Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 17, 11:44)

Kokios jusu nuomones apie Shalimar?Man truputi dievinamus AoD primena  mirksiukas.gif

Uzsuk i Guerlain sedevru temas forume. Viso ju yra trys. Jose galesi pasiskaityti ir apie Schalimar, ir apie kitus Guerlaino aromatus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 17 birželio 2008 - 11:52
Ir kaip tau, kackac, negėda nono.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 06 17, 13:29)
Ir kaip tau, kackac, negėda  nono.gif

Geda, net labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 06 17, 12:50)
Uzsuk i Guerlain sedevru temas forume. Viso ju yra trys. Jose galesi pasiskaityti ir apie Schalimar, ir apie kitus Guerlaino aromatus 4u.gif

Aciu, kad isvijot is sios temos cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 17, 14:52)
Aciu, kad isvijot is sios temos  cool.gif   rolleyes.gif

Centifolija, matai? Yra, kas tavo sugedijimo nesuprato doh.gif Arba suprato neteisingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 17 birželio 2008 - 15:01
Matau. Ką padarysi. Kaip sakoma, kiekvienas supranta pagal savo sugedimo laipsnį bigsmile.gif

Beje, ar kas nors jau užmatė Tendre Poison PE parduotuvėse Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 06 17, 15:21)
Matau. Ką padarysi. Kaip sakoma, kiekvienas supranta pagal savo sugedimo laipsnį  bigsmile.gif

Beje, ar kas nors jau užmatė Tendre Poison PE parduotuvėse Vilniuje?

Uzmaciau. Tikrai yra. Tik testeriu dar neturi, bet pardavejos dievagojasi, kad tikrai bus smile.gif
Atsakyti
yra, as irgi maciau. bet testeriu ner dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 17, 12:44)
Kokios jusu nuomones apie Shalimar?Man truputi dievinamus AoD primena  mirksiukas.gif

mastau.gif Net neįsivaizduoju, kuo galėtų priminti - mano uoslė visiškai nieko bendro neranda mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 17, 16:08)
mastau.gif Net neįsivaizduoju, kuo galėtų priminti - mano uoslė visiškai nieko bendro neranda mastau.gif

O mano randa - kažkas, ką šiurkštokai apibūdinčiau "vaistų kvapu".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 17 birželio 2008 - 19:59
Noriu paklausti apie Balmain kompanijos kvapus, konkreciai apie Jolie Madame, Ivoire De Balmain, Eau D'Amazonie. Kazkaip viliuoja jie mane, o kvapo nei vieno nezinau g.gif Gal galetumet savo zodziais apibudinti bent viena is siu kvapu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 18, 08:04)
Noriu paklausti apie Balmain kompanijos kvapus, konkreciai apie Jolie Madame, Ivoire De Balmain, Eau D'Amazonie. Kazkaip viliuoja jie mane, o kvapo nei vieno nezinau g.gif Gal galetumet savo zodziais apibudinti bent viena is siu kvapu 4u.gif

straige pas mus visu Balmain kvepalu zinove, ateis, butinai papasakos rolleyes.gif
Atsakyti