Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(imaginaire @ 2008 03 27, 00:09)
a kas čia per riūžavumas? wub.gif (neatidaro man nuorodos) bais smalsu kokia artimiausia masiška manija  rolleyes.gif

YSL Elle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 27, 00:10)
YSL Elle  4u.gif

dziekavoju 4u.gif teisybė - vien ko riūžavas flakonas vertas wub.gif o šiaip pyktis ima ant YSL mad.gif
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 27, 00:12)
dziekavoju 4u.gif teisybė - vien ko riūžavas flakonas vertas wub.gif o šiaip pyktis ima ant YSL mad.gif

A ko gi?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 27, 00:14)

eina lengviausiu keliu - apsirūžavino ir pan. blush2.gif jaučiau šiokią tokią pagarbą kaip gamintojui. Bet ko stebėtis, jeigu ir Guerlain'as pradėjo keistais būdais pelnytis palankumą iš jaunimo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 27, 00:07)
Na tik nesakyk, kad sau pirktum  blink.gif

Laukiu, kol PE pigiau atsiveš cool.gif

QUOTE(imaginaire @ 2008 03 27, 00:09)
a kas čia per riūžavumas?

Nugis tiesiog YSL Elle. Nieko indomaus.
Papildyta:
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 27, 00:18)
Bet ko stebėtis, jeigu ir Guerlain'as pradėjo keistais būdais pelnytis palankumą iš jaunimo irnesakyk.gif

O kam dabar lengva? Mažne pritrauks kokią akiplėšą kitą ir sudomins rimtesniu asortimentu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 27, 00:25)
O kam dabar lengva? Mažne pritrauks kokią akiplėšą kitą ir sudomins rimtesniu asortimentu  cool.gif

a tai riūžavas - rimtesnis?
Atsakyti
tai tie kvepalai neva skirti jaunai, verzliai, madingai karjeristei. nu ir dar priderino prie lupdazio spalvos. pamastykim, kokia dar spalva tiktu ikunyti tokiai dinamiskai siuolaikiskai personai:)) visos melynos, zalios, geltonos ir svelnios, skaidrios spalvos atkrenta. violetine irgi, nes atseit senmergių spalva, raudona neva būtų per brandi. kas, juoda tiktų? per daug subtili smile.gif lieka ryškiai rožinė ryškiai jaunystei
Atsakyti
QUOTE(imaginaire @ 2008 03 27, 00:27)
a tai riūžavas - rimtesnis?

Nu ne. Bet po riužavo gal sudomins kitas asortimentas g.gif. Užkibs ant raudonos Samsaros? Aš nuo jos šokau prie L'Instant EDT (riuuuuužavo). Po to bandžiau mėlyną valandą, Mitsouko. Man neprilipo, bet nereiškia, kad nelips kitai, jaunai 2.gif (kaip ir aš)

Esmė tame, kad pritraukus vartotoją prie vieno produkto, yra tikimybė, kad jis užsikabins už kito ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 27, 00:34)
Nu ne. Bet po riužavo gal sudomins kitas asortimentas  g.gif. Užkibs ant raudonos Samsaros? Aš nuo jos šokau prie L'Instant EDT (riuuuuužavo). Po to bandžiau mėlyną valandą, Mitsouko. Man neprilipo, bet nereiškia, kad nelips kitai, jaunai  2.gif (kaip ir aš)

Esmė tame, kad pritraukus vartotoją prie vieno produkto, yra tikimybė, kad jis užsikabins už kito ir t.t.

aaa, supratau apie ką kalbi, visiškai pritariu drinks_cheers.gif smile.gif laiks miegot regis, nebesugaudau apie ką kalba eina
Atsakyti
Nu gerai, tai supratau, kad zinoves mano, kad ir sis taps masine psichoze biggrin.gif Reiskia reikia pirkti dabar, tol kol jis brangus ir greiciau iskvepinti kol visokios niolikines nevaiksto kvepedamos biggrin.gif
Atsakyti
o jei Elle nebutu buvus supakuota i riuzava bonkike, gal ir apie kvapa butumet siek tiek kitokios nuomones? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 03 27, 10:27)
o jei Elle nebutu buvus supakuota i riuzava bonkike, gal ir apie kvapa butumet siek tiek kitokios nuomones?  g.gif

Vat pvz. kaip YSL "NU", subtilu, elegantiska, buteliukas nerekaujantis ir sio kvapo niekada nepajauciau gatvese...be to ir reklamos maziau...o "Elle" tai pilni stendai unsure.gif bet skanu wub.gif
Atsakyti