Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(BlackDee @ 2008 06 18, 09:31)
straige pas mus visu Balmain kvepalu zinove, ateis, butinai papasakos  rolleyes.gif

bigsmile.gif O! Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 18, 09:04)
Noriu paklausti apie Balmain kompanijos kvapus, konkreciai apie Jolie Madame, Ivoire De Balmain, Eau D'Amazonie. Kazkaip viliuoja jie mane, o kvapo nei vieno nezinau g.gif Gal galetumet savo zodziais apibudinti bent viena is siu kvapu 4u.gif

Ateinu ir sakau:
Prisipažįstu iš karto, kad su Amazonie nepažįstama schmoll.gif
Ivoire - nupjautos žolės, gėlių, medienos ir samanų kvapas. Karstelėjęs, truputį aštrokas, salstelėjęs, bet nenusaldintas kvapas. Mielai kvėpinuosi šaltuoju metų periodu, bet patinka ir šaltą vasaros dieną.
Jolie Madame - klasikinis, teisingas šipras: aitrokas, tirštas, pakankamai sunkus, vietom gali išlysti dusinamos natos...
Galiu dar prirašyti, kad, nepaisant to, kad be PP, jų yra tik EDT, pastarieji laiko įsikabinę kaip žvėrys...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 06 19, 00:41)
Ateinu ir sakau:
Prisipažįstu iš karto, kad su Amazonie nepažįstama schmoll.gif
Ivoire - nupjautos žolės, gėlių, medienos ir samanų kvapas. Karstelėjęs, truputį aštrokas, salstelėjęs, bet nenusaldintas kvapas. Mielai kvėpinuosi šaltuoju metų periodu, bet patinka ir šaltą vasaros dieną.
Jolie Madame - klasikinis, teisingas šipras: aitrokas, tirštas, pakankamai sunkus, vietom gali išlysti dusinamos natos...
Galiu dar prirašyti, kad, nepaisant to, kad be PP, jų yra tik EDT, pastarieji laiko įsikabinę kaip žvėrys...

Labai aciu uz issamu atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 18, 10:04)
Noriu paklausti apie Balmain kompanijos kvapus, konkreciai apie Jolie Madame, Ivoire De Balmain, Eau D'Amazonie. Kazkaip viliuoja jie mane, o kvapo nei vieno nezinau g.gif Gal galetumet savo zodziais apibudinti bent viena is siu kvapu 4u.gif

man irgi labai rupi atsiliepimai apie siuos kvepalus smile.gif

straige, su kokiais kitais kvepalais galetum palygint Ivoire De Balmain kvapa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cognac: 19 birželio 2008 - 08:39
Nors aš ir ne straigė, bet įkišiu savo trigrašį biggrin.gif

Įsigijau Balmya de Balmain tik pasiskaičius natas (ir neprotingai ignoruodama parfumerinio pasaulio atsiliepimus) ir tikėdamasi rasti dar vieną puikų ir elegantišką Balmain kvapą. Deja, deja..... Labai Balmya nusivyliau - aštrios gėlės, pradinėse natose lyg ir lenda pipiriukai, prieskoniukai ir tas kartumėlis taip būdingams kitiems Balmain'ams, o bazė - primityvus aštrokas gėlinis kvapas. Ketinta sukurti įžūlius ir intriguojančius kvepalus neva dalykiškai jaunai moteriai, o gavosi ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 19 birželio 2008 - 08:56
QUOTE(cognac @ 2008 06 19, 09:34)
straige, su kokiais kitais kvepalais galetum palygint Ivoire De Balmain kvapa?

Bijau, kad nepasiūlysiu jokio atitikmens g.gif

QUOTE(Smauglius @ 2008 06 19, 09:56)
Nors aš ir ne straigė, bet įkišiu savo trigrašį biggrin.gif

Įsigijau Balmya de Balmain tik pasiskaičius natas (ir neprotingai ignoruodama parfumerinio pasaulio atsiliepimus) ir tikėdamasi rasti dar vieną puikų ir elegantišką Balmain kvapą. Deja, deja..... Labai Balmya nusivyliau - aštrios gėlės, pradinėse natose lyg ir lenda pipiriukai, prieskoniukai ir tas kartumėlis taip būdingams kitiems Balmain'ams, o bazė - primityvus aštrokas gėlinis kvapas. Ketinta sukurti įžūlius ir intriguojančius kvepalus neva dalykiškai jaunai moteriai, o gavosi ......

Pritariu, Balmaya - nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
O forumuose labai daznai Balmya lygina su Eau de Merveilles blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 19, 20:47)
O forumuose labai daznai Balmya lygina su Eau de Merveilles blink.gif  doh.gif

Ojiesaw doh.gif Nė šalia nestovėjo schmoll.gif Balmya - didysis Balmain'o kvepalinis promachas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 19, 21:01)
Ojiesaw doh.gif Nė šalia nestovėjo schmoll.gif  Balmya - didysis Balmain'o kvepalinis promachas biggrin.gif

Nu mano nosiai tože nestovejo, ale atsiranda randanciu panasumo, nes SM forume kazkas rase biggrin.gif Nu toli Balmya'i iki Hermes'u schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 19, 21:08)
Nu mano nosiai tože nestovejo, ale atsiranda randanciu panasumo, nes SM forume kazkas rase biggrin.gif Nu toli Balmya'i iki Hermes'u schmoll.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif Šiaip Balmain - labai mano mėgstami, Ivoire apskritai nėr lygių, ir Balmain de Balmain superinis reikalas, nu bet Balmya doh.gif Bet kaip sakoma, shit happens lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 19, 21:21)
Tai jau tikrai biggrin.gif Šiaip Balmain - labai mano mėgstami, Ivoire apskritai nėr lygių, ir Balmain de Balmain superinis reikalas, nu bet Balmya doh.gif Bet kaip sakoma, shit happens lotuliukas.gif

Labai noriu susipazinti su Balmain artimiau ax.gif Nors uosciau tik Balmya doh.gif kiti kvapai mane labai masina, o ir kainos internet.pardese viliuoja blush2.gif tai manau labai greitai ivyks musu pazintis.

O gal kas gali pora zodeliu brukstelt apie Hermes Amazone g.gif
Kazko patrauke mane ant amazoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 19, 20:47)
O gal kas gali pora zodeliu brukstelt apie Hermes Amazone g.gif
Kazko patrauke mane ant amazoniu tongue.gif

user posted image

Tikrasis, senasis kvapas yra EDP, išleistas 1974. Klasika. Apibūdinamas kaip Floral-Fruity, bet nei gėlių, nei vaisių jame ne per daug. Švelnus šipras - neaitrus, bet aiškus citrusų gūsis pradžioje, truputį aitrokai prieskoniškai - vaisiškai - gėlinis kvapas vėliau ir puiki, ryški samanų - medienos bazė. Man šiek tiek primena klasikinius Guerlain'us - Mitsouko, L'Heure Bleue, Vol de Nuit... Gana "žalias" ir gaivus, bet ne tiek, kad keltų mintis apie kokį unisex arba kuriuos nors Sodus.
Tarp kitko, kvepalų žinovė, dvitomio "Fabulous Fragrances of teh World" autorė Jan Moran pateikia kitokias natas, negu visažinis Osmozas, o būtent:
Top Notes: Lemon, orange, bergamot, peach, strawberry, grapefruit, tangerine, galbanum, black currant bud
Heart Notes: Daffodil, hyacinth, narcissus, black currant bud, iris, jasmine, raspberry, lily of the valley
Base Notes: Sandalwood, vetiver, cedarwood, neroli, ylang-ylang, oakmoss

Vėliau buvo išleista nauja Amazone versija - tik EDT. Neuosčiau, nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti