Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Olivia* @ 2008 06 13, 19:03)
tinka ir dienai,ir nebutinai i randevu smile.gif Nera sunkus bet ir ne gaivus sipras... Ne-mergaitiskas smile.gif  Ne-fifiskas smile.gif Ne-popsiskas smile.gif

Visiškai pasirašau po viskuo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! gal kas nors galetumete papasakoti apie Roberto Cavalli kvepalus Serpentine,kvapas labai domina,gal kuriai teko susidurti? Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kai lauke toks bjaurus oras, tai norisi pasidometi ar tik as "pasinesusi ant" sio kvapo:
user posted image
Ar nei viena neturit, o jei atsiras ju gerbeju, tai pasipasakokit kaip jums jie. ar nera sia smekla garbinanciu?
Man jie super. Toks stiprus, roziu ar tuberoziu kvapas. Nerealu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 14 birželio 2008 - 13:27
QUOTE(ievshe @ 2008 06 13, 22:55)
Sveikos! gal kas nors galetumete papasakoti apie Roberto Cavalli kvepalus Serpentine,kvapas labai domina,gal kuriai teko susidurti? Aciu smile.gif

Sveika!
Na, mano nosiai tai saldus vaisinis - gelinis nektaras, saldziai tasus. Pradzioj jauciasi siek tiek citrusu( mandarinas) kurie labai greitai nukvepsta, tada visu grazumu zydi geles..... Man asmeniskai pirmieji Cavalli ir Just geresni, nei sie. Man kvapas saldus, sakyciau banalokas g.gif
Sudetines natos:
notes de tête
Mandarin Orange, Mango Blossom, Artemisia

note de cœur
Tahitian Tiare, Violet, Frangipani, Black Pepper

notes de fond
Tolu Balm, Sandalwood, Amber
Nors sudeti yra pipiriuko, gyvenime as jo neuzuodziu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, reikia pagalbos...
Gal kas galertu siek tiek placiau apibudinti situs kvepaliukus? Ar jie gaivus?
Turiu toki rinkinuka, tik nesuprantu, is vienos puses mot.kvepalai, o is kitos mot. ir vyr. ???

user posted image

user posted image

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 14 birželio 2008 - 18:49
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 14, 15:31)
Sveika!
Na, mano nosiai tai saldus vaisinis - gelinis nektaras, saldziai tasus. Pradzioj jauciasi siek tiek citrusu( mandarinas) kurie labai greitai nukvepsta, tada visu grazumu zydi geles..... Man asmeniskai pirmieji Cavalli ir Just geresni, nei sie. Man kvapas saldus, sakyciau banalokas g.gif
Sudetines natos:
notes de tête
Mandarin Orange, Mango Blossom, Artemisia

note de cœur
Tahitian Tiare, Violet, Frangipani, Black Pepper

notes de fond
Tolu Balm, Sandalwood, Amber
Nors sudeti yra pipiriuko, gyvenime as jo neuzuodziu schmoll.gif

Dekavoju labai smile.gif uzsimaniau pirkti ant nematuskiu,siaip patinka saldus,vat dar butelaitis suviliojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 06 14, 19:49)
Turiu toki rinkinuka, tik nesuprantu, is vienos puses mot.kvepalai, o is kitos mot. ir vyr. ???

Aciu

Tai gerai ipakavima patyrinek, turi buti parasyta, kas ieina mirksiukas.gif
Apibudinti galiu klasikinius Pour femme, kurie po moters smakru, tikrai negaivus, labiau klasikiniai, spinduliuojantys, saldus su trupucio gaivumo, man asociacijos su Krasnaja Moskva ar kokiais ten is tarybiniu laiku, vieni geriausi is "bobutisku" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 06 15, 10:14)
Tai gerai ipakavima patyrinek, turi buti parasyta, kas ieina mirksiukas.gif
Apibudinti galiu klasikinius Pour femme, kurie po moters smakru, tikrai negaivus, labiau klasikiniai, spinduliuojantys, saldus su trupucio gaivumo, man asociacijos su Krasnaja Moskva ar kokiais ten is tarybiniu laiku, vieni geriausi is "bobutisku" tongue.gif

Aciu Seeme, reiskia vel ne mano kvapas doh.gif
O pagal sudeti tai ieina EDT 50 + gift EDP 15 g.gif (tai parasyta toje puseje kur moteriski kvepalai)
O gal kas turit tokius ir dar pakomentuos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 06 14, 18:49)

user posted image

user posted image

Aciu

QUOTE(WWWitch @ 2008 06 15, 09:46)
Aciu Seeme, reiskia vel ne mano kvapas  doh.gif
O pagal sudeti tai ieina EDT 50 + gift EDP 15  g.gif (tai parasyta toje puseje kur moteriski kvepalai)
O gal kas turit tokius ir dar pakomentuos?  blush2.gif

Turėjau - gerai Seeme apibūdino - klasikinis moteriškas kvapas, labai ilgai besilaikantis, neišnaikinamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 06 15, 11:41)
Turėjau - gerai Seeme apibūdino - klasikinis moteriškas kvapas, labai ilgai besilaikantis, neišnaikinamas biggrin.gif

siprinis? g.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko susidurti ir galetu apibudinti?
user posted image ar verti savo kainos? Net uz Chanel'ius brangiau kainuoja.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 06 15, 22:59)
ar verti savo kainos?

tikrai neverti schmoll.gif
Atsakyti