Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(elva @ 2008 06 01, 21:30)
Merginos, ka manot apie Gucci "Envy" - ar juos priskiriat prie saldziu ar gaiviu kvepalu? Labai idomu butu isgirsti daugiau nuomoniu mirksiukas.gif Kaip manot, ar tinkami vasarai?Pvz. mano vyras to kvapo beveik visai neuzuodzia - sako, kad labai jau silpnas kvapas (jau ne pirma karta tai girdziu, kai paklausiu, kaip jam kvepia unsure.gif ), o man - labai gerai ir gana stipriai jauciasi, tai galvoju, kazin kaip kiti tuos kvepalus jaucia  rolleyes.gif

Man atrodo cia toks gelinis kvapas, lengvas ir gaivus, saldantis.. 4u.gif
Man nuo jo alergija, pradedu ciaudet ir galva isiskauda doh.gif lotuliukas.gif kazkas netinka gal pakalnutes? rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu uz atsiliepimus apie Gucci "Envy" 4u.gif

Idomu, o kur dingo musu Dolce Vita? g.gif Pasigedau jos menisko talento aprasyti kvapus bei silto, tolerantisko bendravimo su forumietemis... rolleyes.gif
Atsakyti
Ne čia pataikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 08 birželio 2008 - 18:35
Sakykit,o situ kvepalu LT yra?Gal kuri turit ir galit kvapa apibudinti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 06 02, 13:25)
Man atrodo cia toks gelinis kvapas, lengvas ir gaivus, saldantis..  4u.gif
Man nuo jo alergija, pradedu ciaudet ir galva isiskauda  doh.gif  lotuliukas.gif  kazkas netinka gal pakalnutes? rolleyes.gif

ZInok man irgi tas pats su Envy - is pradziu lyg nieko buvo, bet na, erzina jie mane, tos pakalnutes tokios ikyrios daros , o MB dar viena diena sugebejo paklaust - kieno mociutes kvepalais pasikvepinai doh.gif supratau, kad jie visiskai ne man schmoll.gif lotuliukas.gif o ir pati ne kaip su jais jauciuos, galva gelia, viskas ima erzinti, zvereju ant akiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 06 13, 13:21)
ZInok man irgi tas pats su Envy - is pradziu lyg nieko buvo, bet na, erzina jie mane, tos pakalnutes tokios ikyrios daros , o MB dar viena diena sugebejo paklaust - kieno mociutes kvepalais pasikvepinai  doh.gif  supratau, kad jie visiskai ne man  schmoll.gif  lotuliukas.gif  o ir pati ne kaip su jais jauciuos, galva gelia, viskas ima erzinti, zvereju ant akiu  lotuliukas.gif

Man irgi jie nekokie, tokie ikyrus, puvanciu lapu kvapas g.gif , tik neuzsipulkit beee.gif
O va sese mielai jais kvepinasi ir vargo nemato schmoll.gif tik aplinkinius erzina tongue.gif lotuliukas.gif nors aisku kitus dziugina thumbup.gif
Juk ne visi megsta saldzius kvapus kaip as unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 13 birželio 2008 - 13:01
Merginos paaiskinkit man, ar labai skiriasi ir kuo moteriski Armani mania juodu ir baltu kamstuku?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 13, 13:39)
Merginos paaiskinkit man, ar labai skiriasi ir kuo moteriski Armani mania juodu ir baltu kamstuku?aciu  4u.gif

Abu geri, bet mano nosiai skirtingi kvapai g.gif Gervela dabar turi tuos juoduosius, gal galės palyginti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 13 birželio 2008 - 13:53
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 13, 14:39)
Merginos paaiskinkit man, ar labai skiriasi ir kuo moteriski Armani mania juodu ir baltu kamstuku?aciu  4u.gif

Mania By Giorgio Armani (white box):

Introduced in the yerar 2004, by the design house of Giorgio Armani, Armani Mania is a sparkling elegant fragrance with notes of laurel, mandarine, pink spice, cedar, peony, lily of the valley, amber and musk.It is recommeded for anytime wear

Mania By Giorgio Armani EDP Spray 50ml (Black Box)
- For Women - Launched by the design house of Giorgio Armani in 1999, MANIA by Giorgio Armani is classified as a flowery fragrance.
This feminine scent posesses a blend of: spices and amber incense, with aromatic woods. It is recommended for evening wear.

„Baltasis“ Mania man atrodo minkštas, moteriškas, saldus, malonus, bet nelabai kuo išsiskiriantis iš daugelio tokio tipo kvepalų, na, neturintis „cinkelio“ ax.gif

„Juodasis“ Mania – bažnytiniai smilkalai, švelni mediena su šiek tiek citruso, visiškai kitoks nei „Baltasis“, net nepasakyčiau, kad jie „giminės“ schmoll.gif
Atsakyti
„Juodasis“ Mania – bažnytiniai smilkalai, švelni mediena su šiek tiek citruso, visiškai kitoks nei „Baltasis“, net nepasakyčiau, kad jie „giminės“ schmoll.gif
Aciu Gervela, manau labaiu noresiu juoduju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FREDUCI @ 2008 06 13, 14:53)
Abu geri, bet mano nosiai skirtingi kvapai g.gif Gervela dabar turi tuos juoduosius, gal galės palyginti g.gif

Aciu uz nukreipima 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Kadangi, kratinį papildė Gres Cabochard, tai ir rašau savo nuomonę apie juos:
user posted image
Taigi: aštrus, medienos ir žolinis kvapas (toks kaip ką tik nuluptos žievės), daug kartumo, toks truputį sausokas, bet ne pudrinis kvapas. Sakyč, dulkių, bet ne sausų. Saldėsių mėgėjoms tikrai nepatiks, bo saldumo juose nerasta. Jaučiasi toks zamšos minkštumas (nors odos natose neradau). Kas pamena senosius Sikkim, labai panašūs, nors neturi Sikkimiškos rūgštelės, bet šalia vienoje lentynoje turbūt stovėjo... Vienžo, teisingas, klasikinis šipras, kuris veža.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 06 13, 18:40)
Saldėsių mėgėjoms tikrai nepatiks, bo saldumo juose nerasta. Jaučiasi toks zamšos minkštumas (nors odos natose neradau).  Vienžo, teisingas, klasikinis šipras, kuris veža.... thumbup.gif

Pilnai sutinku smile.gif senamadiskas,klasikinis sipras.Mano vizija (geroji prasme) Vakaras.Automobilis,odinis salonas,grazus vyras-brunetas,ir odekolonas-sipras. Po dveju savaiciu jau aisku kazkiek ta vizija pasikeite..tinka ir dienai,ir nebutinai i randevu smile.gif Nera sunkus bet ir ne gaivus sipras... Ne-mergaitiskas smile.gif Ne-fifiskas smile.gif Ne-popsiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 13 birželio 2008 - 18:09