekyla jokių problemų
patikek manim