Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(biologė @ 2008 03 27, 19:43)
Kaip ten BlackDee sakė - pasirodėm mandros lotuliukas.gif

Nu tai šitą... ajakžež. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 27, 20:11)
Na kodėl geriausiai laikos saldūs kvepalai? doh.gif 

piktžolių neišnaikinsi- jos moka gyventi cool.gif

dar pasakyk, kad TBS užsmirdo, tai bėgu į krūmus ir drebu unsure.gif

p.s. kvapai liuksusiniai cool.gif

QUOTE(biologė @ 2008 03 27, 20:36)
Nugis ne... net labai prieinamą - kairiojo dilbio proksimalinę sritį alkūnkaulio ir stipinkaulio zonoje. Va tongue.gif

talentas, ne kitaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 03 27, 22:17)

dar pasakyk, kad TBS užsmirdo, tai bėgu į krūmus ir drebu unsure.gif

p.s. kvapai liuksusiniai cool.gif
talentas, ne kitaip cool.gif

Žiawroka čia... lotuliukas.gif

Va krūmai pati netinkamiausia vieta nuo manęs slėptis - mano darbas po krūmus naršyt tongue.gif Bet slėptis tau nereikia, čia aš apie Gaultier2... ir visai jie nebaisūs, nors ir per saldūs mano skoniui... bet retkarčiais mirksiukas.gif O TBS geri, ir laikosi ne per ilgai bigsmile.gif

Mokiaus anatomijos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 03 27, 22:17)

Na kiek žmonių, tiek nuomonių blink.gif pvz. Dior'o Hypnotic Poison niekaip piktžole negalėčiau pavadint, nors jie ir saldūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 28, 09:18)
Na kiek žmonių, tiek nuomonių  blink.gif pvz.  Dior'o Hypnotic Poison niekaip piktžole negalėčiau pavadint, nors jie ir saldūs  unsure.gif

Čia ne apie kvepalus... tik apie jų saldumą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 27, 19:11)
Na kodėl geriausiai laikos saldūs kvepalai? doh.gif  Apsipurškaliojau šiandien viskuo iš visų pusių, pusdienis praėjo, jau ir po dušu šoktelėjau - viskas dingo, išskyrus Gaultier2. Lyg ką tik apsilaisčius tuo karameliniu medum... Nesakau, kad visai nepatinka, bet kas per daug - tai per daug ax.gif

Gaultier² man visai nieko. Ir tas saldumas visai ne karamelinis rolleyes.gif Nelabai isivaizduoju unisex kvepalus, atsiduodancius karamele. Bet kiekviena nosis skirtingai uodzia irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 28 kovo 2008 - 10:38
QUOTE(jbs @ 2008 03 28, 10:38)
Gaultier² man visai nieko. Ir tas saldumas visai ne karamelinis  rolleyes.gif  Nelabai isivaizduoju unisex kvepalus, atsiduodancius karamele. Bet kiekviena nosis skirtingai uodzia irnesakyk.gif

Aha, buvau kažkur skaičius, kad jie unisex... bet nenorėčiau, kad MB tokiu saldumu kvepėtų. Čia gal tik "saldiems berniukams" tiktų lotuliukas.gif
O dėl karamelės ar ne karamelės - nesiginčysiu. Nelabai išmanau nei apie saldžius kvepalus, nei apie kitokius saldumynus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 03 28, 12:38)
Gaultier² man visai nieko. Ir tas saldumas visai ne karamelinis  rolleyes.gif  Nelabai isivaizduoju unisex kvepalus, atsiduodancius karamele. Bet kiekviena nosis skirtingai uodzia irnesakyk.gif

Man Gaultier² irgi visai neblogi pasirodė. Man patiko labai švelni ambra su vanile, o ir muskusas truputi tą saldumą prigesina smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau vyrui kvepalu Ferrari Black, gal galit nurodyt kas galetu man juos uzsakyti..??
Atsakyti
straipsnelis. ne be liapsusų
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 30, 16:26)

Nezinojau, kad YSL leidzia sezoninius kvepalus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 30, 18:59)
Nezinojau, kad YSL leidzia sezoninius kvepalus  blink.gif

Tai dabar jau žinosi lotuliukas.gif
Atsakyti