Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Jolanccike @ 2008 03 27, 09:30)
Vat pvz. kaip YSL "NU", subtilu, elegantiska, buteliukas nerekaujantis ir sio kvapo niekada nepajauciau gatvese...be to ir reklamos maziau...o "Elle" tai pilni stendai  unsure.gif bet skanu  wub.gif

jep, Elle man irgi patiko. patiko, kol kelios pazistamos ju neisigijo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2008 03 27, 09:30)
Vat pvz. kaip YSL "NU", subtilu, elegantiska, buteliukas nerekaujantis ir sio kvapo niekada nepajauciau gatvese...be to ir reklamos maziau...o "Elle" tai pilni stendai  unsure.gif bet skanu  wub.gif

pilni stendai del to, kad tai dar nauji kvepalai, po metu jau nebebus. nemanau, kad ju kaina sumazes, juk visi YSL kvepalai nepigus.
Man sie kvepalai visai ne "riuzavi", nors ir buteliukas tokios spalvos g.gif Bet tai ne "barbishkas" riuzavumas, kazkoks labiau i felcetava smile.gif
Manau, jei jie butu tape populiariais, tai jau praeitais metais, o dabar jau bumas praejo, kas norejo ir galejo, tas isigyjo.
Taciau, kiek zinau, jie nelabai ilgai laiko unsure.gif Galbut alternatyva jiems galetu buti Midnight Poison? Neruzhavi, kaina panasi ir kvapas - pradzioj ir pabaigoj gan panashus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 27 kovo 2008 - 09:41
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 27, 09:40)
Bet tai ne "barbishkas" riuzavumas, kazkoks labiau i felcetava  smile.gif

va va biggrin.gif senmergiska spalva hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 27, 09:40)
pilni stendai del to, kad tai dar nauji kvepalai, po metu jau nebebus. nemanau, kad ju kaina sumazes, juk visi YSL kvepalai nepigus.
Man sie kvepalai visai ne "riuzavi", nors ir buteliukas tokios spalvos  g.gif  Bet tai ne "barbishkas" riuzavumas, kazkoks labiau i felcetava  smile.gif
Manau, jei jie butu tape populiariais, tai jau praeitais metais, o dabar jau bumas praejo, kas norejo ir galejo, tas isigyjo.
Taciau, kiek zinau, jie nelabai ilgai laiko  unsure.gif  Galbut alternatyva jiems galetu buti Midnight Poison? Neruzhavi, kaina panasi ir kvapas - pradzioj ir pabaigoj gan panashus  g.gif

Dar Elle traukinys atvaziuos, as jau pastebiu. Pas mus tikrasis pirkimas tam tikru kvepalu prasideda metai ar du nuo ju pasirodymo g.gif
Atsakyti
YSL Elle kvapas man nepatinka - tiesiog patinka kito tipo kvapai. Bet buteliuko spalvą mielai perkelčiau ant kokio nors savo rūbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 27, 10:40)
Galbut alternatyva jiems galetu buti Midnight Poison? Neruzhavi, kaina panasi ir kvapas - pradzioj ir pabaigoj gan panashus  g.gif

Najau, najau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 27 kovo 2008 - 16:00
QUOTE(straige @ 2008 03 27, 16:00)
Najau, najau  unsure.gif

na pradzia tai man labai panasi blush2.gif o gal cia mano toks isitikinimas del to, kad juos abiejus kure tie patys kvepalu kurejai rolleyes.gif
Atsakyti
Na kodėl geriausiai laikos saldūs kvepalai? doh.gif Apsipurškaliojau šiandien viskuo iš visų pusių, pusdienis praėjo, jau ir po dušu šoktelėjau - viskas dingo, išskyrus Gaultier2. Lyg ką tik apsilaisčius tuo karameliniu medum... Nesakau, kad visai nepatinka, bet kas per daug - tai per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 27, 19:11)
Na kodėl geriausiai laikos saldūs kvepalai? doh.gif  Apsipurškaliojau šiandien viskuo iš visų pusių, pusdienis praėjo, jau ir po dušu šoktelėjau - viskas dingo, išskyrus Gaultier2. Lyg ką tik apsilaisčius tuo karameliniu medum... Nesakau, kad visai nepatinka, bet kas per daug - tai per daug ax.gif

O tuo Gaultier ne nugarinę dalį purškeisi? Dėl to ir nuplaut buvo sunkiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 27, 19:14)
O tuo Gaultier ne nugarinę dalį purškeisi? Dėl to ir nuplaut buvo sunkiau...  g.gif

Nugis ne... net labai prieinamą - kairiojo dilbio proksimalinę sritį alkūnkaulio ir stipinkaulio zonoje. Va tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 27, 19:36)
Nugis ne... net labai prieinamą - kairiojo dilbio proksimalinę sritį alkūnkaulio ir stipinkaulio zonoje. Va tongue.gif

Aaa, taip ir reikėjo iškart sakyti. Jei proksimalinę, tada jo. Žinoma. irnesakyk.gif Toje proksimalinėj srity visi kvapai ilgiau laikosi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 27, 19:41)
Aaa, taip ir reikėjo iškart sakyti.  Jei proksimalinę, tada jo. Žinoma.  irnesakyk.gif Toje proksimalinėj srity visi kvapai ilgiau laikosi.  cool.gif

Kaip ten BlackDee sakė - pasirodėm mandros lotuliukas.gif
Atsakyti