Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(VB_Glamour @ 2008 03 26, 15:07)
Susigundziau siais:  user posted image (Castelbajac eau de parfum)
Gal kuri esat turejus? Kazkaip jie nepopuliarus cionai?  g.gif  smile.gif

buvo cia uzsukusi tokia piliulkina kazkada, tai jinai naudoja, berods rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 26 kovo 2008 - 15:20
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 03 26, 15:07)
Susigundziau siais:  (Castelbajac eau de parfum)
Gal kuri esat turejus? Kazkaip jie nepopuliarus cionai?  g.gif  smile.gif

Labai geras požymis - kvapo nepopuliarumas. smile.gif
Atsakyti
oas siandien kazkaip atsiminiau ir prireike man kaip duonos Paloma Picaso "Tentations"... wub.gif Idomu, ar dar kur galima ju gauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 03 26, 16:07)
user posted image (Castelbajac eau de parfum)

nuostabus kvapas, sunkiai apibudint galeciau, bet labai isskirtinis saldus muskuso kvapas ir puikiai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 26, 16:27)
Labai geras požymis - kvapo  nepopuliarumas.  smile.gif

tai beabejo, malonu kvepeti isskirtinai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 03 26, 17:42)
nuostabus kvapas, sunkiai apibudint galeciau, bet labai isskirtinis saldus muskuso kvapas ir puikiai laikosi.

Siandiena buvau ju Kristianoje patestuti, bet nebuvo, buvo tik kiti Castelbajaco kvepalai, gal Akropolio kristianoj atrasiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 26 kovo 2008 - 18:47
Geda prisipazinti kad nezinau, bet gal kuri man pasakysit, ar LT yra pirkti Juicy Couture kvepalu? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 03 26, 19:18)
Geda prisipazinti kad nezinau, bet gal kuri man pasakysit, ar LT yra pirkti Juicy Couture kvepalu?  blush2.gif  blush2.gif

maciau tik kosmetika.lt
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 26, 20:23)
maciau tik kosmetika.lt

aisku 4u.gif susiviliojau ir siais doh.gif
Atsakyti
Merginos, papasakokite, populiarus sis kvapas, ar ne? http://www.kristiana...os/buteliukas_l
Paverge jie mane rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 26 kovo 2008 - 23:56
Naujas, riužavas... Vienintelis stabdys kol kas - kaina. Atsivež koks PE pigiau, bus labai populiarus
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 26, 23:58)
Naujas, riužavas... Vienintelis stabdys kol kas - kaina. Atsivež koks PE pigiau, bus labai populiarus

Na tik nesakyk, kad sau pirktum blink.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 26, 23:58)

a kas čia per riūžavumas? wub.gif (neatidaro man nuorodos) bais smalsu kokia artimiausia masiška manija rolleyes.gif
Atsakyti